Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Yeni TBMM Başkan Adayınız Kim? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=110501)

ahmet_bozo 07-23-2009 02:38

Değerli arkadaşlar ülkemiz ve milletimiz adına en hayırlısı kimse inşallah o olur... Bence diğer adaylara göre Mehmet Ali Şahin o koltuğa biraz daha yakışan isim... Tabi bu benim şahsi fikrim.. Sonuçta nihai kararı Sayın başbakanımız verecek...

redyellow 07-23-2009 11:08

Alıntı:

eciftci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645874)
meselenin sakallı olup olmamasına bakmanız beni gerçekten üzdü.Sizler gibi düşünmeyenlerin söylediklerini destekler nitelikte sözcükler...Ak parti orda belirli bir ideolojinin savunucusu değil devletin başıdır.böyle küçük hesaplar yapmaz üstelik yapmamalıdır.Ülkeye yalnızca hizmet mantığıyla yaklaşan bir oluşum.

dikkat ederseniz sakallı olup olmadığına bakan biz değiliz, bizim dışımızdakiler.

Hatta sayın çalıkuşunun yazısına bakın:

Alıntı:

abi sakallı olması bizler için bi sorun teşkil etmez ama bazı çevreler kesin sorun kabul ederler.diyecekleride bellidir önce başörtüsünü köşke soktular şimdide sakallıyı başkan yaptılar şeriatı getirmek istiyorlar diyeceklerdir.

Sakal konusunda inşaallah diyen de benim.

Bizim için bir insanın sakallı olup olmadığı değil yapcakları, fikirleri, düşünceleri vs. önemlidir.

Ama burası türkiye... Burda bazı yobazlar insanların fikirlerine düşüncelerine edğil kıyafetlerine, görüntüsüne bakıyorlar.

Bizim dikkat çektiğimiz husus da işte bu husustur.

redyellow 07-23-2009 11:32

Alıntı:

Savaşan Şahin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645976)
Bir söz vardır lakin bunu burada dillendirmek istemiyorum. Zira islamcı iktidar kesiminin ülkeyi LAİKLİK'ten çıkartarak, ümmetçi, adeta kölelik düzenine sürüklediği malum. Bu ülkenin LAİK yapısını beğenmeyenlerin, hal-i hazırda bu ülkede nasıl barındıklarını anlayabilmiş değilim. Ama şunu unutmasınlar ki, ne türban, ne de sakalı asla meşrulaştıramayacaklardır.

çok doğru söylemişsin arkadaşım.

Bunları asla meşrulaştıramayacaklar.

çünkü bunlar zaten meşru.

Bunların kimsenin meşrulaştırmasına ihtiyac yoktur.

Bunlara meşru değil diyenin meşrulaştırılmaya ihtiyacı vardır.

Berr Ak 07-23-2009 13:44

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645972)

Sakal konusunda inşaallah diyen de benim.

Bizim için bir insanın sakallı olup olmadığı değil yapcakları, fikirleri, düşünceleri vs. önemlidir.

Ama burası türkiye... Burda bazı yobazlar insanların fikirlerine düşüncelerine edğil kıyafetlerine, görüntüsüne bakıyorlar.

Bizim dikkat çektiğimiz husus da işte bu husustur.

Sakal konusunda inşallah demeniz ile yapacakları arasında bağ kurmanız çok ilginç zira çok tutarsız ve alakasız cümleler.
Bu ülkede bizim gibi düşünmeyenler sakala başörtüye takılıp bazı şeylere ket vuruyorsa bu tarz düşüncelerimizle onları destekliyoruz demektir.Bizim onların düşüncelerini alt edip bu yasakçı zihniyetten kurtulabilmemiz için sakallı ile sakalsızı ayıreden düşünce yapısından kurtulmamız lazım.Tıpkı başörtüsü meselesinde olduğu gibi...umarım ne demek isteğimi bu sefer anlayabilmişsinizdir.

redyellow 07-23-2009 15:36

Alıntı:

eciftci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645991)
Sakal konusunda inşallah demeniz ile yapacakları arasında bağ kurmanız çok ilginç zira çok tutarsız ve alakasız cümleler.
Bu ülkede bizim gibi düşünmeyenler sakala başörtüye takılıp bazı şeylere ket vuruyorsa bu tarz düşüncelerimizle onları destekliyoruz demektir.Bizim onların düşüncelerini alt edip bu yasakçı zihniyetten kurtulabilmemiz için sakallı ile sakalsızı ayıreden düşünce yapısından kurtulmamız lazım.Tıpkı başörtüsü meselesinde olduğu gibi...umarım ne demek isteğimi bu sefer anlayabilmişsinizdir.

sevgili kardeşim:

Ne diye uzatıyoruz anlamıyorum.

Sakal konusunda ne demeliydim: İNşaallah demem suç mu oldu?

Hayır olmaz, ne gerek var, sakala hayır felan mı dememi bekliyordunuz anlayamadım.

Tabiki inşaallah diyeceğim.

Neyse boşverin. Sİz görüşlerinizi yazdınız bende görüşlerimi yazdım.

Seyyah 07-23-2009 15:47

Mehmet Ali Şahin olmasını isterim. Sakal konusundada Başbakanımız söyledikden sonra o seçilir sakalı felan kimseyi ilgilendirmez mankenlik seçimi değil bu muhalefet bos bos konusur 1 hafta medyalarıda haber yapar gecer gider sonuc olarak Erdoğanın 2 dudağının arasındaki isim seçilir.Chp de öyle izler:)
Şimdiden yeni baskan hayırlı olsun.

redyellow 07-23-2009 15:51

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 646047)
Mehmet Ali Şahin olmasını isterim. Sakal konusundada Başbakanımız söyledikden sonra o seçilir sakalı felan kimseyi ilgilendirmez mankenlik seçimi değil bu muhalefet bos bos konusur 1 hafta medyalarıda haber yapar gecer gider sonuc olarak Erdoğanın 2 dudağının arasındaki isim seçilir.Chp de öyle izler:)
Şimdiden yeni baskan hayırlı olsun.

doğru söylemişsin:)

Sayın başbakan inşaallah köksal toptan gibi birisini işaret etmez... bülent arınç beyden sonra köksal toptan pek bi tatsız tuzsuz geldi oraya:)

Seyyah 07-23-2009 15:57

Bakalım abi ya dengeleri bilmiyoruz bizim gönlümüzden gecene bazı partiler şiddetle karsı cıkınca ılımlı adaylara yöneliyolar. Şahsen ben Şahin veya Kapusuz olmasını isterim ama hayırlısı..

Berr Ak 07-23-2009 17:56

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 646039)
sevgili kardeşim:

Ne diye uzatıyoruz anlamıyorum.

Sakal konusunda ne demeliydim: İNşaallah demem suç mu oldu?

Hayır olmaz, ne gerek var, sakala hayır felan mı dememi bekliyordunuz anlayamadım.

Tabiki inşaallah diyeceğim.

Neyse boşverin. Sİz görüşlerinizi yazdınız bende görüşlerimi yazdım.

"uslubu beyan aynı ile insandır."Bülent ARINÇ

İnşallah gibi ulvi bir kelimenin anlamını sorgulayan bir cümle kuran biriyle aynı şeyleri düşünmemek beni sevindirdi.benim derdim sakal değil sakalı "diğerleri" gibi sorun haline getirmeniz.oysa şahsi fikrim salih kapusuz üzerinde.

bir konuda haklısınız bu lafı uzatmak zorunda kaldım...Bir sonrakini cevaplamayacağım zira defaatle aynı şeyleri söylemek beni sıkar.

Gölge 07-25-2009 03:26

Köksal Toptan

Mehmet Ali Şahin

Salih Kapusuz

Burhan Kuzu

Hüseyin Çelik

Cemil Çiçek

Milletvekillerimizin hepsi Aslan gibi hangisi olursa olsun görevini layıkla yerine getireceklerine inanıyorum hangisi olursa olsun farketmez ...

All times are GMT +3. The time now is 13:39.