![]() |
Erken öten horozun kafasını keserlermiş. Keser döner sap döner , gün döner bu sözler insanın önüne gelir. En iyisi zamanı beklemek. Elmi yaman Beymi yaman bekleyip görmek
S & S |
Alıntı:
|
Alıntı:
Görürüz bizlerde inşAllah hayırlısı.. Hayır ben veripde tutmadığı sözler olduğunu zannetmiyorum.. İllede yapıcaz deyip yapamadığı olmadı yavaş yavaş..Bu işler sabır ister :) He Ziko yu yollaması hata o ayrı.. İnanmıyorum ya sizin yüzünüzden fanatikliğim tekrardan baş gözterdi..;D |
Alıntı:
Alıntı:
Evet haklısın bu işler sabır ister takımın başına geleli 11 sene olmuş bir 11 sene daha beklersiniz ne olmuş :hihi2: ziko kendi gitmek istedi fenerbahçe onu göndermedi ayrıca fanatikliğe gerek yok ortalıklarda görünen başarıları söylesek yeterli ;;) |
Alıntı:
11 yılda devletten yardım almadan kendi çabaları ile güzel bir stad, Adnan Polata bile gıpta ettiren bir Fenerium mağazası, göz ardı edilemez..Gelen yıldız futbolcular da cabası :) Ben derim ki siz kendi halinize yanın ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizin de olsa inanın getirirdiniz.. Daha erken getirmek için para yetmiyor ülkenin prestiji meselesi.. Neyse uzun konular daha sonra anlatırım ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Gerçekler acıdır inanın ya da inanmayın (: |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 02:33. |