![]() |
http://img119.imageshack.us/img119/2162/ezikfb219.jpg
UEFA'da hep Feneri mi unutacak canım birazcıkta Galassarayı unutsun ;ı: |
Galatasaray bölümüne daha önce hiç haber eklememem , ilk eklediğimde de polemik yaratma düşüncesi oluşturuyorsa çok vahim.
yine belirtiyorum öyle bir amacım olsaydı kakaha kikiri gülüşürdük dalga geçerdik konu üzerinden. Selametle. |
Alıntı:
Alıntı:
Bak kıskandım şimdi bu haberleri bu uefa Trabzonspor'u neden hiç unurtmuyor yahu yoksa uefa'daki görevliler Trabzonspor'lu mu :P: |
Aman Allah'ım polemiğe ne kadar meraklısınız (:
Neden kızdılar anlamak güç haber haberdi efendim :) Şimdi gidip geçmişi örnekle avunmanın anlamı yok =)) Ayıp etmişle dedik..Aynen.. Ayıp etmişler (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Unutmuyorlar hem, tam hatırlayacaklarken saat 12 oluyor.. Her şey sıfırlanıyor.. Kalıyor Trabzonspor işi.. :( :V |
Alıntı:
Bunu eklemeninde vardır bir nedeni (: Mesela insanları haberdâr etmek =) Geçmişi yâd etmek güzeldir tabii ama yerinde güzelidr :) Umarız bir daha yapmazlar.. Ayıp etmişler (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Efendimne ne bu şiddet bu celal :) Olabilir dakgınlıklarına gelmiş deyin ve geçin.. Laf olsun diye konuşmam.. Bir şeyi yapmış olmak için yapmam.. Örneklemem gerekirse sadece acıkınca yerim yani gerektiğinde ;D Umarım anlaşılmışdır.. Bak abi bana cevap hakkı bırakan mesajlar atıyosunuz..Yani laf etmemek elde değil :olmaz: |
Alıntı:
Alıntı:
Tamam ben susuyorum sen kelimeleri uzatarak ve konuyu da şöyle açaraktan birşeyler yazmaya devam et tatmin olana kadar :hihi2: Nasıl olsa ben söyleyeceklerimi söyledim Hadi bana eyvallah ;;) |
All times are GMT +3. The time now is 03:39. |