Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti karşıtı yalanlar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=450)
-   -   AK Parti Başörtülü üyeye itiraz etti mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=112382)

FarukARSLAN. 08-06-2009 15:42

Başladı yine konuyu saptırmaya..

Ha Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kısaltımına AK Parti değilde kafana göre kısaltma yapıp AKP demişsin ha da Saadet Partisi'nin kısaltmasını BEN kafama göre kısaltıp kullanmışım SaP demişim, size meşru da bize mübah mı?

Forumun yönetimin arasına sokacak laf olarak şikayet olarak..
Fitneliğin de böylesi.

Seyyah 08-06-2009 16:44

Sürecin gelişimine bakmak lazım Başbakan AKeePee değil Akparti dedi fakat bazı kesimler ateş piskürdü inadına AKeePee dendi. Millet istediğini der dendi. Garip demi...

redyellow 08-06-2009 16:52

forumda hitap ederken SaP kelimesini kullanmaktan siz imtina etmiyorsanız, utanmıyorsanız bize de size hayırlı yolculuklar demek düşer.

Yolunuz açık olsun!

Seyyah 08-06-2009 17:05

Bizde halkız ama istediğimiz kısaltmayı yaparız. Halk sadece akp diyenler değil ama şimdi aynı dilden konusunca oyun bozanlık etmek yok.
Ne diyo Basbakan yumusak baslıyız ama uysal koyun değiliz .
Zor değil sadece Akparti denecekti tüzük ismi az cok bilirsiniz neler oldu neler.
Nese konu değişti iyice ama kısaltmalara laf yok.

FarukARSLAN. 08-06-2009 17:32

"SaP" kelime olarak değil lafız olarak kullanılıyor.
Dengi de AKP.
Yahu orda şurda burda AK Parti'ye AKP denmesinden rahatsız olmayan bir ruh Saadet Partisi'nden neden rahatsız oluyor?

Çuvaldızı kendine batırma meselesi.
- Konuyu saptırmayalım yine de.

redyellow 08-06-2009 20:21

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 652031)
"SaP" kelime olarak değil lafız olarak kullanılıyor.
Dengi de AKP.
Yahu orda şurda burda AK Parti'ye AKP denmesinden rahatsız olmayan bir ruh Saadet Partisi'nden neden rahatsız oluyor?

Çuvaldızı kendine batırma meselesi.
- Konuyu saptırmayalım yine de.

:) ya hakkaten çok hoşuma gidiyor senin bu acaip savunmaların:)

Demek SaP ile AKP denk:)

Yapma ya, bu kadar kendi partine hakaret etme ne olur:)

Ve niye Saadete saldırırken bunu kullanıyorsun? ve sadece sen niye kullanıyorsun.

AKP diyen saadetten başkaları yok mu?

AKPyi seven senden başkası yok mu?

:)

ha niye rahatsız oluyorsunuz demişsin, emin ol ben forumun terbiyesi açısından rahatsız oluyorum.

yoksa buyur istediğini yaz.

saadete senin kötü bir şeyler yazman, hatta buyur küfür et, küfür etmen saadete bi şey kaybettirmez ki?

malum kem söz sahibine aittir sevgili kardeşim.

Ben bu foruma bayanlar giriyor, çocuklar giriyor diyorum, böyle herkees açık bir ortam da böyle tutupda SaP felan yazılmasını hoş bulmadığını söylüyorum.

takdir sizin.

Buyur istediğin gibi yaz!

ardunus 08-06-2009 22:48

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 651986)
Başladı yine konuyu saptırmaya..

Ha Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kısaltımına AK Parti değilde kafana göre kısaltma yapıp AKP demişsin ha da Saadet Partisi'nin kısaltmasını BEN kafama göre kısaltıp kullanmışım SaP demişim, size meşru da bize mübah mı?

Forumun yönetimin arasına sokacak laf olarak şikayet olarak..
Fitneliğin de böylesi.

bütün ameller niyetlere göredir hangi niyetle yazdıgın önemli ama dikkat besmemelesiz kısaltma önce ahlak ve manaviyat diyen tek parti saadet

All times are GMT +3. The time now is 02:38.