Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Bursa Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Bursa Şehir Merkezinden Kareler:) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=114309)

mavihayal 09-18-2009 15:23

Alıntı:

Seretan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 668449)
Bursa'ya bi uğrayın bu fikrinizin değişeceğine eminim.
Konya güzel bir il fakat Bursa karşısında çok eskiklikleri var, Bursa her yönüyle muhteşem bir şehir.
Şehir merkezinin kalabalık görüntüsü İstanbulu andırıyor, Şehir merkezinden aracınızla denize gitmek isterseniz sadece 20dk lık bir yol gitmeniz yeterlidir. Uludağın eşsiz güzelliklerini görmek içinde yine bir 20dk yol yaparsınız. 30dk ya Türkiyenin en şifalı kaplıcalarından Oylata gidebilirsiniz, böylesine bir doğayı sağlayan şehir Türkiyede sadece Bursa'dır malesef :)

keinlikle katılıyorum size.....

Alıntı:

olcayatay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 668453)
Çok güzel bir şehir teşekkürler +

rica ederim...

BlueMoon 09-18-2009 15:37

Alıntı:

Seretan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 668449)
Bursa'ya bi uğrayın bu fikrinizin değişeceğine eminim.
Konya güzel bir il fakat Bursa karşısında çok eskiklikleri var, Bursa her yönüyle muhteşem bir şehir.
Şehir merkezinin kalabalık görüntüsü İstanbulu andırıyor, Şehir merkezinden aracınızla denize gitmek isterseniz sadece 20dk lık bir yol gitmeniz yeterlidir. Uludağın eşsiz güzelliklerini görmek içinde yine bir 20dk yol yaparsınız. 30dk ya Türkiyenin en şifalı kaplıcalarından Oylata gidebilirsiniz, böylesine bir doğayı sağlayan şehir Türkiyede sadece Bursa'dır malesef :)

2006 şubat ayında bursada bulundum.. o zamanlar kış idi pek doğal güzelliğini göremedik ama yine de şöyle karşıdan baktığında enfes duran şirin illerimizden....

mavihayal 09-18-2009 15:48

kesinlikle öyle gerçekten yaşanılabilicek bir şehir...

dilemma 09-18-2009 16:53

Kalbim orada kaldı:( ühhü

mavihayal 09-18-2009 17:55

ayy kıyamadan yaaa bursamız çok kalp çalar:):) nemutlu ki sizin gibi degerli insanın kalbinin bursada olması.....

dilemma 09-18-2009 17:58

Alıntı:

mavihayal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 668622)
ayy kıyamadan yaaa bursamız çok kalp çalar:):) nemutlu ki sizin gibi degerli insanın kalbinin bursada olması.....

Teşekkür ederim efendim güzel sözleriniz için:utangaç:

mavihayal 09-18-2009 18:01

Alıntı:

dilemma Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 668626)
Teşekkür ederim efendim güzel sözleriniz için:utangaç:

Rica ederim efendim ne demek:):).....;1

Al@@tt!n 09-18-2009 18:26

inegöle gitmiştim gerçekten güzeldi. hem yediklerim hem gördüklerim. cağ kebabı yapan bir yer vardı hele o amca hala aklımda:)
Allah tekrar gitmeyi nasip eder inşallah
paylaşım için teşekkürler

isimsiz 09-19-2009 00:19

buralar bursanın sadece taş binaları bunları görüp beyendiyseniz ulucamiyi, yeşil türbeyi, emir sultanı, tophaneyi ,osman gazi orhan gazi türbelirini, hüdavendigarı, muradiyeyi görseniz heralde dahada hayranlığınız artar :)

dytsyn elif 09-19-2009 01:05

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 668738)
buralar bursanın sadece taş binaları bunları görüp beyendiyseniz ulucamiyi, yeşil türbeyi, emir sultanı, tophaneyi ,osman gazi orhan gazi türbelirini, hüdavendigarı, muradiyeyi görseniz heralde dahada hayranlığınız artar :)

katılıyorum..:güzel: ve inkaya çınarı,,mavihayal e teşekkürler..:)

All times are GMT +3. The time now is 21:41.