Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Vatan Yazarı Kudurmuş Olmalı!Cahil Kafa İle İslama Dil Uzattı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=114564)

BlueMoon 08-22-2009 15:56

Alıntı:

LeyaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659715)
Ben şair değilim yahu (: Nerdee :)

bir de şair olsanız ne derece edebiyati kelimeler kullanacağınızı çok merak ederdim doğrusu. Güzel konuşma teknikleri öğrenmeye çalıştığım, ve edebiyat dilimin iyi olduğuna inandığım halde bu kadar güzel sözler telaffuz edemiyorum. Sanırım anlatmak istediğimi edebiyat terimleri ile anlatamadığımdan kaynaklanıyor. :)

BlueMoon 08-22-2009 15:57

neyse konu asıl amacından sapmasın. İshak beyin açtığı konuyu dağıtmayalım aynı tartışma konusu üzerinden müzakere edelim.

depare 08-22-2009 16:17

Tabi aç kalmak işine gelmiyor ondan eziyetli ibadet yaftasını yapıştırmış..:evet:

Midenin sindirim sisteminin bir ay boyunca dinlenmesinin vücuda ne kadar büyük yararları olduğundan haberi yok herhalde..

"Oruç tutun ki sıhhat bulasınız" (Hadis-i Şerif)

ishakyilmaz 08-22-2009 18:18

Arkadaşlar islam alemi olarak hantallaştığımızın farkında mısınız?Dinimize ve dini değerlerimize alenen hakaretler yapılıyor,zahmet edip bir tepki mesajı yazamıyoruz!?Zaten bizler herşeye gülüp geçtiğimiz için bu zalimlerin saldırılarına maruz kalmaktayız.Yoksa gerektiği zaman gerektiği gibi tepkimizi dile getirseydik kimse bu ülke üzerinden ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ oyunları oynamazdı!!!Ha şunuda hatırlatmak isterim,bu yazarın bağlı bulunduğu medya organında çalışanlardan bir hanım şuan ETÖ tutuklusu!!

manifesto 08-22-2009 18:59

Cehennem odunu
Eziyet miş
Müslümanların oruçlu iken yaşadığı hazdan haberi yok ki
Dünyalık gelmiş dünyalık gidiyor

Gölge 08-22-2009 19:15

Nasipsizler diye nitelendiriyorum ben bu tür düşünce yapısına sahip yaratıkları Allah islah etsin islah etmezse de kahretsin ! ....

muhafazakargenc 08-22-2009 19:52

Sus bre şu aziz mübarek gün için sus ayıptır ayıp.
Vesselam

rıfat gökalp 08-23-2009 00:22

ramazan'ı şerif'te insanların dinine daha fazla sarılması,islam hazımsızlığı olan faşist
yazarı bir hayli germiş.yazıdan anladığım;Allah'ın ayetlerini takmayın ve oruç
tutarak kendinizi müskil duruma sokmamamızı emrediyor.şeytanın avukatlığını yapan
bu kadını muhatap alacak bir tarafı yok ne de olsa sahibinin sesi,vatan gazetesi almayın

BlueMoon 08-23-2009 10:11

ramazanın feyz ve bereketini anlamamış olmasına şaşırmadığım gibi islama laf atmasını da şöyle değerlendiriyorum. "İslam dini o kadar yücedir ki kibir ve nifak dolu bu cahil kadının söylediklerini alaya bile almayacak kadar, ayrıca söylediği kötü sözlerden dolayı kirlenmeyecek kadar temiz bir dindir"

hipermuhafazakar 08-23-2009 13:46

Bu cahil din hasmı kadına bilimsel cevap vereyim.

Sağlığın korunması için senede belli miktar günlerde PERHİZ YAPILMASINI DOKTORLAR SİZE TAVSİYE EDECEKTİR ! Zararlı kolesterolü lipitleri vücuttan ney temizler ??? Ben 3 gün oruç tuttum kendime gelmeye başladı yemin ederim.

O makyajsız suratınıda bir gösterde millet cadı görsün.

Cennet ucuz değil, cehennemde luzümsuz değil !

All times are GMT +3. The time now is 22:07.