Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Medya Haber (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=427)
-   -   Erbakan, Milli Görüş'ün yayın organı TV5'i 23,5 milyon liraya AYDIN DOĞAN'a sattı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=115244)

menes 09-02-2009 21:43

Alıntı:

Osmanlıyız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 663354)
Bazı aklı sivrileri anlamıyorum.

Sizin bir malınız olsa siz en çok para verene mi satarsınız yoksa az versinde bizden olsun mu dersiniz.
Tv5in karasal yayını bu şekilde yapıldı.
Parayı verdi düdüğü çaldı.

Peygamber efendimiz ticaret yaptığınıda müslümanların en büyük düşmanı olan yahudilerle ticaret yapmadı mı?

Siz kendinize baksanıza ihaleleri yahudilere satmıyor musunuz.

Biz TV'de Yahudiler şöyle Yahudiler böyle bunlarla işbirliği yapmayn.Ülkeyi bölecekler gibi sözler sarfetmiyoruz.

Bu linkte Axel Springer İlkelerini gösteriyor:

http://translate.google.com.tr/trans...ial%26hs%3D4Ku

hope20 09-02-2009 21:48

Aklı kamil olan herkes malını en çok verene satacaktır tabi.

Peki Ak Parti iktidarı ihaleleri en çok parayı veren şirkete-şahısa verince neden dünya kopuyor?

Neden bunların başında Hoca ve Ekibi geliyordu?

Çifte standart değil midir bu?

yorum yapan arkadaşlar için, lütfen biraz daha sakin.
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır, anlaşılır :) (insana layık olan konuşma hali ile )

ardunus 09-02-2009 21:57

Alıntı:

menes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 663360)
Biz TV'de Yahudiler şöyle Yahudiler böyle bunlarla işbirliği yapmayn.Ülkeyi bölecekler gibi sözler sarfetmiyoruz.

Bu linkte Axel Springer İlkelerini gösteriyor:

http://translate.google.com.tr/trans...ial%26hs%3D4Ku

siz diyemesiniz cünkü onları dost edinmissiniz ve işte gercek yahudi ve hrıstyanları dost edinmeyin diyor cenabı allah hepinize tövbeye davet ediyorum cünkü allah rahmeti bol olandır hepimizi affeder

sudaduran 09-02-2009 21:58

Alıntı:

ardunus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 663362)
besmele cek demek mecazi manadadır senin bilgin senin dünya görüşünden o ufacık beyninen erbakanı eleştiremesin eleş tirmen icin olaya vakıf olman lazım seninki tamamen camur atmak olayı araştırmadan direk iftira atıyosun ve yaftalıyosun sen müfterisin ozaman

kardeş senin amacını anladım,sen anti ak partilisin ve buraya milleti provoke etmeye gelmişsin,bu numaraları yemezler:olmaz:,hadi eyvallah

ardunus 09-02-2009 22:02

Alıntı:

sudaduran Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 663366)
kardeş senin amacını anladım,sen anti ak partilisin ve buraya milleti provoke etmeye gelmişsin,bu numaraları yemezler:olmaz:,hadi eyvallah

ak partili olmak baskasına iftira küfür etmeyi gerektirmez canım kardeşim aklı selim ollalım

menes 09-02-2009 22:03

Alıntı:

ardunus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 663365)
siz diyemesiniz cünkü onları dost edinmissiniz ve işte gercek yahudi ve hrıstyanları dost edinmeyin diyor cenabı allah hepinize tövbeye davet ediyorum cünkü allah rahmeti bol olandır hepimizi affeder

Yok dost edindiğimizi kim söyledi.Ticaret yapıyoruz.Ama hergün kanallarda Yahudiler hakkında atıp tutmuyoruz.Onlar şöyle böyle demiyoruz.İşbirliği yapmakla kimseyi suçlamıyoruz.Tüm bunları söyledikten sonra Yahudi ortaklı şirkete kanal satmıyoruz.
Beni tövbeye davet ediyormuş.Sen ilk önce icabet ette sonra milleti davet edersin.

sudaduran 09-02-2009 22:05

Alıntı:

ardunus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 663367)
ak partili olmak baskasına iftira küfür etmeyi gerektirmez canım kardeşim aklı selim ollalım

kimse küfür etmiyor kardeş zaten sen senarist ol bence iyi yazıyorsun :w:

ardunus 09-02-2009 22:07

Alıntı:

menes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 663368)
Yok dost edindiğimizi kim söyledi.Ticaret yapıyoruz.Ama hergün kanallarda Yahudiler hakkında atıp tutmuyoruz.Onlar şöyle böyle demiyoruz.İşbirliği yapmakla kimseyi suçlamıyoruz.Tüm bunları söyledikten sonra Yahudi ortaklı şirkete kanal satmıyoruz.
Beni tövbeye davet ediyormuş.Sen ilk önce icabet ette sonra milleti davet edersin.

bana yahudilere ne sattıgınzı veya ne aldıgınızı yazarmısınız bakalı nasıl ticaret yapıyorsunuz

menes 09-02-2009 22:14

Alıntı:

ardunus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 663371)
bana yahudilere ne sattıgınzı veya ne aldıgınızı yazarmısınız bakalı nasıl ticaret yapıyorsunuz

Kardeşim Erbakan Tv'lerde,mitinglerde çıkıp hükümet İsrail ile işbirliği yapıyor diye suçlamıyor muydu?Evet.Yahudileri kötülemiyor muydu?Evet.Sonrada gidip kanalını Yahudi ortaklı şirkete sattı mı?Evet.

Şimdi bu yazıda bir çelişki var mı?Evet.Madem ona buna işbirlikçi diyorsun niye kanalını Yahudi ortaklı şirkete satıyorsun?

redyellow 09-02-2009 23:59

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 663348)
Terbiyesizlik miş miş miş...

Sayın redyellow

Hocanızın kanalı sattığı yere bakarmısın Doğan Doğan DOĞAN.

En büyük terbiyesizlik bu değil mi ?:güzel:

Bunu eleştirin ama uslubunuza dikkat edin.

İnsanı zorla çileden çıkarmayın, terbiyesizlik yapmayın, haddinizi bilin!

Aydın doğan konusuna girersek mahcup olursunuz.

Terbiyenizi takının!

All times are GMT +3. The time now is 18:35.