Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Levent Kırca / Olacak o kadar / Foxtv yi şiddetle kınıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=117151)

Ak_Urfalı 10-25-2009 16:21

artık bu adam oyunculuktan çıkmış...iki yüzlü yobazın biri..oda ekibideeeeee tvsideee

ishakyilmaz 10-25-2009 16:21

http://www.habervaktim.com/resim/res...jpg?t=62932415

DEVLET YETKİLİLERİMİZİN BİRAN ÖNCE BU ŞARLATANLIKLARA MÜDAHALE ETMESİ GEREKİR!

Arda_Hasan 10-25-2009 16:41

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 680804)
Antidemokrat cevrelerin bırakında medya uzantısında piyon olan sahışları olsun. Tükenmek , bitmek üzere olan son cırpınışların ayak sesleri nedir bunları hissetmemiz gerek. İronik , totoliter faşist dayatmacı olan her ürünün tezgahtaki son görüntüsü yoğun sahnede alsa bu millet onuda sahneden elbet bir gün indirecektir. SAnatı insana hizmet etme argümanı olarak değilde , ideolojierin veya bir partinin arka bahcesi olarak kullanırsan bu millet seni vicdanında yargılar.

Sonderece hak veriyorum vede bencede bunların son çırpınışları.Bırakın garibim saldırsın aldığı hezimetleri birde siz yüzüne vurmayın.Zaten anti-Ak partili olan bir tane adam gibi adam görmedim hepsinin hayatı içkiden ibaret örneğide levent kırca..:)

tayyiperdogan57 10-27-2009 00:38

yani levent be biraz abartyor, evet ama bakiniz avrupada bu tur seyler normal, mesela fransada her sanatkar canli yayinda hukumet yada cumhurbaskni hakkinda kotu konusup, karikatr a da boyle mizaaç seyleri yapip halkin karsisina koyuyor, ama tabi Tr de bu biraz garip algilaniyor ama burda ben levent beyi muddaafa etmiyor, en azindan bir saygi duymali ya da filmin sonunda bir açiklma ayapmali

erdemkepenek 10-27-2009 00:49

Ya arkadaslar yıllar dır aynı skeçler dönüyor? adam hep sarhoş takliti yapıyor çünkü kendide ayık gezmiyor:)) orda burda birilerine saldırıyor? Yaşına hürmet etmek ten başka birr şey gelmez:)

Ak_Gencim 10-27-2009 09:41

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 673399)
Ancak aptal bir oyuncu bu tür oyunlar oynar yetmiş milyonun karşısında.Türkiye'nin yarısına yakını AK Parti'ye oy vermiş insanlar ve gelipte nüfusun yarısına hakaret edersen ancak bir aptallık olur bir oyuncu içiin.
Bu kadar söylüyorum. ;)

Mübarek ama zaten birincisi bu tvyi akpli olsun solcu olsun izliyor.Haberlerini ise solcular izliyor.Ama bu gibi programları herkes izliyor.Yani isterse akpli olsun izleyebiliyor bilemiyorum nedenini :hmm :şaşkın: İzliyor ve içinden söleyeceğini söylüyor...Önemsemiyor yani hakareti.Ben diyor gülmeme bakıyım hem bu zaten ABD kanalı olacak o kadar zaten diyor.:şaşkın:Hakaret olduğunu biliyorlar ama senin gibi birer tepkide veremiyorlar :güzel::saygılar: Verseler zaten oynayamazdı!

hipermuhafazakar 10-27-2009 12:00

Bu konuyu açanı ve altını dolduran arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bende evde açmayı düşünüyordum. Anlaşılan o ki mason mu sabatayistmi ne olduğu belli olmayan Levent Kırca'ya ETÖ'den bir emir gelmiş, artık nedense Türk Milletini aptal yerine koyarak çok büyük ihanetler yapıyor. Ergenekonun 1 numarasını Atatürk diye göstermek , Atatürk resmini taşıyor diye Ergenekoncu olmakla suçlanmak aldığı vazifeyi gösteriyor kardeşlerim ;)

ishakyilmaz 10-27-2009 12:01

Tecahül-i ârif, nükte sanatıdır... Sükse sanatı değil! Taa, lise yıllarında “Edebiyat” derslerinde görmüştük... Edebiyatta, “Tecahül-i ârif” diye bir tür vardı... Kısaca, “bildiğini veya bilineni bilmezlikten gelerek nükte yapma”ya “tecahül-i ârif” denilir... Bu terimi açıklamak için, Fuzuli’den şu örnek verilir: “Bilmiyorum, devreden kubbe mi su rengindedir, yoksa gözyaşlarım mı kubbeyi kaplamıştır.”
Fuzuli, bu beytinde “tecahül-i ârif” yapmaktadır... Gök kubbenin “mavi” renkte olduğunu bile bile, “bilmezlikten gelmekte”dir!..
Örnekten de anlaşılacağı üzre; “tecahül-i ârif”ten kasıt, “bilip de, bilmezlikten gelme”dir!.. Bunu, halk arasındaki “argo” ifadesiyle açıklayacak olursak, şöyle diyebiliriz: “Tecahül-i ârif, salağa yatma sanatı”dır... Hani, “aptalı oynamak” veya “saf ayaklarına yatmak” deriz ya, onun gibi bir şey!.. Fuzuli’nin; gök kubbenin “mavi” renkte olduğunu bilmezlikten gelmesi; nasıl ki “cahilliğinden” değil, “cahil ayaklarına yatmasından” dolayıdır, yani bunu “bilinçli” yapmaktadır, herhangi bir kişinin de; “cevabını bildiği” halde “soru yöneltmesi” saf ayaklarına yattığının bir göstergesidir!..

(işte bu dönemde gerçekler Levent Kırca n'ın işine gelmediğinden aptalı oynamaktadır)

Ak_Kelebek 10-27-2009 12:13

Yorum dahi yapmaya gerek duymuyorum çünkü bu adam benim miğdemi bulandırıyor artık...

EpiVaTeS 10-27-2009 12:21

Hey gidinin gözünü sevdiğim Nejat Uyguru...
piyasadan çekildin ortalık maymunlara kaldı...!!!

All times are GMT +3. The time now is 00:38.