Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   ♥ Oku Beni Ey Kitap! ♥ (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=347)
-   -   Beraber Okuyoruz.. Elif ŞAFAK- PİNHAN (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=118291)

Üç mevsim 10-21-2009 23:06

Forumun en değerli etkinliklerinden olan bu faaliyetten epey bir süredir uzak kalmışız. Kaldığımız yerden devam edelim o halde. Elif şafak - PİNHAN, 15 Kasım. Tamam İnşallah.

1. Feride
2. dilemma
3. Yalçın KARACA
4. menes
5. Fasl-ı Gül
6. reyAkbay
7.Tarihsever
8. çalıkuşu
9. ademetyemez
10. üçnoktadan
11. ReyAkbay
12.Akl-ı Selim
13. LeyâL
14. özgün irade

Özgür Çağrı 10-21-2009 23:29

Benimde okumam gereken madam bovary var o bitsin hemen temin edip başlyacağım :)

Fasl-ı Gül 10-21-2009 23:48

Satırların izini sürerken bizlerin yanında olacak tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.. Hoşgeldiniz.

Önümüzde yaklaşık 25 gün gibi uzun bir süre var. İnşaallah güzel bir şekilde başladığımız bu yolculuğu, hepimizin faydalanacağı bir şekilde hitame erdiririz.. Bu niyetle katkılarınızı bekliyoruz..

ELİF ŞAFAK- PİNHAN.. BERABER OKUYORUZ..

1. Feride
2. dilemma
3. Yalçın KARACA
4. Fasl-ı Gül
5. reyAkbay
6.Tarihsever
7. çalıkuşu
8. ademetyemez
9. üçnoktadan
10. ReyAkbay
11.Akl-ı Selim
12. LeyâL
13. Kadim Dolunay
14.MenDakkaDukka
15. Özgün İrade
16. Furkanca Bakış
17. ...

Satırlardan sadra doğru bir yolculuk için...

MenDakkaDukka 10-22-2009 00:42

daha sonra da siyah süt'ü okuyalım elif ŞAFAK tan...

reyAKbay 10-22-2009 16:47

Alıntı:

MenDakkaDukka Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679754)
daha sonra da siyah süt'ü okuyalım elif ŞAFAK tan...

Benim bu kitaptan sonra okumayı düşündüğüm kitaptı..Birlikte okursak ne ala.

Fasl-ı Gül 10-22-2009 16:54

Bu platformda amacımız, her çiçekten bal almak.. Ne kadar çok çiçeğin özüne ulaşabilirsek bizim için o kadar kıymetli..

Bunun için farklı dallara konup farklı tatlara ulaşmak istiyoruz.. Dönem boyunca bir yazarın yalnız bir kitabını tercih edeceğiz bunun için..

Amacımız beraberce okumak ve düşünmek.. Sonra da kendi içimizde düşünceleri daha da derinleştirmek..

İlginiz için teşekkürler..

reyAKbay 10-22-2009 19:14

Alıntı:

Fasl-ı Gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679936)
Bu platformda amacımız, her çiçekten bal almak.. Ne kadar çok çiçeğin özüne ulaşabilirsek bizim için o kadar kıymetli..

Bunun için farklı dallara konup farklı tatlara ulaşmak istiyoruz.. Dönem boyunca bir yazarın yalnız bir kitabını tercih edeceğiz bunun için..

Amacımız beraberce okumak ve düşünmek.. Sonra da kendi içimizde düşünceleri daha da derinleştirmek..

İlginiz için teşekkürler..

Elif Şafak için nacizane söylemek isterimki kendini tekrar eden değil her kitabında başka dünyalara açar kapılarını dolayısıyla bizlerde başka başka dünyalara çıkacağız sayesinde.Zaten oylama söz konusu ki çoğunluğun seçimini görebilmek ve uygulamak adına.Lakin organizatörüm ne diyorsa eyvAllah derim:gül: Selam ile...

Fasl-ı Gül 10-23-2009 21:41

Alıntı:

reyAKbay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679967)
Elif Şafak için nacizane söylemek isterimki kendini tekrar eden değil her kitabında başka dünyalara açar kapılarını dolayısıyla bizlerde başka başka dünyalara çıkacağız sayesinde.Zaten oylama söz konusu ki çoğunluğun seçimini görebilmek ve uygulamak adına.Lakin organizatörüm ne diyorsa eyvAllah derim:gül: Selam ile...

Söylediğiniz gibi kitapları okurken "anket" usulüne göre en çok oy alan eseri seçiyoruz.. Talep çok fazla olursa, istişarenin gereği olarak bu talebe cevap veririz.. :)

Teşekkür ederim bu güzel ilgi için.. selam yürekten..
:)

ELİF ŞAFAK- PİNHAN.. BERABER OKUYORUZ..

1. Feride
2. dilemma
3. Yalçın KARACA
4. Fasl-ı Gül
5. reyAkbay
6.Tarihsever
7. çalıkuşu
8. ademetyemez
9. üçnoktadan
10. ReyAkbay
11.Akl-ı Selim
12. LeyâL
13. Kadim Dolunay
14.MenDakkaDukka
15. Özgün İrade
16. Furkanca Bakış
17. ...

Satırlardan sadra doğru bir yolculuk için...

çiğdem1905 10-24-2009 02:43

elif şafak'ı çok beğeniyorum

NûN 10-24-2009 21:19

Selamlar...

Bugün kitabı temin için Kızılay'da idim... Elbetteki buldum, bulunmayacak bir yazar değil zirâ =)

Herkesten özür dilerim; ama bu kitapta beraber okumaya katılamayacağım...
Sanırım bir ayrıntıyı kaçırdım ben, kitap Doğan Kitap'tan çıkıyor...
Eee? Ne var bunda, diyebilirsiniz, zâhirde bir sorun yok, ama bu Doğan Medya'ya ait bir yayınevi...

E biz okuyoruz, ne olacak, da diyebilirsiniz, ne desem, prensip meselesi, Doğan Medya'yı izlemiyorum, onlara ait hiçbirşeye bakmıyor, okumuyor, almıyorum...
Şimdilik...
Değil Elif Şafak, Yavuz Bülent Bakiler bile bu yayınevinden çıkarsa almam:evet:

Ne yapayım işte, sabit fikirliyim bu konuda...

All times are GMT +3. The time now is 09:58.