Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   MHP'nin mitingi başladı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=121255)

Eşref 12-13-2009 16:33

Alıntı:

KUM SAATİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 694292)
Yoo anlayacak bır sey yok. STALININ TAVUGU hıkayesını oku. AKP nın yaptıgıda aynı mantık. Halkı soyuyopr sogana cevırıyor ondan sonra salıyor ac halk ne yapsın mecvbur kendı vergılerı ıel sozde yardım adı altında verılenlere muhtac kalıyor.Sehırde yolu suuy yok beyaz esyalar coplere ahırlara kaldırılıyor.Komur dagıtılıyor en ucuz en adi komur. Hatta ısın ılgıncı 25 kg. yazan komur cuyvalalrı 25 kg. bıle degıl onun ıcınden bıle calıyorlar.

Konuyla alakasız olacak ama merak ettiğim birşey var. Şu forumda yaklaşık 2 senedir üyeyim. Bu foruma Atatürkçüyüm diye gelenlerin çoğu, dilimizi kullanmaktan bile aciz oluyor. Ne hikmetse.

EpiVaTeS 12-13-2009 16:34

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 694315)
Konuyla alakasız olacak ama merak ettiğim birşey var. Şu forumda yaklaşık 2 senedir üyeyim. Bu foruma Atatürkçüyüm diye gelenlerin çoğu, dilimizi kullanmaktan bile aciz oluyor. Ne hikmetse.

Ancak çenede Atatürkçü bunlar...

EpiVaTeS 12-13-2009 18:15

Alıntı:

EL FENERİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 694369)
Sizin anladığınız dilden konusuyorusz diyecegim ama maalesef neolitik dönem homosağiens turunun dılını konusmayı bır turlu basaramadık maalesef

en azından senin gibi onurusöymeniptusfasistusgillerden değiliz...
Hamdolsun İnsanız...
Maymunda geldik demiyoruz...
senin gb yardımcın gibi...:saygılar:

.:Ay_Yıldız:. 12-13-2009 18:39

Alıntı:

ÜçNoktadan... Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 694378)
en azından senin gibi onurusöymeniptusfasistusgillerden değiliz...
Hamdolsun İnsanız...
Maymunda geldik demiyoruz...
senin gb yardımcın gibi...:saygılar:

Valla böyle insanları (!) gördükçe darwine inanası geliyor insanın (!)

EpiVaTeS 12-13-2009 18:46

kişi kendini böyle anlatırmış...
biliyordum da böyle olduğunu bu kadar olduğunuzu bilmiyordum...

.:Ay_Yıldız:. 12-13-2009 18:46

İzmir'li yanlış başlıktasın,kendini tanıtma başlığına git,orda yaz bunları ;)

EpiVaTeS 12-13-2009 18:52

Alıntı:

İZMİR'Lİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 694399)
hadı oradan ıkı kılo bulgurla bır torba komure satılmıs pıslık. tayyıp amcan senı kac kurusa satın aldı soylesene.ona saksakcuılık yapğıyorsun akp nın patlak ampullerı sızı

paranı verip senide satın alacam...
pis kokan kanalizasyon ve foseptik çukurlarının 1-5 luk borularının içinden geçen pisliksin benim için...

seninle anlaşmak için seninle aynı dili konuşmamız gerekir ki...
eğer ben bunu yaparsam buradaki arkadaşlarımın yüzüne bakamam...

Hadi şimdi git çıktığın Foseptik Çukuruna...

.:Ay_Yıldız:. 12-13-2009 18:52

Alıntı:

İZMİR'Lİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 694399)
hadı oradan ıkı kılo bulgurla bır torba komure satılmıs pıslık. tayyıp amcan senı kac kurusa satın aldı soylesene.ona saksakcuılık yapğıyorsun akp nın patlak ampullerı sızı

Tamam abisi sanada kömür göndeririz.Es geçtik diye bu kadar hiddetlenme yahu,fakirlere yardım erdemliktir.

Şerefsiz,beyinsiz! Akparti 16 milyon oy aldı 16 milyon kişiye kömür mi dağıttı ha embesil herif! Ama o örümcek kafanın içindeki beyin bu kadar küçük. Küfür ederek çocuk gibi bi halt ettiğini sanıyorsun.E sizinde kültürünüz bugidin dtp gibi dağa çıkın bu mağara kültürüyle dağda yaşamaya layıksınız ! git inine geri dön uğraşma burda.

Evrem 12-13-2009 18:52

zamanında kendi takımından yediğin kazıkların haddi hesabı yok ki gelip doldun bize taştın sana imamdan selamlar getirdim biz bitmek üzereymişiz , şimdi sıra sizde .))

EpiVaTeS 12-13-2009 18:53

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 694402)
Tamam abisi sanada kömür göndeririz.Es geçtik diye bu kadar hiddetlenme yahu,fakirlere yardım erdemliktir.

Şerefsiz,beyinsiz! Akparti 16 milyon oy aldı 16 milyon kişiye kömür mi dağıttı ha embesil herif! Ama o örümcek kafanın içindeki beyin bu kadar küçük. Küfür ederek çocuk gibi bi halt ettiğini sanıyorsun.E sizinde kültürünüz bugidin dtp gibi dağa çıkın bu mağara kültürüyle dağda yaşamaya layıksınız ! git inine geri dön uğraşma burda.

yanlış söylüyorsun...Ayyıldız...

Hoşt diyeceksin bu köpeklere...
hoşt hoşt diyeceksin ki... anlasınlar...
hoş havlayan KÖPEK ısırmaz...

All times are GMT +3. The time now is 23:22.