![]() |
Erhan, Merve ve Olcay kardeşlerim enlerinizde yer almak bizleri sevindirdi....sonsuz minnet olsun :gül:
|
Erhan teşekkür ederim..
Alıntı:
Bu doğru mu cidden biri bana açıklasın lütfen :) İlerleyen günlerde ben de enlerimi paylaşacağım inşAllah. Selametle.. |
Erhan KARACA
En Heyecanlı üye:Erhan KARACA -urfalı_ahmedo mervesar En Çok Rastladığınız Üye:urfalı_ahmedo Olcay ATAY En Çok Rastladığınız Üye:urfalı_ahmedo Hepinize çok tşk ederim... '' EN '' mutlu günleriniz sevgiyle dolsun... |
En Aktif Üye: Gönülden - Yalçın karaca - Tarihsever - Ottoman - Olcay atay
En Yardımsever Üye: Leyal - Üçnoktadan - Adem etyemez - Gönülden En Ciddi Üye: Ak kelebek - Mervesar - Adem etyemez - Leyal - Ay ışığı En Çok Rastladığınız Üye: Ukba - Ömer bekir - Tarihsever - Minikkelebek En dertli üye: Tarihsever En Karizmatik Üye: Ezel - Adem etyemez - Turkuas En Kibar Üye: Ak kelebek - Gönülden - Minikkelebek - Hazıf hatice En Komik Üye: Cesur - Ottoman En Daimi Üye: İnşallah herkes En Paylaşımcı Üye: Gönülden -Ottoman - Leyal - Dilemma - Minikkelebek En Sinirli Üye: Üç noktadan - Tarihsever En çok özledigim üye : Ümmü seleme En Heyecanlı üye: Erhan karaca - Merve güdül En Sabırlı Üye: Adem etyemez En Sakin Üye: Leyal - Ömer bekir En iyi İmza: Minikkelebek En iyi Kullanıcı Adı: Ak kelebek - Ezel En Efendi Üye: Karaeşref - Duyguseli - Minikkelebek - Ay ışığı - Hafız hatice En Muhalefet üye: Birisi01 En Bilimsel üye: Ukba - Ottoman En Milliyetçi üye: Çok şükür burda yok En iyi Yorum yapan Üye: Ukba - Yalçın karaca - Farukarslan - Redyellow Bu heralde benim ilk enlerim... Tabiki bu kardeşlik formunda herkesin bi başkasının gönlünde apayrı bir yeri vardır. Unuttugum dostlar olduysa şimdiden özür dilerim... Eselamün aleykum ve rahmetullahu ve berekatu... |
Enlerinde bizlerede yer veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ahmedo kardeşim Yalcın karaca ile aynı noktada bana yer vermeniz güzeldi. :))
|
Enlerin de bana da yer veren tüm arkadaşlara gönülden teşekkürler + :)
|
Urfalı Ahmet kardeşim enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkürler :çiçek:
|
Enlerinde yer veren tüm dostlara teşekkürler
|
Alıntı:
Enlerinde yer verdiğin için Teşekkürler (: |
Daha çok yeni olmama rağmen Enlerde yer almak çok güzel. Teşekkürler urfalı_ahmedo
|
All times are GMT +3. The time now is 13:43. |