Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Organizasyonlar ve Kampanyalar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=115)
-   -   AK Parti Gençliği'nden birlik çağrısı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=12219)

parabol 10-25-2007 00:16

AK Parti Gençliği'nden birlik çağrısı

boyle guzel ıyı nıyetlı bır mesaja bıle boyle cırkın yanıtlar gelıyorsa yazıklar olsun ne dıyım..

ıyıkı ak gencım ve onur duyuyorum.....

Akfetih 10-25-2007 19:08

herkes böyle bi zamanda beraber olmak durumundayken herkes birbirine düşürülmeye çalışılıyor..özellikle ülkü ocaklarına takılan arkadaşlar oluyor..kendilerinden başka kimsenin düşüncesine saygı duymuyorlar..ağız dolusu küfürler hakaretler ediyorlar..acaba bu birlik çağrısı gibi iyi bir düşünce yalnızca bizdemi var diyorum bazen.. ???

bennur 10-25-2007 19:13

Alıntı:

Akfetih Nickli Üyeden Alıntı
herkes böyle bi zamanda beraber olmak durumundayken herkes birbirine düşürülmeye çalışılıyor..özellikle ülkü ocaklarına takılan arkadaşlar oluyor..kendilerinden başka kimsenin düşüncesine saygı duymuyorlar..ağız dolusu küfürler hakaretler ediyorlar..acaba bu birlik çağrısı gibi iyi bir düşünce yalnızca bizdemi var diyorum bazen.. ???

Yeni Şafak gazetesinde saadetli gençlerin birlik çağrısı vardı bizden sonra yayımlandı.Ama bizim haberimizin altında ki yazıdan sonra pek inanamadım samimiyetlerine.Fakat zaman birlik zamanıdır.Tartışmalar anlamsız.İnşaAllah bir kez daha birlik olabiliriz...

scheriff30 10-26-2007 15:04

arkadaşlar bizim iyi niyetimiz her zaman su istimal edilecektir fakat aklı selim olan biz olacağız kışkırtmaları yapanlar elbette tarihin karanlık sayfalarındaki yerlerini alacaklar vede bu tutumlarıyla anılacaklardır.

oguzdesouza 10-27-2007 15:55

çok güzel olmuş.Yine gençliğe örnek olmuşuz

akgulrafet 10-27-2007 17:18

TEK BAYRAK, TEK DEVLET, TEK MİLLET, TEK VATAN Diyerek yetişiyoruz bizler.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.....................................

sidre 10-31-2007 23:04

önemli olan ne din ne ırk nede renk önemli olan hepimizin kardes olması kavgasız silahsız savassız kardes oldugumu hatırlamamız dılegı ıle..

selahattin_ay 11-03-2007 05:04

Alıntı:

bennur Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Akfetih Nickli Üyeden Alıntı

Yeni Şafak gazetesinde saadetli gençlerin birlik çağrısı vardı bizden sonra yayımlandı.Ama bizim haberimizin altında ki yazıdan sonra pek inanamadım samimiyetlerine.Fakat zaman birlik zamanıdır.Tartışmalar anlamsız.İnşaAllah bir kez daha birlik olabiliriz...

insallah

CAGLAR 11-07-2007 21:27

BENCEDE BUGUN BIRLIK GUNUDUR CHPLISI MHPLISI KISACA BUTUN PARTILILER BIRLESMESI LAZIM TERORE KARSI

akgulrafet 11-08-2007 23:59

bugün değil hergün birlik olmamız gerekir. tıpki çanakkalede olduğu gibi

All times are GMT +3. The time now is 09:34.