![]() |
Kaçırılan asker canlı yayınında babasıyla görüştü
HI HI RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN.
|
arkadaslar oncelikle kaynak belirtmeden haber vermeyelim ben baktim sitelerde goremedim
konu ile ilgili olarak bunlar insanin sabir tasini catlatmaktan oteye de gitmeye basladi bedel odensin artik |
kaynak zaman gazetesı kusura bakmayın duzeltıyorum
|
Kayıp askerin babası, Roj TV’den aranınca kalp krizi geçirdi
HAKKARİ'nin Dağlıca kesiminde PKK'lı teröristlerin askeri birilği saldırısında kaybolan 8 askerden Hataylı Özhan Şabanoğlu’nun babası 59 yaşındaki Bahattin Şabanoğlu, bölücü örgütün sözcülüğünü yapan Roj TV'den cep telefonuyla aranınca, kalp krizi geçirdi. Merkeze bağlı Güzelburç Beldesi’nde oturan 8 çocuk babası Bahattin Şabanoğlu ve ailesinin acılı bekleyişi sürerken, evleri yakınlarının akınına uğruyor. Oğluyla ilgili sevindirici bir haber bekleyen baba Bahattin Şabanoğlu gazetecilerle konuşurken, cep telefonunun çalması üzerine başka bir odaya girdi. Kendisini yurt dışından yayın yapan Roj TV'nin canlı yayınına bağlamak isteyen kişilere “Oğlumun sesini duymak istiyorum, ona zarar vermeyin'' diyen Bahattin Şabanoğlu, fenalaşarak bayıldı. Yakınları tarafından Antakya Devlet Hastanesi’ne götürülen Bahattin Şabanoğlu’nun kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Doktorlar, Bahattin Şabanoğlu’nun sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilirken, bu dakikalarda bölücü örgütün sözcüsü Roj TV, canlı yayına alacakları babanın rahatsızlanması nedeniyle enişteyle konuşacaklarını açıklayıp bu görüşmeyi yayınladı. http://img141.imageshack.us/img141/7552/sontur50wo6.jpg kaynak :milliyet |
ALLAH KAHRETSİN
|
Alıntı:
bu konudaki hassasiyetin icin ben tesekkur ederim biliyorsun bu gunlerde asilsiz haber cok hatta rtuk ten yayin yasagi geldi tesekkurler tekrar |
Rabbim yardımcıları olsun şerefsizler kılına dokunamasın inş.
|
Alıntı:
|
psikolojik baskıda yanında cabası ne olacak halimiz
|
Alıntı:
dua, sabir, sebat en zor olan biliyorum ama :( :'( |
All times are GMT +3. The time now is 23:10. |