![]() |
Chp kendisini istediği kadar yenilesin.
Bu ülkede darbe ne kadar olumsuz karşılanıyor ise,darbe şartlarından başka iktidar olamayan Chp'de iktidarlık konusunda öyle karşılanır. Chp'nin iktidara gelmek adına yaptığı yeniliklerin adı; Akparti'ye daha farklı yollar izleyerek yeni çamurlar atmaktır. Chp bir yana,açık açık darbenin karşısındayım demeyen bir sol partininde bu ülkede iktidara geleceğini zannetmiyorum.Evet, en yakın zamanda solcu Ecevit iyi bir oy aldı. Ama darbelerin karşısında olduğunu söyleyen bir liderdi. Millet,Refah partisinin kapatılmasından sonra darbe vari adımlardan bunalmıştı. Kim darbenin karşısındayım demokrasiden yanayım açıklamalarını yapıyor ise oylar ona gitti. Mustafa Sarıgül'ü bilemem. Solcu fakat demokrasiden yana konuşabilir. Geçenlerde Başbakanımızla birlikte Cuma namazı kılmıştı. Kaba bir tabirle, yuvarlak konuşmaları ve tavırları ile ne olduğu belli değil. |
chp değişse nolcak adamlar aynı sanki baykal namaza başlıcak bu adam haccamı gitcek bırakın yapmaları bizi ilgilendirmezde yapanada kötü gözle bakmasalar belki değişirler ama sanmıyorum at gözlüğü iki günde çıkmaz bunların
|
Sizin rüyanız pek hayra çıkmaz be gözüm (:
|
Gürsel Tekin böyle bol keseden atmayı çok sever..
|
Yau arkadaşlar parmaklarınıza yazık..Gülün geçin.. :)
|
Seçimlerden sonra çıkar yine :)
-Şu an Türkiye genelinde aldığımız oyla iktidardayız :) der. aradan 5 dk geçer ve tekin yine kameralar karşınıda -İlginç bir şekilde Türkiye genelinde elektrikler kesildi.Buradan seçim gözetmenlerine sesleniyorum oy sandıklarına sahip çıkın ... |
rüyasında gördüklerini söylemiş,çünkü ancak rüyasında görür iktidar olmayı
|
All times are GMT +3. The time now is 10:01. |