Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Bütün İzm Ler listesi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127230)

novek 04-16-2010 12:49

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733682)
Bu alıntıyı bulmak için çok uğraştınmı?

Kendi düşüncen olduğunu bilesem cevap hazır ama ezberletilmiş bilgilerle bir yere varılmaz ki kardeşim.

novekizmi yanlış yorumladım pardon

Novekizm-zavallılık

sana sadece guluyorum adam akıllı cevap bulamayınca hemen konuyu başka yonlere çekersin.
aynaya bakta gor kendini.

İntifada 04-16-2010 12:49

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733681)
Sözün özü, emeğiyle ekmek parasını kazananlardan değil, onları sömüren kapitalistlerden yana tavır koyarlar...

-izmlere karşıyız diyen bu kesim oylarını ekonomi politikasını övdükleri neoliberal, kapitalist AKP'ye verir..

Ama kapitalizmin karanlığını yüzlerine vurduğunuzda da başlarlar: "kapitalizme de karşıyım"... Yönetiminin neredeyse hepsi para babalarından oluşan partilerinin her lafını alkışlayan, her icraatını doğru kabul eden bu garibanlar, iş bu politikaların ideolojisini savunmaya gelince yan çiziveriyorlar.
.

novek 2 gündür senle rastlaşıyorum forumda ve ekonomi bilgisi olarak en ufak bir bilgin dahi yok.
komünal iktisat-kapital iktisat
emek piyasası ücret-fiyat istikrarları en ufak bir bilgin bile yok
üstüne üstelik yazdığımız doğru yorumlara kendine ait olmayan sözlerle cevap veriyorsun.
dünün komünist bugününü ulusalcıları neocon amerikayla işbirliği içinde yaşıyor sen hala kalkmış komünizmden bahsediyorsun.
Sana bir Allahın kulu kalkıp burada kapitalizmi övmez ama kimsede sana kalkıp komünizmi övmenede izin vermez.İkiside birbirinden lanettir.
birisi faizi önplanda tutarken diğeri helal olsan kar faktörünü bitirelim der.

Seyyah 04-16-2010 13:42

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733664)
Birşey unutmuşsun

Novekizm-saçmalamacılık

;D;D;D

:w::w::w:

novek 04-16-2010 13:44

siz saçmalıyorsunuz haberiniz yok :)

Seyyah 04-16-2010 13:49

Kalitesi denk gelmiyo hep, durda tadını cıkaralım ;D
Kominizm e karşı düşüncelerimi değiştirdin kardeşim helal sana, ( ciddi diyorum )
;;)

unnamed 04-16-2010 14:07

Novek hep şuanda ki yönetim biçimine gönderme yapıyor, sanki Ak Pari hükümeti getirdi bu rejimi? azcık dön bak arkana tarihini bil. İslamcılık denen şeyde ne? Böyle bir din mi çıktı? Sadece saçmalıktan öteye gitmeyen konular....
Vesselam...

unnamed 04-16-2010 14:08

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733714)
Kalitesi denk gelmiyo hep, durda tadını cıkaralım ;D
Kominizm e karşı düşüncelerimi değiştirdin kardeşim helal sana, ( ciddi diyorum )
;;)

Benimkinide değiştirdi.:) :hihi2::hihi2:

.:Ay_Yıldız:. 04-16-2010 16:14

Şeriat'a "şeriatizm" diyen biriyle hangi "izm"leri tartışacağız?

Sivil 04-16-2010 16:28

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733681)
Sözün özü, emeğiyle ekmek parasını kazananlardan değil, onları sömüren kapitalistlerden yana tavır koyarlar...

-izmlere karşıyız diyen bu kesim oylarını ekonomi politikasını övdükleri neoliberal, kapitalist AKP'ye verir..

Ama kapitalizmin karanlığını yüzlerine vurduğunuzda da başlarlar: "kapitalizme de karşıyım"... Yönetiminin neredeyse hepsi para babalarından oluşan partilerinin her lafını alkışlayan, her icraatını doğru kabul eden bu garibanlar, iş bu politikaların ideolojisini savunmaya gelince yan çiziveriyorlar.
.

Novek başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin:w: copy-paste'yle nereye kadar yahu ;ı:

novek 04-16-2010 16:34

izm ingilizce bir ektir siz daha izm nedemek onu bilmiyorsunuz mesela ingilizcede
islam ideolojisine islamizm derler. sonrada diyorsunuzki biz izmlerin herturlusune karsıyız :)
gerçek acıtır.

All times are GMT +3. The time now is 19:54.