![]() |
Bu tam süper kahraman numan beye göre bi iş (:
|
Hakikaten saadet partisinin ne yapmak istediğini bir türlü anlamıoyrum, en son yerel seçimler de yapmadıkları kalmamışken, şimdi bu neyi haklı çıkarmanın çabasıdır?
|
erbakan hocamızın sakal bırakıp eline tesbihi alıp camiye çekilme zamanı gelmişde geçiyor...
ama hala dünyayı yönetme peşinde.. ne diyelim...??? |
Erbakan'ı sevmiyorum Ak partiye yaklaşımından dolayı. Erbakan'ın talebeleri sayın Erdoğan,Gül vs. ona saygıda kusur etmezken onun lafları gözümde küçülmesine yetti.
Seçim zamanı miting alanında dediği lafta dün gibi aklımda ; ''Fatih'in torunları Çağlayan'da(Sp'liler), Bizans'ın çocukları Kazlıçeşme'de(Ak parti'liler)'' Üstteki yazıya gelince; 28 şubat'ta neden 'one minute' diyemediniz Erbakan. Neyse herkes kimin ne olduğunu gayet iyi görüyor.. |
Alıntı:
|
Yazdım uyarı için teşekkürler :)
|
Erbakanı sevmiyorum demeniz en başta başbakanımızı üzer buna emin olabilirsiniz .
|
Zavallı insan..
kendini sevmeye devam eden son yandaşlarınıda kaybediyor.. arkasında Fatiha okuyacak kimse kalmayacak.. 28 şubatı yapıp yıldızlarını parlatan paşalar eğer ayık kalabilirlerse Fatihayıda biliyorlarsa okuyabilirler.. Cuntacılar saygı duruşunda durabilirler.. |
yazık ya bu gidişle çevresinde hiç seveni kalmayacak...
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 02:29. |