Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Beşiktaş (BJK) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=162)
-   -   Siz hiç Beşiktaşlı oldunuz mu? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127275)

unnamed 04-17-2010 03:21

Spor ve spor'a ait olan hiçbirşeyle ilgim ve alakam olmadığı için, hiç beşiktaşlı oldum diyemeceğim...

Erhan KARACA 04-17-2010 11:36

Her hafta beşiktaşlıyım her gün beşiktaşlıyım (:

Ama işte kan çekiyor Trabzonspor'un da her hafta yenmesini istiyorum (:

redyellow 04-17-2010 12:12

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734090)
2 hafta öncede galatasaraylıydınız son haftada trabzonsporlu olursunuz artık :)

her zaman galatasaraylıyız, bu hafta artı olarak beşiktaylıyız...

Mesela Gelecek hafta gs-bursa maçı var büyük ihtimalle fenerlilerin çoğu o zaman bursalı olabilir:)

.:Ay_Yıldız:. 04-17-2010 12:20

Rüyamda Galatasaray'ımın şampiyon olduğunu gördüm. :) Her yer bayram havasındaydı. Ali samiyen stadını falan görüyorum harika bir rüyaydı. Beşiktaş Fener'i yenemezse ortalıkta görünmesin:hihi2: Dişi Aslanlarız biz..:karizmatik:

hipermuhafazakar 04-17-2010 12:50

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734156)
Rüyamda Galatasaray'ımın şampiyon olduğunu gördüm. :) Her yer bayram havasındaydı. Ali samiyen stadını falan görüyorum harika bir rüyaydı. Beşiktaş Fener'i yenemezse ortalıkta görünmesin:hihi2: Dişi Aslanlarız biz..:karizmatik:

siz gene iyi rüyanızda görmüşsünüz. biz ne rüyamızda nede gerçek hayatta göremeyeceğiz bir süre anlaşılan :)

benim evlenmek istediğim aşık olduğum talihsiz kız koyu beşiktaşlı olduğu için otomatikmen ben beşiktaşıda tutuyorum..ama listede sayılanların hiçbiri bana uymuyor..biz daha çok 'siz hiç kupalara başarıya doydunuzmu, Türkiyenin en kral futbolcularına sahip oldunuzmu, hep durmadan şampiyonluk gördünüzmü' gibi cümleler uyuyor :)

.:Ay_Yıldız:. 04-17-2010 12:54

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734169)
siz gene iyi rüyanızda görmüşsünüz. biz ne rüyamızda nede gerçek hayatta göremeyeceğiz bir süre anlaşılan :)

benim evlenmek istediğim aşık olduğum talihsiz kız koyu beşiktaşlı olduğu için otomatikmen ben beşiktaşıda tutuyorum..ama listede sayılanların hiçbiri bana uymuyor..biz daha çok 'siz hiç kupalara başarıya doydunuzmu, Türkiyenin en kral futbolcularına sahip oldunuzmu, hep durmadan şampiyonluk gördünüzmü' gibi cümleler uyuyor :)

:) Galatasaray'lı olmanın karizması başka.. Bir kere Türkiye'nin en köklü ve en büyük kulübünü tutuyorsun.. Paha biçilemez.:)

ALmi´ 04-17-2010 13:39

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734156)

Canım malesef rüyan gerçekleşemeyecek. Dün ali samiyeniniz de uçtu elinizden.artık başka zaman :))

Bu arada konuya uygun yorum yapalım lütfen ,ne öyle gs'yi övmeler falan.Ayıp oluyor ama :hihi2:

Mâsivâ 04-18-2010 11:42

Alıntı:

ParadiSe_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734036)
Eyy menfaat sen nelere kadirsinn.. :)
1 haftalık bile olsa Beşiktaşlı olmanın tadını çıkarın, kıymetini bilin Hale'cim :)

haha ey menfaat ki ne menfaat (: yazı güzelmiş eyvallah kardeşim (:

Erhan KARACA 04-18-2010 13:01

Nun kesin Gsli yoksa coktan konuyla alakasız diye cogu mesajı silmişti..

redyellow 04-18-2010 14:00

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734967)
Nun kesin Gsli yoksa coktan konuyla alakasız diye cogu mesajı silmişti..

GS'liler adaletsiz mi demek istiyorsun?

Gelmeyim oraya:)

Bu akşam HEPİMİZ BEŞİKTAŞLIYIZ:)

Bak bizi mahcup etmeyin haaaaaa:)

All times are GMT +3. The time now is 23:46.