Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Son Dakika.. Anayasa Değişiklik Teklifi 333 Oyla Kabul Edildi. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127510)

Mavera 04-20-2010 22:55

eger oylama referanduma giderse bizede is düsecek.. gerek sanalda gerekse realde elimizden geleni yapmaliyiz..

EpiVaTeS 04-20-2010 23:35

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736462)
eger oylama referanduma giderse bizede is düsecek.. gerek sanalda gerekse realde elimizden geleni yapmaliyiz..

Sen oy kullanacakmısın...???
yani sınır kapısına gelip...=))

Mavera 04-20-2010 23:42

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736478)
Sen oy kullanacakmısın...???
yani sınır kapısına gelip...=))

evet temmuz ayinin tümünde türkiyede olacagim.. havaalanlarinda referandumdan 20 gün önce oy kullanma hakkimiz var..
bir oyda bir oydur kullanmakta fayda var ailede tek türk vatandasi ben oldugum icin malesef tek oy var ;)
Ama o sürecte türkiyede olacagim icin basta yakin cevrem olmak üzere, herkese elimden geldigi kadar evet oyu kullanmasi konusunda yönlendirme yapmaya calisacagim..

EpiVaTeS 04-20-2010 23:45

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736484)
evet temmuz ayinin tümünde türkiyede olacagim.. havaalanlarinda referandumdan 20 gün önce oy kullanma hakkimiz var..
bir oyda bir oydur kullanmakta fayda var ailede tek türk vatandasi ben oldugum icin malesef tek oy var ;)
Ama o sürecte türkiyede olacagim icin basta yakin cevrem olmak üzere, herkese elimden geldigi kadar evet oyu kullanmasi konusunda yönlendirme yapmaya calisacagim..

çok güzel...
Böyle diyeceğini tahmin ettimde yinede sorayım dedim...:)

Mavera 04-20-2010 23:49

o degilde mhp li dayim var tam anlamiyla fasist diyebiliriz :).. bakalim onu nasil ikna edecegiz yok korkuyorum yumruk filan atar malum tek anladiklari is kavga,gürültü :D

EpiVaTeS 04-20-2010 23:53

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736493)
o degilde mhp li dayim var tam anlamiyla fasist diyebiliriz :).. bakalim onu nasil ikna edecegiz yok korkuyorum yumruk filan atar malum tek anladiklari is kavga,gürültü :D

Aman Aman...
Dayıya selam iknaya devam...=)
Tut kolundan getir yahu...
Onlar bahçeli mehapelisi değildir...=))

Mavera 04-20-2010 23:55

yok canim bizimkisi türkcescidir, bahceli oldugu icinde onun yerine bbp ye veriyor.. zaten kendiside 80 de ülkü ocaklari davasinda yargilandi ve bir müddet yurt disinda kaldi..
yani bu anayasaya asil karsi gelmesi gerekenler onlardir cünkü cuntadan en fazla cekenlerin basinda geliyor o halde o cuntanin o agir sartlarda bize dayattigi bu anayasa karsi gelmeleri gerekir..

EpiVaTeS 04-20-2010 23:58

Eskileri hain ilan etmiş bahçesiz...=)

Mavera 04-20-2010 23:59

trt 3 ü acin meclis karisti.. bdp liler ortaligi karistirdi..

EpiVaTeS 04-21-2010 00:01

Meclis başkanı beş dakika ara verdi...
Tüh Aksiyonu kaçırdık...=)

All times are GMT +3. The time now is 23:51.