Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Aile Hayatı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=246)
-   -   Bükçe… (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127543)

EZEL 04-21-2010 18:28

Alıntı:

Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736793)
O halde evlilikte aranan denkligi hangi sekilde izah ediyorsunuz? :)

Soruna soruyla cevap vereyim cinsellik olmayınca sizin açıkladığıız bir manada denklikten sözedilebilirmi ?

Bu arada sana teşekkür ediyorum okuduğum en güzel konulardan biriydi çok etkilendim .

Kur'ânTalebesi 04-21-2010 18:37

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736806)
Soruna soruyla cevap vereyim cinsellik olmayınca sizin açıkladığıız bir manada denklikten sözedilebilirmi ?

Bu arada sana teşekkür ediyorum okuduğum en güzel konulardan biriydi çok etkilendim .

Cinsellik her evlilikte mevcuttur, sorun çiktigi taktirde fiziksel veya psikolojik kaynakli sorunu ilgili uzmanlara basvurmakta fayda vardir. Diger yandan evlilikte sorunlar genellikle iliskide çikan diger aksakliklardan yola çikiyorlar. Bu nedenledir ki evlilikte bas gösterebilecek aksakliklarin önüne geçmek adina paylasimlar yapmayi kendime görev edindim.

Bana söylediginizin aynisini size yöneltmek istiyorum; evlendiginizde hakli oldugumu anlayacaksiniz, tabi söylediklerimi hatirlarsaniz :)

Fırat 04-21-2010 18:41

Önceden de okuyup beğenmediğim bir konu..
Paylaşım için teşekkürler

dilemma 04-21-2010 18:54

Çok hoş ve doğruca bir yazıydı eyvallah :)

Hakan Özkan 04-21-2010 18:57

Bükçe'li hayatı yaşayacak kadar uzun zamanımız yok . :):):)

Şaka bir yana yazı anlamlı , okuması kabul etmesi güzelde uygulaması pek mümkün olamıyor bazen.

dilemma 04-21-2010 19:01

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736832)

:hihi2:

Kur'ânTalebesi 04-21-2010 19:02

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736832)

Şaka bir yana yazı anlamlı , okuması kabul etmesi güzelde uygulaması pek mümkün olamıyor bazen.

"Bazen" uygulanamiyor olmasini kadinlar anlayisla karsilar. Siz esinizi anlamak için yeterli gayreti gösterin, o da size anlayis gösterecektir :)

Hakan Özkan 04-21-2010 19:06

Alıntı:

Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736836)

"Bazen" uygulanamiyor olmasini kadinlar anlayisla karsilar. Siz esinizi anlamak için yeterli gayreti gösterin, o da size anlayis gösterecektir :)

Ortaklaşa bu kültürü artırmak gerek o zaman , tek tarafın gelişmesi yerine ortak gelişim bir çok aksaklığa panzehir olacaktır.

Kur'ânTalebesi 04-21-2010 19:09

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736839)
Ortaklaşa bu kültürü artırmak gerek o zaman , tek tarafın gelişmesi yerine ortak gelişim bir çok aksaklığa panzehir olacaktır.

Erkeklerin "bükçe dili"ni ögrenmesinin zorlugu kadar, kadinlarin "erkek dili"ni ögrenmesinin de zorluklari mevcut. Karsilikli anla/sil/ma çabasi gerekli :)

Hakan Özkan 04-21-2010 19:11

Alıntı:

dilemma Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736835)
:hihi2:

Öyle ama ,stratejik ve hesaplar dairesinde mümkün değil bükçe'li hayat ,sadece ortam gerilmesin diye yazının bütününü sineye çekiyoruz.:neki:

All times are GMT +3. The time now is 20:19.