Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Erdoğan'ın Devlet Laiklik Din Türban Atatürk ve Cumhuriyetle İlgili Sözleri (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127720)

Sukût-u_Hayal 04-23-2010 22:31

Harika sözler , başbakanımıza bir kez daha hayran oldum ...

EpiVaTeS 04-23-2010 23:05

Mest olunmaz mı yahu...
doğru sözlere ne hacet...=)

redyellow 04-23-2010 23:24

Alıntı:

sedef0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738264)
TAYYİP ERDOĞAN'IN, 1980'Lİ YILLARDA ARŞİVLENEN , KURAN KURSUNDA ETTİĞİ BİLİNEN VE TRABZON - ASKERİ ARŞİVİNDE MEVCUT BULUNAN ATATÜRK ALEYHİNDEKİ ÜNLÜ YEMİNİ:

İŞTE O YEMİN...

"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma. Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime.Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan. şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim. Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kaset ederim."

Bu tamamen yalan, tamamen uydurma, tamamen kuran düşmanılğından, kuran kursu düşmanlığından kaynaklanan alçakca bir iftidadır.

İntifada 04-24-2010 00:04

Alıntı:

Ben İstanbul'un imamıyım. [27]
Kardeşim Başbakanımızı böyle bir söz sarfetmemiştir.Aksine bu çarpıtma belediye başkanlığı zamanında dönemin kemalist tayfasının yıpratmak ve çığırtkanlık yapmak için kullandığı bir kartel çarpıtmasıdır.
Başbakanımıza kartelden bir gazeteci siz imam değil belediye başkanısınız diye sorduğunda ben imam değilim ama imam bir önderdir.Bizde bir bakıma bu şehrin önderiyim demişti.

Ama kendisine hayranlıklarımı uayndıran bir çok sözü vardır.
Hem Laik hem müslüman olunmaz ya müslüman olacaksın ya laik!!! beni çok cesaretlendiren bir sözdür
Ve 94 seçimlerinden önce söylediği sözler çok daha güzeldi.
Pierre Cardine çarşaf defilesi yaptıracağız demişti diye hatırlıyorum.

Muhteşem sözler eyvallah murat kardeşim ayrıca o sedef adlı arakdaşa söylüyorum eğer bu söylediklerini kanıtlayamazsan müfterisin

Mavera 04-24-2010 00:14

Yasim 26 ve bu yasima kadar bir cok basbakan gördüm rahmetli özalin baskanligini hatirlamadigim icin yorum yapmam abes kacar ayni sekilde gülde kisa dönem basbakanlik yaptigi icin degerlendirmek yanlis olur..
Velhasil kelam benim icin diger basbakanlar bir yana, Erdogan bir yanadir..taassub icindemiyim hayir, körü körüne inandina tayyib mi diyorum hayir ancak onun bu ülke icin nasil calistiginida göremeyecek kadar kör degilim..
Söylem ve eylemleriyle isten benim basbakanim diyebildigim erdogandan insallah daha uzun dönem hizmet görürüz..

manifesto 04-24-2010 00:16

Çoğu uydurma sözler.
7 yıldır aynı nakaratlar
Tuncay Özkan şaklabanlığı devam ediyor
O bu işleri çok severdi
Erdoğan ehl-i iman ve alnı secde gören bir müslüman
Abdestsiz dolaşmaya alışık tiplerden ona iltifat beklemiyoruz zaten
Mustafa Kemal ile ilgili sözleri de uydurma ama sorun zaten hepimizin sorunu
Milli bir sorun

redyellow 04-24-2010 00:18

sayın akıncı:

İMAM sadece cemaate namaz kıldıran anlamında kullanılmaz biliyorsunuz, önder, baş, lider anlamında da kullanılır.

Belki o anlamda söylenmiş olabilir. Ama tabi bunu çarpıtmak isteyenler sadece imam kelimesinin cemaate namaz kıldıran olduğun sanan cahillerdir.

Yukarda kuran kursunda yemin ediyorlar diye verdikleri metine bakın, aslında hiç yoruma bile değmez saçma sapan şeyler.

İntifada 04-24-2010 00:22

Evet sayın abim zaten bende aksi bir şey söylemedim sadece bu sözü zamanında çarpıtmak için çok kullandılar ve gerçeğini bildireyim dedi.

Alıntı:

Muhteşem sözler eyvallah murat kardeşim ayrıca o sedef adlı arakdaşa söylüyorum eğer bu söylediklerini kanıtlayamazsan müfterisin
ayrıca bu sözümü tekrarlıyorum

.:Ay_Yıldız:. 04-24-2010 10:30

Bu adam bu milletten keyfine bu kadar oy almıyor :)

Her sözünün altına imzamı atarım başbakanım!

İzindeyiz!

0000000000 04-24-2010 11:07

Zamanlaman süper kardeş yahu sırasımı böyle çalışmaların , bazen ak partili gençleri anlamıyorum her doğruyu her yerde söylemek doğrumudur. Kaldıki zinde ve despot güçler bu halimiz ile bize zaten zaman kaybettiriyor bunun üstüne birde sizde bu tür şeyler ile adamları motive ediyorsunuz. Gelde deli olma

All times are GMT +3. The time now is 18:23.