Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Vakit gazetesine linç! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127915)

EpiVaTeS 05-07-2010 13:35

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740802)
ee gazete kişilik haklarına hakeret etmiş işte daha ne?

o zaman generallerin kişilik haklarına hakaret ettiklerine ne demeli...
Başbakanın kişilik haklarına hakaret etmek basın özgürlüğü kapsamına girmesine ne demeli...???

bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir ama senin bırak doğruyu göstermeni görmeni bile beklemek abesle iştigal olur...:güzel:

EpiVaTeS 05-07-2010 13:44

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740817)
halk kimin şerefli oldugunu iyi bilir merak etme.

biliyor zaten sen hiç merak etme...
Dün halk kandırılıyor diyorsun bugün halk neyin ne olduğunu biliyor diyorsun...
esasında sen ne dediğini cidden bilmiyorsun...:karizmatik:

unnamed 05-07-2010 13:47

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740810)
vakit gazetesinide amma savunuyorsunuz haa

Novek senin gibi asalak varlıklara gazeteme laf ettirmem, azdaha ileri gidersen tepkim daha da büyük olacak haddini bil!!! Memleketi senin gibi geri kafalılara emanet etmemek için senin gibi şerefli insanların başa gelmesini engelliyor diyemi, yoksa bütün kirli çamaşırlarınızı meydana çıkarıyor diyemidir bu kadar kuyruk acın? cevabı nasıl vereceksin bakalım? Senin düşüncendeki şerefli insanlar yıllarca bu memleketin altını üstüne getirdi, kardeş kardeşe kıydı, ama sen bunları görmezsin, bize gelir burda kominizm alyhtarlığı yaparsın, hiç bilmemene rağmen...Akıllı uslu dur!!!

EpiVaTeS 05-07-2010 13:53

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740824)
kardeş sakin ol ben hakaret etmedim tamamen objektif yorumlar yazıyorum dikkat edersen.
ama kimin asalak oldugu malüm.

eğer sen objektifsen buradaki herkesin objektifliğin kitabını yazar...:hihi2:

unnamed 05-07-2010 13:55

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740824)
kardeş sakin ol ben hakaret etmedim tamamen objektif yorumlar yazıyorum dikkat edersen.
ama kimin asalak oldugu malüm
.

Bugün , yarın ilerleyen günlerde özgrlüğüne, düşüncelerine kilit vurulmamasını istiyorsan, objektif ak olaylara, bunu neden biz görmüyoruz? bir davayı anlamdan ammada savunuyorsunuz haa deyip saçma sapan yorumlar yapma...

unnamed 05-07-2010 13:56

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740827)
eğer sen objektifsen buradaki herkesin objektifliğin kitabını yazar...:hihi2:

Abi ne objektifinden bahsediyorsun, büyük ihtimal onun nasıl olduğunu bile bilmeyen bir insan var karşımızda....

rikopasa 05-07-2010 14:06

Deniz Baykal'ın için seks görüntüleri yayınlamış Vakit'in sitesinde sonra geri çekmiş ... Dur bakalım ne olacak ? Eğer görüntüler gerçeği yansıtmıyorsa artık kesekağıdına basıp dağıtırsınız gazetenizi. Zaten bedava dağıtılıyordu ...

hipermuhafazakar 05-07-2010 14:26

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740835)
Zaten bedava dağıtılıyordu ...

ne zaman nerede bedava dağıtmış kendisini ?? yalan söyleyen en adi şerefsizdir !

hipermuhafazakar 05-07-2010 14:28

İnsanlık tarihinin en adi en kahpe düşmanları bu millete musallat edilmiştir ! Ve bu çetelerin en ciddi şekilde rahatsızlık duydukları gazete VAKİTTİR ! Mehmetçiğimize vatanımıza pkk'nın musallat edilmesi ile Vakit'e davaların musallat edilmesi KARDEŞ KAHPELİKTİR !

unnamed 05-07-2010 14:40

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740835)
Deniz Baykal'ın için seks görüntüleri yayınlamış Vakit'in sitesinde sonra geri çekmiş ... Dur bakalım ne olacak ? Eğer görüntüler gerçeği yansıtmıyorsa artık kesekağıdına basıp dağıtırsınız gazetenizi. Zaten bedava dağıtılıyordu ...

Sana sadece gülüyorum..Senin okuduğun gazeteyle karıştırmış olma!! Vakiti hem internetten hemde gazete olarak sürekli takip eden biriyim, attığın çamuru ispatla, yoksa o çamuru ben sana atıcam....

All times are GMT +3. The time now is 21:32.