![]() |
ne diyoruz hep beraber .. kal kal kal bay deniz kal.... ;)
|
Olacağı buydu o adam koltuk sevdasını bırakamaaazzz (:
|
yahu ülkemiz ne hale düştü.. adamın o kasetinden sonra yüzüne tüküreceklerine kahraman ilan ettiler adamı. onu geçtim bahçeli çıkmış birde bu komlodur inceden inceye akparti yapmıştır demeye getiriyor utanmadan.
böyle çifte standart olmaz.. lanetliyorum hepsini :) |
Geri dön geri dön, ne olur geri dön
Uzanıp oturuver koltuğa bir gün... Utanır diyemem ne olur geri dön Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp oturuver koltuğa bir gün... Utanır diyemem ne olur geri dön Ah olur da bir gün sen de liderliği özlersen... Olur da bir gün cehapeyi istersen... Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Her şey bana kasetleri hatırlatırken... Utanırım hep o acılı şarkılarla ağlarken Bazen bir dost ya da bir çiçekle partime gelirsin Her şey seni hatırlatır da yeniden Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp oturuver koltuğa bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön |
baykal bi kere istifa etti geri döndü yine döner gibi geliyor koltuğunu bırakamaz o.hem baykalın durması en iyisi yerine hani olurda adam gibi biri gelirse muhalefet gerçek muhalefet olur.
bu arada noktaların efendisi şarkı sözü harika :saygılar:listelerde birinci sırayı alır şiimdiden |
Alıntı:
Muhalefetin olumlu ve yapıcı bir muhalefet olmasının AK Parti'ye herhangi bir zararı olmaz inşaallah. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 10:04. |