![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
kimin bikini giyeceği beni zerre ilgilendirmiyor, kim büyük konuşuyorsa yaptığının cezasını çekmeli, bikini giyecekse giymeli, stadı yakacaksa yakmalı:) (El Emin kardeş bizimki işin latifesi biliyorsun değilmi, asla ciddi olarak bu konularda tartışmaya gerek yok, sadece şakalaşıyoruz) |
Alıntı:
(söylemene bile gerek yok ben seni zaten biliyorum abi nede olsa görünen köy yakındadır.) :hihi2::hihi2::hihi2::hihi2: Dermişim abi sende az değilsin. |
tabi az değilim, ama dün tersi olaydı siz şampiyon olsaydınız asıl sen ne kadar az değilsin onu görmek lazımdı:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kim...siz ha? Senin şahsın için demiyim ama eğer dün akşam şampiyonluğu kaybeden galatasaray olsaydı fenerliler en az 50 tane konu açarlardı:) Fenerli taraftarların resmi forum sitesinde yıllardır tramsö başlığı var unutma:) hain diyorsun ya başkasının başarısıyla değil diye sadece hatırlatmak istedim:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben üyeydim ama uçurmuşlar şimdi giremiyorum yoksa linki atardım sana:) |
Alıntı:
Ki kişi kendinden sorumludur.Demiştim dikkat ederseniz birde. |
Alıntı:
O zaman senin yazının yarısını başkası yazıyor:) "Nedense bende arada takılıyorum ama hiçte görmüyorum o başlığı." bu yazıyı siz yazdığınız için yazmıştım:) HİÇTE GÖRMÜYORUM diyerek o başlık yokmuş gibi yazmışsın ya onun için. yeniden üye olmak istiyorum donup kalıyor antu, sende normal mi? |
All times are GMT +3. The time now is 16:32. |