Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu için ilk yorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=128477)

Ak_Gencim 05-20-2010 17:51

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747047)
Arkadaşlar Kılıçdaroğlu Ak Partiyi taklit etmekten başka birşey yapmıyor Parti genel yönetiminide Ak Partininki gibi yapıcakmış Kılçdaroğlu göstermelikde olsa halkın arasına giriyor halkın çeşitli zümreleri ile ilgileniyormuş ve dertlerini dinliyormuş gibi görünüp rating yapmaktadır 3 gün sonra sorsanız ne dertleri var Kılıçdaroğlu diye kem küm edicektir çünkü samimi değiller. .
Yeni parti politikasında Ak Parti hükümetinin fakir halka yaptığı yardımları eleştirmek yokmuş bundan vazgeçilecekmiş onun yerine kendi parti programında halka 300 tl lik bir yardım programı olucakmış
Bizler ne yapmalıyız bizim yapıcağımız şey daha büyük düşünüp İktididar olmanın verdiği avantajları daha iyi kullanmamız lazım herkes partimizin gönüllü bir neferi olarak çalışmalıdır.

Bende bunu kastediyordum.Bundan dolayı icraatlerini samimi sanan solcu halk ona olan desteğini artıracaktır.Gene taklidinden dolayı Başbakan nasıl kaleyse Ak Parti'nin oda kendisini Chp'nin Kalesi gibi göstericektir.

Blur 05-21-2010 00:57

Baykal'ı istiyoruuuuuz :D:D

Sivil 05-21-2010 01:03

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745720)

Chp'ye bundan sonraki yaşamında başarısızlıklar dilerim Allah'tan.. Allah yollarını açık etmesin. Hep sürünmeye devam etsinler..Ama inşaAllah millet de arkalarından sürünmez: D

yok yahu inşallah adam gibi işler yaparlarda siyasette pozitif yarış görürüz.. Ülke menfaatlerini kendi çıkarlarından üstün tutarlar inşallah :) zaten başarısızlar düzelsinler artık:saygılar:

AyŞee 05-21-2010 02:29

Yahu ben bu adamı gördüğüm ilk günden beri ecevitee benzetirimm hepp...Ana muhalefet partisinin başınaa böyle birisi gelemezz daha konuşmayı bilmiyorr yani karşımda muhatap alıncak birini göremiyorum amaa ne diyelim hayırlısı...

Ak_Gencim 05-21-2010 02:52

Alıntı:

AyŞee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747309)
Yahu ben bu adamı gördüğüm ilk günden beri ecevitee benzetirimm hepp...Ana muhalefet partisinin başınaa böyle birisi gelemezz daha konuşmayı bilmiyorr yani karşımda muhatap alıncak birini göremiyorum amaa ne diyelim hayırlısı...

Konuşmayı bilmiyor mu???Adam belki karizmatik değil fakat düşüncelerini ifade etmesini biliyor!!!

Feride 06-13-2010 08:04

Alıntı:

Sivil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747261)
yok yahu inşallah adam gibi işler yaparlarda siyasette pozitif yarış görürüz.. Ülke menfaatlerini kendi çıkarlarından üstün tutarlar inşallah :) zaten başarısızlar düzelsinler artık:saygılar:

Zihniyetlerinde bir düzelme olmayacağı kanaatindeyim. Allah bilir tabi: )

ALmi´ 06-13-2010 21:51

Başlarda Kılıçdar'ın başa geçmesinden biraz çekiniyordum açıkcası. Beyefendi , aklı başında biri olarak görünüyordu.
Fakat sonraları onun da nasıl biri olduğunu gördük. Kendini ifade edemeyen , iki lafı bir araya getiremeyen , muhalefetlik yapayım derken saçmalayan , olayları halkın değil de hep kendi açısından düşünen , biri olduğunu gösterdi herkese..
Yani Baykal'ın başka bir versiyonu..Fark yok..
O yüzden yine Allahın izniyle Ak partiyle devam yola..

All times are GMT +3. The time now is 01:13.