Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Berlusconi'den Erdoğan'a:Tayyip kardeşim (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=128864)

EZEL 06-02-2010 16:28

Arkadaşlar Türkiye şu ana kadar zaten bu güne kadar yapılamıyanı yaptı. Sizler BM'ler güvenlik konseyinde daha öncede İsrail için önerilen sadece bir kınama önergesinin 60 defa veto yediğini biliyormsunuz bilmiyorsunuz Türkiye ağırlığını koydu bütün dünyanın gözleri artık İSRAİL de İsrail artık eskisi kadar rahat olmayacak bu gün BM'lerde vede dünyada Gazzedeki amborgonun kaldırılması Fislitinin bağımsızlığı konuşuluyor bunlar 3 günde olacak şeyler değil zaten . Hepimiz TV lerde uluslarası Starejistlerin konuşmalarını izledik hepsi ne diyordu BM lerden kınama çıkmasını beklemek hayal olur filan diyordular ne oldu peki Türkiye basırdı BM ler İsrailin yaptıklarını kınadı ve derhal gemilerin vede gemideki insanların serbest bırakılmasını ve bu olayın geçiştirilmeden sorumluluların yargılanmasını istedi .

El Emin 06-02-2010 19:06

Ben ondan bundan şundan medet ummuyorum.Tek üzüldüğüm nokta hala arapların arap milliyetçiliği yapması ve ümmetçi düşünmemeleri beni üzüyor.Zaten sadece müslümanlar olarak birlik olsak hepimiz bir tükürük atsak israile okyanus olur boğulurlar.

bedırın aslanı 06-02-2010 20:46

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748310)
Arkadaşlar Türkiye şu ana kadar zaten bu güne kadar yapılamıyanı yaptı. Sizler BM'ler güvenlik konseyinde daha öncede İsrail için önerilen sadece bir kınama önergesinin 60 defa veto yediğini biliyormsunuz bilmiyorsunuz Türkiye ağırlığını koydu bütün dünyanın gözleri artık İSRAİL de İsrail artık eskisi kadar rahat olmayacak bu gün BM'lerde vede dünyada Gazzedeki amborgonun kaldırılması Fislitinin bağımsızlığı konuşuluyor bunlar 3 günde olacak şeyler değil zaten . Hepimiz TV lerde uluslarası Starejistlerin konuşmalarını izledik hepsi ne diyordu BM lerden kınama çıkmasını beklemek hayal olur filan diyordular ne oldu peki Türkiye basırdı BM ler İsrailin yaptıklarını kınadı ve derhal gemilerin vede gemideki insanların serbest bırakılmasını ve bu olayın geçiştirilmeden sorumluluların yargılanmasını istedi .

yapmayın lutfen daha ne kadar bekleyecegız artık yetmedımı bm ısraılın elınde kınama yapsa nolur yapmasa nolur kınayınca noldu ezılen haysıyetımız yerınemı geldı :kızdım:
artıık musluman kımlıgımızı takınmalıyız bunların bırbırının destekcısı oldugunu anlamalıyız

kınama laf soyleme artık bunlar yeterlı degıl bır once ısraıl buyukelcısı ıstenmeyen adam ılan edılmelı. tıcarı anlasmalar asgarı duzeye ındırılmelı hatta askıya alınmalıdır yoksa kınama ıle adam ol akıllı ol demek ıle hızaya gelmez yahudı kınamalardan korksa ıdı boyle bı olaya kalkısamazdı zaten.

Duygu'Seli~ 06-02-2010 21:06

Alıntı:

bedırın aslanı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748367)
kınama laf soyleme artık bunlar yeterlı degıl bır once ısraıl buyukelcısı ıstenmeyen adam ılan edılmelı. tıcarı anlasmalar asgarı duzeye ındırılmelı hatta askıya alınmalıdır yoksa kınama ıle adam ol akıllı ol demek ıle hızaya gelmez yahudı kınamalardan korksa ıdı boyle bı olaya kalkısamazdı zaten.

Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz..?
Kınamayla yetinilmiş,sadece kınama yapılmış gibi hey heyleniyorsunuz..?

Ticari,ekonomik,askeri ve hatta sanatsal her türlü faaliyet askıya alındı yada tamamen iptal edildi, bunları bütün haberler söylüyor görmüyor musunuz..?
Hemde yeni bile değil olayın öğrenildiği gecenin ilk günü yapıldı yaptırımların bir çoğu!

Başbakanın konuşmasını bir defa daha izlemenizi veyahut okumanızı tavsiye
ederiz!
Başbakan israili sadece Türkiye ile değil,bütün ülkeler ile vurmak istediği için hem BM yi topladı hemde hemen bütün ülke liderleri ile görüştü!

Dikkat edin yabancı milletlerden israile tepkilerin çoğu kınamayla kalmadı! Elçiliklerini çeken ve bizim gibi sportif/sanatsal faaliyetleirni durduran ve boykot kararı alan bir çok ülke ve ülke vatandaşı var!

Türkiye'nin başındaki adam Osmanlı torunu!
İşini öyle güzel biliyor ki sadece ülkemiz yönünden yaptırım uygulatmayıp bir çok ülkeyi israile karşı gaza getirip yaptırım uygulatma çalışmaları içinde!
Ve görüyor musunuz yoksa görmeyi istemiyorsunuz bilemem ama bunu başardı/başarıyor!
Dahasınıda başarıcak..

''Adam ol'' demek var birde''adam etmek''var!
Türkiye'nin israili şimdiden nasıl pişman edip hemen geri adım attırdığını görmemek kör olmayı gerektir..

EpiVaTeS 06-02-2010 21:12

Bakar körlerden nefret ettiğimi herzaman söylemiştim...
Şimdi de tam üstüne denk geldi...

bedırın aslanı 06-02-2010 21:27

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748369)
Bakar körlerden nefret ettiğimi herzaman söylemiştim...
Şimdi de tam üstüne denk geldi...

kalp kalbe karsı demek aynen bende nefret ederım bakar korlerden...

bedırın aslanı 06-02-2010 21:32

Alıntı:

Duygu'Seli~ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748368)
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz..?
Kınamayla yetinilmiş,sadece kınama yapılmış gibi hey heyleniyorsunuz..?

Ticari,ekonomik,askeri ve hatta sanatsal her türlü faaliyet askıya alındı yada tamamen iptal edildi, bunları bütün haberler söylüyor görmüyor musunuz..?
Hemde yeni bile değil olayın öğrenildiği gecenin ilk günü yapıldı yaptırımların bir çoğu!

Başbakanın konuşmasını bir defa daha izlemenizi veyahut okumanızı tavsiye
ederiz!
Başbakan israili sadece Türkiye ile değil,bütün ülkeler ile vurmak istediği için hem BM yi topladı hemde hemen bütün ülke liderleri ile görüştü!

Dikkat edin yabancı milletlerden israile tepkilerin çoğu kınamayla kalmadı! Elçiliklerini çeken ve bizim gibi sportif/sanatsal faaliyetleirni durduran ve boykot kararı alan bir çok ülke ve ülke vatandaşı var!

Türkiye'nin başındaki adam Osmanlı torunu!
İşini öyle güzel biliyor ki sadece ülkemiz yönünden yaptırım uygulatmayıp bir çok ülkeyi israile karşı gaza getirip yaptırım uygulatma çalışmaları içinde!
Ve görüyor musunuz yoksa görmeyi istemiyorsunuz bilemem ama bunu başardı/başarıyor!
Dahasınıda başarıcak..

''Adam ol'' demek var birde''adam etmek''var!
Türkiye'nin israili şimdiden nasıl pişman edip hemen geri adım attırdığını görmemek kör olmayı gerektir..

ben mı gormuyorum ısraıl gerım adım mı attı ???
boykot kararını devlet mı aldı yoksa sahıslar mı??
bızım vatandaslarımız ölüyor genc mıllılerı gerı cagırıyoruz bumu yanı o olaya denk olan olay cozulmusmudur ?

ınsallah umıt edıyoruz kı dahasını basaracak kalbımızle bunu ıstıyoruz TURKIYE CUMHURIYETI BASBAKANI olarak ulkemızın gurur ve haysıyetını en ıyı sekılde korumasını umıt edıyoruz ..

nokta bos tartısmalarla uzatmaya gerek yok selametle kalın ıns.

İntifada 06-02-2010 21:37

Alıntı:

bedırın aslanı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748374)
bızım vatandaslarımız ölüyor genc mıllılerı gerı cagırıyoruz bumu yanı o olaya denk olan olay cozulmusmudur ?

ınsallah umıt edıyoruz kı dahasını basaracak kalbımızle bunu ıstıyoruz TURKIYE CUMHURIYETI BASBAKANI olarak ulkemızın gurur ve haysıyetını en ıyı sekılde korumasını umıt edıyoruz ..

neler öneriyorsunuz?

rizzelli 06-02-2010 22:14

Alıntı:

bedırın aslanı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748374)

israil, gemilerdeki insanların provakatör ve kendilerince sözde İslami terör gruplarla bağlantıları olduğunu idda etmişti.bunun üzerine aktivistleri sorgulamaya başlamışlardı.

Türkiye'ye dönen ilk insanların ifadelerine bakın hepsi israilli yetkililer tarafından sorgulanmış.

Başbakanımız,Davutoğlu ve BM kararlarından sonra israil, tüm yolcuları,israil askerlerine saldıran yolcuları dahil sorgulamadan serbest bırakacaklarını basına bildirmek zorunda kalmışlardır.

İleriki günlerde Filistin ablukası da inşaAllah kalkacaktır.

milli görüşçülerin siyaset malzemesi yaptığı ımf gibi birçok konuyu, Ak Parti nasıl elinden almayı başarmışsa,Filistinin ablukasının kalkmasında ,özgürlüğünü kazanmasında başarılı bir yol izleyip sizlere fırsat vermeyecektir.

Duygu'Seli~ 06-02-2010 22:18

Alıntı:

bedırın aslanı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748373)
kalp kalbe karsı demek aynen bende nefret ederım bakar korlerden...

Ben nefret etmem!
Sadece acırım.. Acırım ve iynALLAH der güler geçerim!
Acınacak haldesiniz.. Neden? Çünkü siz gerçeken BAKIYORSUNUZ.. Bakıyorsunuz ama göremiyorsunuz.. ;;)

All times are GMT +3. The time now is 08:29.