Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   abdullah gül 1995 yılında TBMM konuşması (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=130068)

.:Ay_Yıldız:. 06-16-2010 15:53

Novek bu ara felsefe kitapları mı okuyorsun. Hani iki komunist kitabı okuyup komunist olmuştun ya.

İntifada 06-16-2010 15:55

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754445)
neden işadamları ab ye girmek için bukadar can atıyorda, halk ab nin tam olarak ne oldugunu hala bilmiyor girince zenginleşicez diyor.
zenginleşicek olan işadamları-patronlarmı?
yoksa işçilermi?
turkiye zamanında natoya girmek için haritada yerini bile bilmedigi bir ulkeye(koreye) 20 yaşındaki gençlerini yolladı.
peki nato nedir ?
NATO yu kuran abddir.
NATOYA giren her ulke abd çıkarları için abd nin emrine askeri olarak girmiş olur.

Novek sana karşı yazdığım yorumların tam cevabını hiç bir zaman alamıyorum..
Hemen olayı başka yönlere çekiyorsun ...
ben sana abye girişin zamanında imzalan protokoller nedeniyle devlet politikası halini aldığını söylüyorum sen bana patron işçi muhabbeti başlatıyorsun...
Ben sana ab ye girmek yararlıdır diye birşey söylemiyorum ki bana böyle bir anti tezle geliyorsun...
Kaldı ki eğer ab ye girerde bir ortak pazar içinde bulunursak bu türkiyedeki bol faktör lehinedir romanyadai işçilere sor bakalım ab onlara yaradımı yaramadımı tabi ki küresel sermayeden pay almak isteyen büyük patronlar için ab de ucuz işçi bakımından yeni bir kapı olmuştur..
İşi salt ekonomik faktörlere indirdiğimizde bol faktör ve kıt faktörede yaradığını görürüz ama bunlar ab yi açıklamakta icebergin görünen kısmıdır...
Görünmeyen kısmı ülkelerin dış ticaretini dut-rgunlaştırmakla başlar ve çeşitli yaptırımlarla devam eder misal gümrük birliği...

Şimdi sen konuyu ne diye açmıştın abdullah gülün açıklamalarıyla güyya bugünkü politikalar uyuşmuyor diye akıllılık yapacaksın..Ama bu konuşmadan aylar sonra imzalana protokol ve sonrasında girilen gümrük birliği ab sürecini mecburen bir devlet pol.haline getirdi...

Barışcan ustama katılıyorum kahrolsunlar

novek 06-16-2010 16:02

ona bakarsan laiklikte bir devlet politaksı haline gelmiştir.

İntifada 06-16-2010 16:08

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754466)
ona bakarsan laiklikte bir devlet politaksı haline gelmiştir.

???????????????
devreleri yaktın galiba...

novek 06-16-2010 16:14

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754471)
???????????????
devreleri yaktın galiba...

:)))))

Ahmet Yasin 06-16-2010 16:17

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754458)
cocuk sen daha komunizmin adını dogru soyleyemiyorsun zaten komunizm ile ilgili bildigin tek şey.
"ondan hoşlanmadığındır."

yani bunu anladın ya artık ölsemde gam yemem ne yapam gomunizmi sevmiiim:)

novek 06-16-2010 16:18

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754482)
yani bunu anladın ya artık ölsemde gam yemem ne yapam gomunizmi sevmiiim:)

eger komunist kötü birşey ise sen komunistsin derim.

0000000000 06-16-2010 16:24

Novek halkın karşısına çıkıp yöntemlerinizi fikirlerinizi lanse edin ... Halk size itibar ederse gerekli calışmaları yaparak meclise girersiniz..

Sizin için daha ne diyeyim ben.. :)

Ahmet Yasin 06-16-2010 16:26

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754484)
eger komunist kötü birşey ise sen komunistsin derim.

Ben sana diyorum gomunist :)

Ahmet Yasin 06-16-2010 16:26

Alıntı:

0000000000 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754491)
Novek halkın karşısına çıkıp yöntemlerinizi fikirlerinizi lanse edin ... Halk size itibar ederse gerekli calışmaları yaparak meclise girersiniz..

Sizin için daha ne diyeyim ben.. :)

Halkın karşısına cıkacak yüzmü var adamlarda kendilerini internet ortamında kandırıyorlar.

All times are GMT +3. The time now is 14:50.