Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   PKK'dan İslamiyete Büyük Hakaret (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=130229)

İntifada 06-18-2010 02:56

Alıntı:

AK-Şemşettin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755290)
canları cehenneme... müslüman bile olsalar vatanımı bölmeye kalkanın baş düşmanıyım o kadar...

müslüman olsalar ırkçılık yapmazlar...
vatan hainliği yapmazlar....

depare 06-18-2010 11:42

Ömerlere,Osmanlara kurban olun siz adi köpekler..!

novek 06-18-2010 13:11

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755234)
Bunu bana bırakın :w::w:

Bak neler diyo apo...İyi oku bak..
"Lenin 1900 de ne ise ben de 21. yüzyıl sosyalizmini temsil ediyorum, reel sosyalizmle savaşarak, emperyalizmle savaşarak yeni sosyalizmi inşaa ediyorum." (Özgür Yaşamla Diyaloglar, s. 201)

"PKK, Marksizm-Leninizm geleneğine uygun bir gelişme yaşamıştır. Bundan sonrası açık ki etle tırnak gibi birbirinden ayrılmayan bu miras üzerine şekillenecektir." (Kürdistanda Halk Kahramanlığı, s.78)

"Bizim ortamımızda sosyalizmin ve komünizmin ölçüleri egemendir. Sosyalizmde herkese emeği kadar verilir. Bu, parti (PKK) içinde de geçerlidir. Bu, komünist toplumun kuruluşuna kadar da geçerli olacaktır." (Tasfiyeciliğin Tasfiyesi, s.153)

"İşte proletaryanın kahramanları Marks ve Engels. İşte onun teorik, siyasal dahisi Lenin ve yine onun pratik ustaları Stalin, Ho Chi Minh ve Mao. Ve bunların önderliğinde yürüyen birçok ulusal ve enternasyonalist kahraman. İnsanlığın özgürlük bilincini ayaklandıran, örgütlendiren ve halk ordusu denilen orduları ortaya çıkaran bu büyük kahramanların insanlık tarihindeki yeri gerçekten büyüktür.

Yoldaş ne diyor bu adam yahu...
Hani pkk komünist değildi sosyalist değildi...
Ama sen ne yapacan yoldaş bunları sen komünizmin ekonomik yönüyle ilgileniyon zaten...

nasıl kendine her "ak" diyen ak olmuyor,
aynı şekilde part isminde "halk" kelimesi olan halkçı olmuyor
.
kendisinede sosyalist deyip kürt milliyetçiligi yapan(ki ırkçılık-milliyetçilik sosyalizme aykırıdır..)

Bugun pkk'yı sosyalist kabul edenler var,bu trajiktir,acınası zihinlerin ürünüdür.

Ahmet Yasin 06-18-2010 13:23

Arkadaşlar ben yeni bir ideoloji keşfettim

Nooveekizm=saçmalamacılık

Öğretileri ise Her kesimden her dinden her ideolojiden herşeyden istediğini alıp birleştiriyorsun ortayada bu çıkıyor nooveekizm. İslamiyetten sundan biraz hristiyanlıktan bu kadar gomunizmden bu kadar sonra kapitalist markalar giy sosyalist düşüncede ol marks ı savun ben alevi zerdüştüm de

Bende sana nooveekizm diyeyim.

Nasıl fikir ama?

rizzelli 06-18-2010 13:30

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755349)

Öğretileri ise Her kesimden her dinden her ideolojiden herşeyden istediğini alıp birleştiriyorsun ortayada bu çıkıyor nooveekizm. İslamiyetten sundan biraz hristiyanlıktan bu kadar gomunizmden bu kadar sonra kapitalist markalar giy sosyalist düşüncede ol marks ı savun ben alevi zerdüştüm de

Nasıl fikir ama?

orjinal fikir:)

HaArP 06-18-2010 13:42

Alıntı:

nasıl kendine her "ak" diyen ak olmuyor,
aynı şekilde part isminde "halk" kelimesi olan halkçı olmuyor
.
kendisinede sosyalist deyip kürt milliyetçiligi yapan(ki ırkçılık-milliyetçilik sosyalizme aykırıdır..)

Bugun pkk'yı sosyalist kabul edenler var,bu trajiktir,acınası zihinlerin ürünüdür.

Haklısın... Lakin anlaşılması gereken Sosyalizm fikirlerinin Komunizm'e çevrilip bir Proje olarak Kitleler nasıl aldatıldıysa Çoğunluğu Müslüman olan Kürtlerin ''Böl, Parçala ve Yönet'' sisteminden hareketle kullanılabilmesi için aynı Yöntem yani Komunizm Kullanılmaktadır... Abd ve israille hareket eden Mason olan ama sosyalist olanlar gibi... Masonların arkasına saklandığı bir alan...

novek 06-18-2010 13:52

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755349)

Nasıl fikir ama?

akparti tabanındaki herkes senin gibi konuya ciddi bir yorum yapmaktan uzak olayı dalgaya alan tarzda mıdır?
sen mantıklı bişeyler yazamazmısın.

ALmi´ 06-18-2010 13:57

Şaşıran var mı habere?
İslami bilen zaten bugün o dağlarda olur muydu?
İslami yönü hiç yok ya da çok zayıf insanların yapacağı iştir zaten pkk'nın içinde bulunmak.
Her şey bir yana Kürtçe bilmeden sözde kürtlerin hakkını arayanları , nasıl görmez o tip insanları baş tacı eden kürtler?
Her şey bu kadar açık ve net iken , bunlara saf saf inananlara aklım ermiyor.

novek 06-18-2010 14:08

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755363)
Şaşıran var mı habere?
İslami bilen zaten bugün o dağlarda olur muydu?
İslami yönü hiç yok ya da çok zayıf insanların yapacağı iştir zaten pkk'nın içinde bulunmak.
Her şey bir yana Kürtçe bilmeden sözde kürtlerin hakkını arayanları , nasıl görmez o tip insanları baş tacı eden kürtler?
Her şey bu kadar açık ve net iken , bunlara saf saf inananlara aklım ermiyor.

zaten onlara katılanlarda açlık çekenler hayattan umudu kalmamış.
bari buraya katılıyım diyenler.
evet doguda gerçekten ciddi bir işsizlik ve açlık var.

Hıfz-ı lisan 06-18-2010 14:19

Ha ! yine döndü dolaştı konu işsizliğe geldi.Bravo !! .Sizin yazdığınız hangi yorumu görsem konu aynı yerde düğümleniyor (size göre) Bazen yorum yapmak için bunları yazdığınızı düşünüyorum :)

All times are GMT +3. The time now is 16:32.