![]() |
kendi adima yapabilecegim en iyi protestoyu yapiyor ve o tarz dizileri izlemiyorum!
|
Veled-i zina olarak doğup büyüdükleri için
Bu tarz hal onların doğal hali Veryansın etmeye gerek yok Bu filmleri izleyip para kazandıran da bizim insanımız... |
Söylediklerinize dikkat edin, düşüncelere dönüşür; |
Nesillerimizi ahlak dışı şeylerden sakındırmaya çalışıyoruz...Dışarıda bile dikkatli olmalarını söylüyoruz ama adamlar taa evin içine kadar sokuyor...
Yazık... |
Açık ve Terbiyesiz bölümler için Affınıza sığınıyorum... Meselenin anlam kazanması bakımından aktarmak ihtiyacı gördüm... Ahlaksızlığın Psikolojik ve Parapisikolojik Savaş olduğunu anlatabilmek içindir... İzleyemeyenler için link: http://gelenler.blip.tv/file/2203230/ |
demek ki sizde izliyorsunuz ki neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz aferim size !!!
|
Alıntı:
|
Alıntı:
işte sizlerin komunizm hakkında bu kadar kotu dusnmenizin sebebide bu tv ile akıl kontrolu . tvde komunizmi kotulemek için olmadık şeyler soylendi komunist karılarımızı ortak kullanıcakmış bak bak buna inanan bir insana ne soylesen inanır. sizde artık birşeyleri kendiniz araştırın. tv ler gazeteler yoluyla ogrenmeyin. |
Alıntı:
artık tvlerden öğrenmekten gına geldi :(:( |
şeytani koymuşlar kara kutuya sonrada tv diye yutturmuşlar.bunu söylemek çok acı ama bu tarz dizileri bizim ehl-i iman diye bildiğimiz insanlar daha çok izliyor,tabi istisnalar da vardır onları kastedmiyorum.bizimde elbirliğiyle saldırıya geçmemiz lazım...
|
All times are GMT +3. The time now is 11:34. |