![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
başında olduğu gazete din düşmanlığı yapmaktaydı... postal kokusu burnuna pek hoş gelen bir adamdı.. |
Valla ne yalan diyim öldü diye ''Allah'a havale sevaplarıyla günahlarıyla'' demem.Ölmeden önce nasıl ki ite sövüyorsam,öldükten sonrada devam ederim ölmesi bir şeyi değiştirmez.Sonuçta yazıları yaşıyor,okucaklar,daha çok okuncak,bu saçma bayat fikirleri ortalıkta uçuşacak.Bayat fikri hala gündemde olacaksa,lafımı esirgemem.
Hoca der hani 'nasıl bilirdiniz' diyerek,ölü hakkında bu soru soruluyorsa cevabımda zekasına kedi işeyesi bir heriftir. Ölüye saygı mı ? Adamına göre muamele.abi adamsa önce. |
Alıntı:
bu adama hakkımı helal etmiyorum etmeyeceğim ahirette yakasına yapışacağım... habervaktime helal olsun nefislerine yenilmeyip öldü yazmışlar geberdi de yazabilirlerdi... |
|
Gizli amerikan tüfeğinin kurşunları bitti sonunda he ;D
iyiki ölüp gitti..ben o adamı dışarda görsem elimde kalacaktı yoksa |
Yok hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamak..
nedir yahve ye mi çok güveniyordu nedir anlamadım ben "geberdi" tabiri bence daha yerinde olurdu ölüye saygı mı? ölüsüne göre değişir.... |
İlhan Selçuk, Hacıbektaş'ta defnedilecek
85 yaşında hayatını kaybeden yazar Selçuk, Hacıbektaş ilçesindeki Yıldızlar Mezarlığı'nda defnedilecek. İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayatını kaybeden Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk'un, perşembe günü Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesindeki Yıldızlar Mezarlığı'nda defnedileceği belirtildi. İlhan Selçuk'un cenazesi, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bulunan Mahsun-i Şerif ve ağabeyi Turhan Selçuk'un mezarı ile Aşık Veysel, Pir Sultan Abdal ve Yunus Emre'nin heykellerinin bulunduğu Çilehane mevkiindeki Yıldızlar Mezarlığı'na defnedilecek. Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, vefat eden Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk'ın ilçelerinde defnedilme isteğini Hacı Bektaş-i Veli'yi Anma törenleri sırasında vasiyet ettiğini belirtti. Selçuk'un 17 Ağustos 2007 tarihinde Hacı Bektaş-i Veli'yi Anma törenleri kapsamında düzenlenen konferansta, "Bizi Hacıbektaş'a gömün" dediğini hatırlatan Selmanpakoğlu, bunun üzerine belediye olarak Çilehane mevkiinde özel bir yer hazırladık. Buraya Türkiye'nin her alanda kendini kanıtlamış olan kişilerin defnedilmesi için Meclis kararı çıkardık. Ağabeyi Turhan Selçuk da burada yatmakta. İlhan Selçuk için de ağabeyinin yanında yer ayarladık." diye konuştu. İlhan Selçuk'un cenaze töreninin başyazarlığını yaptığı Cumhuriyet Gazetesi tarafından organize edileceği ve perşembe günü Hacıbektaş'ta defnedileceği öğrenildi. Kaynak: Cihan |
Bugün duyduğum en güzel haber...
|
Alıntı:
benimde :) |
Allah Ehli Kubura sabırlar ihsan eylesin..
|
All times are GMT +3. The time now is 07:48. |