Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diyarbakır Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Diyarbakır’ın güvenlik duvarı: Surlar (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131544)

ak sevda 07-05-2010 15:13

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764622)
diyarbakır surları güzel ama sanırım güvenlik problemi var. nerde belalı, nerde tinerci varsa surlarda toplanmış. insan giremiyor ki oraya?

o sorun surların büyük bir bölümünde çözülmüş güvenli yerleri rahatça gezebiliyorlar

El Emin 07-05-2010 15:14

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764622)
diyarbakır surları güzel ama sanırım güvenlik problemi var. nerde belalı, nerde tinerci varsa surlarda toplanmış. insan giremiyor ki oraya?

Bir o kadar da onarım sorunu var...
Sağolsun belediyemiz 10 Yıldır onarıyor hala onarıyor velakin ortada bir şey yok..
Tek yaptıkları para vurmak...Ve hep demişimdir Elbet bir gün onlardan hesabımı alacağım...

El Emin 07-05-2010 15:14

Alıntı:

ak sevda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764624)
o sorun surların büyük bir bölümünde çözülmüş güvenli yerleri rahatça gezebiliyorlar

Ben buradayım fakat çözülen bir şey göremiyorum daha geçenlerde şahit oldum diyebilirim....

ak sevda 07-05-2010 15:16

Alıntı:

Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764627)

Ben buradayım fakat çözülen bir şey göremiyorum daha geçenlerde şahit oldum diyebilirim....

son 2 sene önce gördüm insanlar çok raha gidip dolaşıyordu abim işi var diye bizi gezdirmedi

Beylerbeyi 07-05-2010 15:24

Alıntı:

ak sevda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764624)

valla bilemiyorum ama surlara girebilmek büyük bir erkeklik ister :)

çok bakımsız olduğu için, çoğu bölümleri leş gibi olduğu için nerde tinerci nerde belalı biri varsa oraya gidiyor, tinercisi elinde bıçağıyla avını bekliyor. mübarek tarihi yer değil düello mekanı sanki :) halbuki ya belediye zahmet edip birkaç tane güvenlikçi koysa oraya insan rahat bir şekilde gidecek ama yanılmıyorsam hiçbir şey yapılmamış.

başta Ulu Cami olmak üzere Diyarbakır tam bir tarih ve kültür şehri. Üniversite yolunda da önemli sahabelerin kabirleri bulunuyor. Ulu Cami çok güzel ve yanılmıyorsam İslam aleminin en önemli 5 eserinden biri olarak kabul ediliyor. 7. yüzyılda yapılmış. Baydemir kendini boş işlere vereceğine şehriyle ilgilense D.Bakır doğunun en çok turist çeken şehri olur..

Hakan Özkan 07-05-2010 15:29

Vuslata hasret , M-U-R-A-T 'ın söyledikleri doğru ise o bölgede iyileşme olmadan gelmem oralara haberin olsun.

El Emin 07-05-2010 15:32

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764640)
valla bilemiyorum ama surlara girebilmek büyük bir erkeklik ister :)

çok bakımsız olduğu için, çoğu bölümleri leş gibi olduğu için nerde tinerci nerde belalı biri varsa oraya gidiyor, tinercisi elinde bıçağıyla avını bekliyor. mübarek tarihi yer değil düello mekanı sanki :) halbuki ya belediye zahmet edip birkaç tane güvenlikçi koysa oraya insan rahat bir şekilde gidecek ama yanılmıyorsam hiçbir şey yapılmamış.

başta Ulu Cami olmak üzere Diyarbakır tam bir tarih ve kültür şehri. Üniversite yolunda da önemli sahabelerin kabirleri bulunuyor. Ulu Cami çok güzel ve yanılmıyorsam İslam aleminin en önemli 5 eserinden biri olarak kabul ediliyor. 7. yüzyılda yapılmış. Baydemir kendini boş işlere vereceğine şehriyle ilgilense D.Bakır doğunun en çok turist çeken şehri olur..

Diyarbakır mekke ve medine'den sonra en çok peygamber ve sahabanin bulunduğu bir ildir..
Hem maddi hem manevi açıdan mükemmel bir şehir...
Evet murat abim Ulu Camii 5. haremi şerif...
Fakat Osman BAYDEMİR belediye başkanlığı ile uzaktan yakından alakası yok...
Sadece siyaset yapıyor...
Güvenlikçi bırakmadan önce bir surları onarsın güvenlik ikinci sorun...
Fakat yaptıkları hiç bir şey yok...Geliştirme adına ben hiç bir şey göremiyorum...
Tek yaptıkları para vurmak milletin hakkını yemek örgüte destek olmak...
Atılımda bulunanlara da engel oluyorlar yok bilmem örgüte yardım falan...
Artık örgütün giderlerini devlet dairelerinden hallediyorlar...

El Emin 07-05-2010 17:58

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764646)
Vuslata hasret , M-U-R-A-T 'ın söyledikleri doğru ise o bölgede iyileşme olmadan gelmem oralara haberin olsun.

:)Abi sen gel babasına güvenen öyle bir terbiyesizlik yapar...Ki yapamadan içinde ukte de kalır....

Hüdaverdi 07-05-2010 18:01

Konu nereye uygun taşıyayım :utangaç:

Fırat 07-05-2010 18:03

Surların kürt kültürü olmadığı bir yere taşı gitsin hüdaverdi..

All times are GMT +3. The time now is 17:29.