![]() |
Bu anket sanki tiribünlere oynamış gibi geldi bana..
|
Bu anketlerin gözü kör olmasın:)
SP hala barajın altında. SPnin baraj altında olduğu hiç bir anketi sevmiyorum:) |
Ankette, Saadet Partisi'nin % 6'lar civarında görünen oyu 2011 Genel Seçiminde % 2,5'lar seviyesine düşecektir diye tahmin ediyorum. Yerel Seçimlerde Saadet Partisi'ne % 4 - % 5'ler civarında oylar veren Saadet Parti'liler, genel seçimlerde Saadet Partisi'ne % 2,5'lar civarında oylar vermektedirler.
2011 Genel Seçiminde pek çok Saadet Parti'li kardeşimiz oylar bölünmesin ve % 10 barajını geçemeyeceği hemen hemen kesin olan Saadet Partisi'ne oy vererek oyumu bir anlamda boşa atmayayım düşüncesiyle oylarını AK Parti'ye vereceklerdir inşaallah. |
Anketlere hiç inanmam...
Zira bana gelip kimse sormuyor...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif |
Alıntı:
|
Saadet partisi şuanki konjöktürde en fazla yüzde 3 alır...
Oda kemikleşmiş tabanından...:) |
hiç belli olmaz, saadet daha yüksek oy alacak diye düşünüyorum.
Tabi seçimler yaklaştığında gene 367 gibi garabetler vs. çıkmazsa! |
Alıntı:
BBP meclise girecektir diye düşünüyorum...o yüzden saadete şans vermiyorum... |
Alıntı:
efendim aslında bir çözüm yolu var saadet bize katılacak ve hiç baraj altında kalma gibi bir ihtimali olmayacak ve hep iktidarda olacak ;;) neden kendinizi üzüyorsunuz çözüm bu kadar basitken :hihi2: :güzel: |
Alıntı:
"biz üzüm yetiştirdik onlarl şarap" oldu diyen bağcı,şarap şişesini tutar mı? saadetciler gibi düşünüyorum,kesinlikle kendi yorumum değildir yani. |
All times are GMT +3. The time now is 03:04. |