Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=124)
-   -   Saadet Kuruyacak Mı? Kurtulacak Mı? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=132007)

İntifada 07-10-2010 19:25

hele bir durun ustalar...
yarın ola hayrola kongreden ne sonuç çıakcak listeler ne olacak söylemler ne oalcak...
ondan sonra herşey belli olur...

FERM@N 07-10-2010 20:01

Ah şu birleşme konusu ..
Saadet Partisi' nin Ak parti ile birleşme yapacağına inanmıyorum. Ama bu demek değildir ki ; Saadet artık çukura girmiştir kimse onu kurtaramaz, Erbakan bıraksın Saadet'in başını ,falandır filandır ... Ben Saadet Partisinin seçimlerde iktidar olamasa da barajı geçip meclise gireceğine inanıyorum ki inş öyle olur .. En azından Ak Parti olarak yapacağımız işlerde Saadet ile (o zaman ) birleşme yaparız ,meclis içindeki oylarda CHP dir MHP dir onlara gerek kalmaz
:evet:

Cihan_ŞümuL 07-10-2010 23:20

Alıntı:

Günümüzde tabanları bir birine çok yakın olan, Saadet Partisi yöneticileri acaba hiç düşünmezler mi AKParti’ye iltihak etmeyi. CHP-TDH örneğinde olduğu gibi, AKP-SP Birleşimi yada adına ne derseniz deyin.
:):)):)

TDH-AKP örnegide verilebilir aslında...

sarıgülün istanbul ekibinin ak partiye geçetigi haberini okudum yine bu forumda..

Cihan_ŞümuL 07-10-2010 23:20

Alıntı:

Günümüzde tabanları bir birine çok yakın olan, Saadet Partisi yöneticileri acaba hiç düşünmezler mi AKParti’ye iltihak etmeyi. CHP-TDH örneğinde olduğu gibi, AKP-SP Birleşimi yada adına ne derseniz deyin.
:):)):)

TDH-AKP örnegide verilebilir aslında...

sarıgülün istanbul ekibinin ak partiye geçetigi haberini okudum yine bu forumda..

redyellow 07-11-2010 00:20

Alıntı:

FERM@N Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767715)
Ah şu birleşme konusu ..
Saadet Partisi' nin Ak parti ile birleşme yapacağına inanmıyorum. Ama bu demek değildir ki ; Saadet artık çukura girmiştir kimse onu kurtaramaz, Erbakan bıraksın Saadet'in başını ,falandır filandır ... Ben Saadet Partisinin seçimlerde iktidar olamasa da barajı geçip meclise gireceğine inanıyorum ki inş öyle olur .. En azından Ak Parti olarak yapacağımız işlerde Saadet ile (o zaman ) birleşme yaparız ,meclis içindeki oylarda CHP dir MHP dir onlara gerek kalmaz

Bazı yazılardan sonra, fanatik, holigan yazılarından sonra sizin bu yazınız vahadaki pınar misali olmuş.

Teşekkürler.

akmmr 07-11-2010 04:18

Alıntı:

FERM@N Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767715)
Ah şu birleşme konusu ..

saddetin barajı geçme ihtimali mi var ya__?soldaki o büyük birleşmeyi kimse görmüyor galiba..adamlar birlik olmanın da yetmeyeceğinin sağdaki oylarıda parçalamanın derdinde zaten şu an bunu görmenden saadet i destekleyen akpartililere inanamıyorum...ayrıca saadet partisininde çoğu konuda mhp gibi davranacağını düşünüyorum...

Terennüm 07-13-2010 13:36

buyrunuz kongre geçti izleri kaldı bakalım görüşler nasıl olacak:)

All times are GMT +3. The time now is 18:18.