![]() |
Bdp zerre barış istiyorsa haburda o rezaleti çıkarmazdı referandumu boykot etmezdi.
Bunlar yiyici ya ne barışı barış falan hikaye |
Düne kadar fikrim bu konuda görüşmeli şeklindeyken artık tam tersi. Görüşmemesi en en doğrusu olmuştur.
|
Alıntı:
BDP'nin maskesi sana göre çoktan düşmüştür bu görüşünü normal bir biçimde karşılarım. Halkın uykuda olduğunu düşünmek halkın akılsız olduğunu düşünmek demektir bir bakımdan. Bu CHP'nin zihniyetine kaçar. BDP dışında hangi parti Kürt Sorununu gündemde tutabilmiş? BDP referandum konusunda haklıdır demiyorum ancak sizde seçim barajını indiriverseydin, ne olurdu? Tabii, seçim barajı indirilirse çok zor durumda kalacaksınız. |
Başbakan ne güzel dedi yine
[IMG]file:///C:/Users/PC/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] [IMG]file:///C:/Users/PC/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/PC/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]http://im.haberturk.com/2010/07/13/5...jpg?1279014930 |
Alıntı:
|
Alıntı:
İndirseydin ne olacaktı gibi böyle basit sözcükler kullanma size yakışıyor olsa bile bu foruma yakışmıyor bari bizim için dikkat edin... BDP ne yaptı ya ne yaptı.... Sadece laf yaptı laf..İcraat yok Kürt halkının çıkarlarına mı çalıştı...Kürt halkının refah düzeyi için mi çalıştı... BDP'nin tek hedefi kurduğu tezgahı uzun süre devam ettirmektir... Ben kimseye akılsız demedim ve ben bu görüşüm bdp için tek değil genel bazı konularda tüm Türkiye için söylerim velakin sen illa öyle anlayıp kendine karşı öyle bir hakaret duymak istiyorsan benim sorunum değil... |
Alıntı:
ancak bu demek olmuyor ki bir daha görüşmeleri gereksizdir, değil mi. AKP için ağır ithamlarda bulunabilirler bu normaldir. O ağır ithamların kimlerden geldiğine bakmalısın kardeşim. Kaldı ki BDP mecliste halk tarafından seçilmiş legal bir partidir. Yine diyorum; BDP'nin referandum'u desteklememesi hatadır fakat talepleri de kaale alınmadı. Buda hatadır değil mi. Ben "EVET" tercihinden yanayım. Ancak çok eksik görüyorum. |
neden görüşmelidir.farklı ne söyleyebilirler..ben neden görüşmemelidir diye açıklama yaptım...buyrunuz neden görüşmelidir?farklı söyleyecek neyi var bdpnin?
referandumu boykot eden bir partiyle neyi görüşmeli başbakan? |
ha baykal ha bahçeli ha ergenekonun 1 numarası ha bdp...hepsi'de aynı 'kökün' dalları hepsi Türkiye sorunları çözülemesin diye meydandalar !!!! bunlarla görüşülse ne olur görüşülmese ne olur..görüşülürse daha çok şehit veririz sadece o kadar
|
Alıntı:
İkincisi Referandum'u illaki destekleyecek bir kaide yok. Bu iki. Gençleri dağa davet ettiren olaylara bakacaksın. Bu üç. Barış'tan yana olup da barışın "her yolu" nasıl tıkatılıyor öğrenebilir miyim? Referandum'u desteklemediği için mi.? Bakın siz sıkıntıların ne olduğunu kendi pencerenizden bakarak bir türlü kavrayamazsınız. Olaylara daha objektif bir biçimde bakmaya çalışın. "Kardeş süpersin sen ya;" sabit düşüncelerden çok iyi kurtulmuşsun... |
All times are GMT +3. The time now is 13:46. |