Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Sizce Başbakan BDP ile Görüşmelimiydi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=132096)

Özgür Çağrı 07-13-2010 13:43

Bdp zerre barış istiyorsa haburda o rezaleti çıkarmazdı referandumu boykot etmezdi.
Bunlar yiyici ya ne barışı barış falan hikaye

ALmi´ 07-13-2010 13:49

Düne kadar fikrim bu konuda görüşmeli şeklindeyken artık tam tersi. Görüşmemesi en en doğrusu olmuştur.

Asi_isyankar 07-13-2010 13:53

Alıntı:

Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768058)
Birader önce bir şeyi öğren AKP değil Ak Parti....

BDP'nin artık maskesi kesin olarak düştü kürt halkını falan savundukları yok kürt halkı ile de alakaları yok fakat tezgahı çok süper yere kurmuşlar o konuda hayranım yani tebrik etmek gerekir....Afyon bile versem insan belli bir süre sonra uyanır fakat bizim halkımız hala uyanamadı....

Sorunun çözümünde muhatap alınmak isteniyorsa önce kürt halkının çıkarlarını düşünecek...
Biz anayasa paketi hazırlarken BDP'nin tek isteği oldu Seçim barajını indirmek bu bile BDP'nin görüşünü ve önceliklerini ve bir o kadar kürt halkını savunmadığını apaçık gösteriyor...

"Ak" hale senin için gelmiş olabilir, ancak herkes için henüz öyle bir durum yok.

BDP'nin maskesi sana göre çoktan düşmüştür
bu görüşünü normal bir biçimde karşılarım.
Halkın uykuda olduğunu düşünmek halkın akılsız olduğunu
düşünmek demektir bir bakımdan.
Bu CHP'nin zihniyetine kaçar.

BDP dışında hangi parti Kürt Sorununu gündemde tutabilmiş?
BDP referandum konusunda haklıdır demiyorum ancak
sizde seçim barajını indiriverseydin, ne olurdu?
Tabii, seçim barajı indirilirse çok zor durumda kalacaksınız.

Özgür Çağrı 07-13-2010 13:59

Başbakan ne güzel dedi yine

[IMG]file:///C:/Users/PC/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
[IMG]file:///C:/Users/PC/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/PC/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]http://im.haberturk.com/2010/07/13/5...jpg?1279014930

Terennüm 07-13-2010 14:00

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768059)
bak kardeşim..akparti o kadar sıkıntılı zamanlarda bdpyle görüştü ki hainliğe kadar giden ithamlarla karşılaştı..cevap ne oldu çözüm imralıda deyip akpartinin çözüm eline balta ile vurulmasını sağladılar..şimdi kalkıp hangi düşünceyle bdpyle görüşmeli demeniz bana samimi gelmiyor..

kaldıki referandumu boykkot etmesi bile başlı başına bir hezeyandır..demkki kürt halkının özgürlüğünü savunan bdp kürt halkına güvenömiyorki boykota çağırıyor....peki siz hangi cephedesiniz evetmi hayır mı?

hiç bir parti akparti kadar bu konuda samimi ve cesur adım atmamıştır..akpartinin sergilediği samimiyetin ve cesaretin %30 unu diğer partiler göstermiş olsaydı şuan ülke bu halde olmazdı..bunun için korkak ve içten pazarlıklı siyaset yapanlar halk tarından sandığa gömülmüştür..bdpye gelince mecliste ayrı diyarbakırda ayrı konuşmayı bıarkmalı...bu referandum samimiyet ve çözüm için bir sınav olacaktır...millette sabısızlıkla sıranın kendisine gelmesini bekliyor...

El Emin 07-13-2010 14:04

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768082)
"Ak" hale senin için gelmiş olabilir, ancak herkes için henüz öyle bir durum yok.

BDP'nin maskesi sana göre çoktan düşmüştür
bu görüşünü normal bir biçimde karşılarım.
Halkın uykuda olduğunu düşünmek halkın akılsız olduğunu
düşünmek demektir bir bakımdan.
Bu CHP'nin zihniyetine kaçar.

BDP dışında hangi parti Kürt Sorununu gündemde tutabilmiş?
BDP referandum konusunda haklıdır demiyorum ancak
sizde seçim barajını indiriverseydin, ne olurdu?
Tabii, seçim barajı indirilirse çok zor durumda kalacaksınız.

Yol geçen hanı mı bre :D Tövbe yarabbim yav...
İndirseydin ne olacaktı gibi böyle basit sözcükler kullanma size yakışıyor olsa bile bu foruma yakışmıyor bari bizim için dikkat edin...

BDP ne yaptı ya ne yaptı....
Sadece laf yaptı laf..İcraat yok Kürt halkının çıkarlarına mı çalıştı...Kürt halkının refah düzeyi için mi çalıştı...
BDP'nin tek hedefi kurduğu tezgahı uzun süre devam ettirmektir...

Ben kimseye akılsız demedim ve ben bu görüşüm bdp için tek değil genel bazı konularda tüm Türkiye için söylerim velakin sen illa öyle anlayıp kendine karşı öyle bir hakaret duymak istiyorsan benim sorunum değil...

Asi_isyankar 07-13-2010 14:06

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768059)
bak kardeşim..akparti o kadar sıkıntılı zamanlarda bdpyle görüştü ki hainliğe kadar giden ithamlarla karşılaştı..cevap ne oldu çözüm imralıda deyip akpartinin çözüm eline balta ile vurulmasını sağladılar..şimdi kalkıp hangi düşünceyle bdpyle görüşmeli demeniz bana samimi gelmiyor..

kaldıki referandumu boykkot etmesi bile başlı başına bir hezeyandır..demkki kürt halkının özgürlüğünü savunan bdp kürt halkına güvenömiyorki boykota çağırıyor....peki siz hangi cephedesiniz evetmi hayır mı?

İlk görüşmede uzlaşı çıkmamış olabilir
ancak bu demek olmuyor ki bir daha görüşmeleri gereksizdir, değil mi.
AKP için ağır ithamlarda bulunabilirler bu normaldir.
O ağır ithamların kimlerden geldiğine bakmalısın kardeşim.
Kaldı ki BDP mecliste halk tarafından seçilmiş legal bir partidir.

Yine diyorum; BDP'nin referandum'u desteklememesi hatadır
fakat talepleri de kaale alınmadı. Buda hatadır değil mi.

Ben "EVET" tercihinden yanayım.
Ancak çok eksik görüyorum.

Terennüm 07-13-2010 14:09

neden görüşmelidir.farklı ne söyleyebilirler..ben neden görüşmemelidir diye açıklama yaptım...buyrunuz neden görüşmelidir?farklı söyleyecek neyi var bdpnin?
referandumu boykot eden bir partiyle neyi görüşmeli başbakan?

hipermuhafazakar 07-13-2010 14:10

ha baykal ha bahçeli ha ergenekonun 1 numarası ha bdp...hepsi'de aynı 'kökün' dalları hepsi Türkiye sorunları çözülemesin diye meydandalar !!!! bunlarla görüşülse ne olur görüşülmese ne olur..görüşülürse daha çok şehit veririz sadece o kadar

Asi_isyankar 07-13-2010 14:12

Alıntı:

Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768065)
Barıştan yana olup ta Referanduma Hayır demek...:D
Barıştan yana olup gençleri dağa davet eden milletvekilini barındırmak..:D
Barıştan yana olup ta barışın gelmemesi için her taklayı atmak :D
Kardeş süpersin sen ya...:D Çok uyumlu ve bir birinden ayrılmayacak kadar bir birine yakın olan kavramları yan yana getirdin ...:gül:

Referandum'a "HAYIR" demiyor BDP. Bu bir.
İkincisi Referandum'u illaki destekleyecek bir kaide yok. Bu iki.
Gençleri dağa davet ettiren olaylara bakacaksın. Bu üç.
Barış'tan yana olup da barışın "her yolu" nasıl tıkatılıyor öğrenebilir miyim?
Referandum'u desteklemediği için mi.?

Bakın siz sıkıntıların ne olduğunu kendi pencerenizden bakarak
bir türlü kavrayamazsınız.
Olaylara daha objektif bir biçimde bakmaya çalışın.

"Kardeş süpersin sen ya;" sabit düşüncelerden çok iyi kurtulmuşsun...

All times are GMT +3. The time now is 13:46.