![]() |
insan hayatı üzerinden kıyaslama yapmak insanlığa yakışmaz.
Maden kazalarındaki ölümlere bakarım,kimi zaman yüzlerce kişi hayatını kaybetmiş çinde.Çok olsun az olsun,kıyaslama yapılmaz hel ki 'nufusları fazla^diyip önemsiz vurgusu hiç yapılmaz.Gerçi çin umrumda değil ama ekmek parası kazanan insanlar sonuçta,arkalarında bıraktıkları ailesi var. Çin çin diye konu açıyorsun,çin paklar seni o yüzden dedim ;D Yarın bir gü zengin olursam söz yol parası ev,araba benden hatta sana maden ocağıda açarım patlama oldukça kıyaslarsın 'önemsiz' der geçersin ;D;D Nufus çok nede olsa. Neyse. |
Alıntı:
elbette ölüm hiç olmamalı ama istatistik bilimide gerçekleri gosterir. istatistik olarak çindeki ölüm oranları turkiyeden daha dusuk . buda turkiyenin çinden bile geri oldugunu gosterir. (yani işçi hakları olarak.) |
Eee kader ;D Kader değil de piyango mu ? Bu her ülkenin yaşayabileceği,her insanın hayatını kaybedeği bir olay.Kıyaslaman ise nufusa göre ki bu bana göre çok yanlış bir şey,dediğim gibi giden insan canıdır,bir karınca yuvası yıkılmamıştır.Futbol maçı değil bu istatistikelre bakayım.Çinin halini bilmesek insan haklarını yutucaz.Neyse selametle.
|
Alıntı:
istatistik sadece futbol maçındamı vardır.?= başbakan erdoganda ülke iyi gidiyor derken istatistiki rakamlarla konusmuyormu nedne ozaman başbakana futbol maçımı bu diye tepki gostermiyorsunuz? |
Komünist çindemi :)
|
Alıntı:
okuman yazman yokmu haberde ozel şirketin madeninde kaza olmuş diyor. hiç komunist ulkede ozel sektor olurmu? |
Alıntı:
önce birşeyi araştır, daha sonra yorum yap... rica ediyorum sizden... Çin'de karma ekonomi var... koministlik yok.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
adı çin halk cumhuriyeti olan ve bayrağı bile sosyalist olan çinde karma ekonomi var? komünizm para etmiyormu? |
All times are GMT +3. The time now is 21:11. |