![]() |
Oyumu zaten gözden geçiremem oy atamıcam :(
Şakasına dedim onu tabi ama büyük oranda kişilerin oyunu etkileyeceğini düşünüyorum o bölgelerde. Seçim şarkıları,sözleri önemlidir,mhpliler bunu kullanacaktır,chpliler kullanmaz zaten içlerinde apocu ahmet kayacı çok kişi var sadece kr olanlar kullanır. Sakat olmuş çok. |
Hayırdır niye kullanamıyorsun ki???
Referandumu kılpayı onaylayamazsak suçlusu sen olursun bak;D Mhp kullanacaktır tabikide ama akıllı ve bilinçli kişileri etkilemez bence... |
Hep öyle olur zaten..Elden bir şey kayar gider ki bir bakmışsınız değeri sonradan altın misali oluyor..Her şey birlikteyken acı yokken tatlı..Anlam veremiyorum..Vicdansız olunuyor bir anda sonra vicdan acısı çekilir..Gidenin ardından da yokluğu anlaşılır..O söylenen laflar biterhasret başlar...
Hasretinden Prangalar Eskittik Ahmet Baba Seni İçimizden Alan Fosillerden Hesap Soracağız. |
Alıntı:
Sanırım,askere gitceğim sırada askerlik şubesinde adımın Mehmet değil MEMET olduğunu söylemişti komutan,21 yıllık adımı değiştirdim yeni nufus çıakrttım,askerden geldim kaldı böyle.O yüzden olsa gerek ama belli de olmaz kullanırım inşallah. Kendimi eledim şimdilik bu yüzden arkadaşları organize ediyorum ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
İlginç bir durum nufusta memet diyemi kayıtlıymış.... Kendi yerine 5 hayırcıyı evetci yaparsan öyle kabul yoksa suçlusu sen olursun....;1 |
Alıntı:
Evet haklısısnız... elmayı armudu ayırt edebilir evellah..... Bencede %50 Hatta %60ı bile geçer... |
Alıntı:
Benim biberde çalışan Kürt kökenli Türk vatandaşı Ahmet kaya dinleyen kardeşimde '' EVET ''diyecektir, Fındıkda çalışan laz kardeşimde ''EVET'' diyecektir inşAllah. Önümüz aydınlık, yolumuz Ak olacak evelAllah. |
Öyleymiş komutanın dediğine göre,sanırım kayıtları değiştirirken mi ne hata ettiler,en ksıa süede düzeltcem olmuyor böyle çok anlamsız 'memet' t yi de çıakrsalardı diye baya kızdım :@ Oy için düzelltircektim şehir dışındaydım.
Serseri gibi durana mahale çocuklarıylaarası iyi olan arkadaşıda organize ettim evet yönünde oy vermelerini sağlıcak ;D Misal bir arkadaşım var iyi hoştur,serseri tayfasınıda tanır,pek anlamaz sanardım bu siyaseti ama geçen konuşurken bu anayasa değişikliği hakkında baya bilgili olduğunu,madde madde sıraladı ;D Şaşırdım sevindimde çok. ;D İmzamda boşuna yazmıyor “Harâbât ehline hor bakma zâkir, Defineye mâlik virâneler var…” :güzel: |
Alıntı:
Ülkemizde bir dönem nüfus işlerinde çok karışıklık olmuş... istenilen isim verilmemiş arapça diye veya yanlış yazılmış.... Neyse hayırlısı farkına varılmış geç olmadanç..... İmzan muhteşem zaten... o serseri tayfasındada çok mücevherler var.... çevremdeki bir kaç arkadaşımdan biliyorum kazanılması lazım.... |
All times are GMT +3. The time now is 11:20. |