Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   ::. Ak Parti Meydanlara 'Ahmet Kaya - Şafak Türküsü - İle İniyor ::. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=132733)

Hüdaverdi 07-22-2010 17:33

Oyumu zaten gözden geçiremem oy atamıcam :(
Şakasına dedim onu tabi ama büyük oranda kişilerin oyunu etkileyeceğini düşünüyorum o bölgelerde.
Seçim şarkıları,sözleri önemlidir,mhpliler bunu kullanacaktır,chpliler kullanmaz zaten içlerinde apocu ahmet kayacı çok kişi var sadece kr olanlar kullanır.

Sakat olmuş çok.

Ertuğrul ÖZGÜL 07-22-2010 17:36

Hayırdır niye kullanamıyorsun ki???
Referandumu kılpayı onaylayamazsak suçlusu sen olursun bak;D
Mhp kullanacaktır tabikide ama akıllı ve bilinçli kişileri etkilemez bence...

Özgür Çağrı 07-22-2010 17:39

Hep öyle olur zaten..Elden bir şey kayar gider ki bir bakmışsınız değeri sonradan altın misali oluyor..Her şey birlikteyken acı yokken tatlı..Anlam veremiyorum..Vicdansız olunuyor bir anda sonra vicdan acısı çekilir..Gidenin ardından da yokluğu anlaşılır..O söylenen laflar biterhasret başlar...

Hasretinden Prangalar Eskittik
Ahmet Baba Seni İçimizden Alan Fosillerden Hesap Soracağız.

Hüdaverdi 07-22-2010 17:42

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772969)

İnternetten bakayım dedim adresim neresi diye gözüküyor seçmen kütüğüm,baktım çıkmadı,en kısa sürede nufus dairesine gidin diye uyarı vardı.
Sanırım,askere gitceğim sırada askerlik şubesinde adımın Mehmet değil MEMET olduğunu söylemişti komutan,21 yıllık adımı değiştirdim yeni nufus çıakrttım,askerden geldim kaldı böyle.O yüzden olsa gerek ama belli de olmaz kullanırım inşallah.

Kendimi eledim şimdilik bu yüzden arkadaşları organize ediyorum ;D

Cihannur 07-22-2010 17:45

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772969)

CHP ve MHP, Türk Milleti'ni salak zannediyorlar. Türk Milleti salak değildir. Türk Milleti, 12 Eylül 2010 Referandumuna gittiği zaman oylayacağı 26 maddeye bakacaktır. Türk Milleti, 12 Eylül 2010 Referandumunda oylayacağı 26 maddenin de Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin yararına olduğunu, Anayasa Değişiklik Paketinin Türkiye'yi daha fazla demokratikleştireceğini ve daha fazla özgürleştireceğini, Türk Milleti'ne daha fazla; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlük getireceğini görecek ve 12 Eylül 2010 Referandumunda % 50'den fazla Evet oyu kullanacaktır inşaallah.

Ertuğrul ÖZGÜL 07-22-2010 17:46

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772972)
İnternetten bakayım dedim adresim neresi diye gözüküyor seçmen kütüğüm,baktım çıkmadı,en kısa sürede nufus dairesine gidin diye uyarı vardı.
Sanırım,askere gitceğim sırada askerlik şubesinde adımın Mehmet değil MEMET olduğunu söylemişti komutan,21 yıllık adımı değiştirdim yeni nufus çıakrttım,askerden geldim kaldı böyle.O yüzden olsa gerek ama belli de olmaz kullanırım inşallah.

Kendimi eledim şimdilik bu yüzden arkadaşları organize ediyorum ;D

İlginç bir durum nufusta memet diyemi kayıtlıymış....

Kendi yerine 5 hayırcıyı evetci yaparsan öyle kabul yoksa suçlusu sen olursun....;1

Ertuğrul ÖZGÜL 07-22-2010 17:48

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772973)
CHP ve MHP, Türk Milleti'ni salak zannediyorlar. Türk Milleti salak değildir. Türk Milleti, 12 Eylül 2010 Referandumuna gittiği zaman oylayacağı 26 maddeye bakacaktır. Türk Milleti, 12 Eylül 2010 Referandumunda oylayacağı 26 maddenin de Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin yararına olduğunu, Anayasa Değişiklik Paketinin Türkiye'yi daha fazla demokratikleştireceğini ve daha fazla özgürleştireceğini, Türk Milleti'ne daha fazla; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlük getireceğini görecek ve 12 Eylül 2010 Referandumunda % 50'den fazla Evet oyu kullanacaktır inşaallah.

Evet haklısısnız... elmayı armudu ayırt edebilir evellah.....
Bencede %50 Hatta %60ı bile geçer...

Seyyah 07-22-2010 17:53

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772966)
Oyumu zaten gözden geçiremem oy atamıcam :(
Şakasına dedim onu tabi ama büyük oranda kişilerin oyunu etkileyeceğini düşünüyorum o bölgelerde.
Seçim şarkıları,sözleri önemlidir,mhpliler bunu kullanacaktır,chpliler kullanmaz zaten içlerinde apocu ahmet kayacı çok kişi var sadece kr olanlar kullanır.

Sakat olmuş çok.

Rahat olsun için mehmedim, mhp den çekineceğiz diye milyonlarca insana yüz çeviremeyiz, bizi biz yapan, delikanlı olmamız, zulme dur dememiz. Karsıdaki kim olursa olsun çekinmememiz. Açılım süreci devam edecektir, akpartililerde bunu anlayacaktır, üzerimize oynanan oyunların mahsulu olan bu kin ve nefret yenilecektir inşAllah.
Benim biberde çalışan Kürt kökenli Türk vatandaşı Ahmet kaya dinleyen kardeşimde '' EVET ''diyecektir, Fındıkda çalışan laz kardeşimde ''EVET'' diyecektir inşAllah. Önümüz aydınlık, yolumuz Ak olacak evelAllah.

Hüdaverdi 07-22-2010 17:55

Öyleymiş komutanın dediğine göre,sanırım kayıtları değiştirirken mi ne hata ettiler,en ksıa süede düzeltcem olmuyor böyle çok anlamsız 'memet' t yi de çıakrsalardı diye baya kızdım :@ Oy için düzelltircektim şehir dışındaydım.

Serseri gibi durana mahale çocuklarıylaarası iyi olan arkadaşıda organize ettim evet yönünde oy vermelerini sağlıcak ;D

Misal bir arkadaşım var iyi hoştur,serseri tayfasınıda tanır,pek anlamaz sanardım bu siyaseti ama geçen konuşurken bu anayasa değişikliği hakkında baya bilgili olduğunu,madde madde sıraladı ;D Şaşırdım sevindimde çok. ;D

İmzamda boşuna yazmıyor “Harâbât ehline hor bakma zâkir, Defineye mâlik virâneler var…” :güzel:

Ertuğrul ÖZGÜL 07-22-2010 18:02

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772978)
Öyleymiş komutanın dediğine göre,sanırım kayıtları değiştirirken mi ne hata ettiler,en ksıa süede düzeltcem olmuyor böyle çok anlamsız 'memet' t yi de çıakrsalardı diye baya kızdım :@ Oy için düzelltircektim şehir dışındaydım.

Serseri gibi durana mahale çocuklarıylaarası iyi olan arkadaşıda organize ettim evet yönünde oy vermelerini sağlıcak ;D

Misal bir arkadaşım var iyi hoştur,serseri tayfasınıda tanır,pek anlamaz sanardım bu siyaseti ama geçen konuşurken bu anayasa değişikliği hakkında baya bilgili olduğunu,madde madde sıraladı ;D Şaşırdım sevindimde çok. ;D

İmzamda boşuna yazmıyor “Harâbât ehline hor bakma zâkir, Defineye mâlik virâneler var…” :güzel:

Ülkemizde bir dönem nüfus işlerinde çok karışıklık olmuş... istenilen isim verilmemiş arapça diye veya yanlış yazılmış.... Neyse hayırlısı farkına varılmış geç olmadanç.....

İmzan muhteşem zaten... o serseri tayfasındada çok mücevherler var.... çevremdeki bir kaç arkadaşımdan biliyorum kazanılması lazım....

All times are GMT +3. The time now is 11:20.