Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   AK Parti'den Kurtulmuş'a gelen teklif (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=132941)

Terennüm 07-27-2010 14:01

ben akpartinin geleceğinden çok bu ülkenin geleceğini düşünüyorum..akparti olmuş olmamış önemli değil...bu ülke ne zaman ayaklarının üzerinde dünyada sözü geçen ülke konumuna gelir milli gelir 20bin doları bulur iç barış ve huzur sağlanır.gerisi lafı güzaftır...partiler ve liderler gelip geçicidir..zaten kim hayırlı işler yapmışsa bu millet vefalıdır unutmaz hayırla yad eder...şuda bir gerçek:
rabbim bu ülkeye öyle bir özellik vermiş ki içinden her dönem kaliteli liderler ve yöneticeler çıkarmıştır...burada mesele nasılsanız öyle yönetilirisniz fehvasınca bizim nasıl olduğumuzdur...sayın davutoğlunu kim tanıyordu?ali babacanı kim biliyordu...emin olun bu ülkede tayyip erdoğan doğuran analar hiiçte az değildir...

Komutan 07-30-2010 16:28

Ali babacan , Ahmet Davutoğlu gibi isimler çok önemli hem parti için hemde devlet için ancak dediğiniz gibi liderlik vasfı yok iyi yönetici olmak iyi bir lider olmayı gerektirmez veya tam tersi ben sn.kurtulmuşun içinde bulunduğu duruma göre cesaretli bir adım attığını görüyorum

unnamed 07-30-2010 16:31

Kurtulmuş, iyi bir siyaset adamı....
üzülüyorum kendisine, sp'de heba oluyor...
bizde Başkanlık değilde, hiç değilse bir devlet bakanlığı verilebilir....

İntifada 07-30-2010 16:52

neden bu denli spekülasyonlar oluyor anlamıyorum...
Herhalde kendi icimizden bir genel başkan çıkarabiliriz...
Sayın gül,bülent arınç,salih kapusuz gibi kişiler varken numan beye ne gerek var...

redyellow 07-31-2010 00:19

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776674)
neden bu denli spekülasyonlar oluyor anlamıyorum...
Herhalde kendi icimizden bir genel başkan çıkarabiliriz...
Sayın gül,bülent arınç,salih kapusuz gibi kişiler varken numan beye ne gerek var...

herhalde onlar yıprandılar diye düşünüyorlar:)

İntifada 07-31-2010 01:02

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776879)
herhalde onlar yıprandılar diye düşünüyorlar:)

bilemem...
Ama ak partide bu işi gerek olursa numan beyden çok daha iyi yapacak insanlar olduğunu biliyorum

Cihannur 07-31-2010 02:29

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775159)
bu saydığın kişilerde liderlik vasfı yok maalesef
bu isimler ak parti nin lideri olursa barajın altında kalır eminim

Suat Kılıç'ın liderlik vasfının olduğunu düşünüyorum.

AK Parti'nin başına Recep Tayyip Erdoğan'd
an sonra karizmatik bir lider gelmese bile, kurumsallaşmakta olan kimliğiyle AK Parti'nin seçimlerde en az % 40'lar seviyelerinde oylar almayı sürdürebileceğini tahmin ediyorum.

HaArP 07-31-2010 02:32

Alıntı:

ben akpartinin geleceğinden çok bu ülkenin geleceğini düşünüyorum..akparti olmuş olmamış önemli değil...bu ülke ne zaman ayaklarının üzerinde dünyada sözü geçen ülke konumuna gelir milli gelir 20bin doları bulur iç barış ve huzur sağlanır.gerisi lafı güzaftır...partiler ve liderler gelip geçicidir..zaten kim hayırlı işler yapmışsa bu millet vefalıdır unutmaz hayırla yad eder...şuda bir gerçek:
rabbim bu ülkeye öyle bir özellik vermiş ki içinden her dönem kaliteli liderler ve yöneticeler çıkarmıştır...burada mesele nasılsanız öyle yönetilirisniz fehvasınca bizim nasıl olduğumuzdur...sayın davutoğlunu kim tanıyordu?ali babacanı kim biliyordu...emin olun bu ülkede tayyip erdoğan doğuran analar hiiçte az değildir...
Allah c.c. Razı Olsun tespitleriniz çok önemli...

All times are GMT +3. The time now is 20:41.