![]() |
ne duruyoruz :)
hemen açalım bir tane:) fırata duvar resmini yaptırırız ben uploadla uğraşırım ibrahim aib sende sayfayı yönetirsin olur biter :) |
hadi bakalim acalim bir grup daha belki bizde binlere ulasiriz ;)..
ibrahim abi demedin mi la dallama yanlis partidesin sen git baykala takil diye :) |
Hopalı hemide...
Laz uşağı...;D Otogarda anlatıyorlarda inanmıyordum... Adıda Fatih Yılmaz... Profil resminde Broobeck Mountain filimindeki gaylar var...;D |
Alıntı:
ya sorma gitsin cernobilden midir bilmem bizim oradan bu siralar cok sik cikiyor bu türler.. bir tanede hakem vardi trabzon bölgesi hakemi tercihleri yüzünden hakemligim elimden alindi diye yaygara kopardi :) |
;D;D;D
|
konu nerden nereye geldi arkadaş şuraya bak ya :D:D:D:D
|
adamın adı çıkacağına :)
|
Kapatılması doğaldır, zaten ülkemizde bazı lavuklar (lauğu 'L' sinden anlayın) sabah akşam üyelikler alıp sayfaları kapattırmaya çalışıyorlar.
Eeee gerçek hayatta biz kazanalım,bırakalım sanalda onlar kendilerini tatmin etsin yazıktır ;D siyonist-laikçi-pkk işbirliğiyle yapıldığı kesin. |
bu facebook hep böyle yapıyor..
benimde profilim kapattılar... en son, onlar Başbakana hakaret ediyor kapatmıyorsunuz, ben onlara adam akıllı birşeyler anlatınca neden beni kapıyorsunuz dedim... hala cevap gelmedi... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 04:51. |