![]() |
Allah yardımcın olsun....
Doğru susamada yok üsteli saatte çok kısa... |
Alıntı:
Önümde küllük var kokusu geliyor az ;D Adam dün iftardan sonra 2 tane mi ne içtim.Shur da 2 tane toplamda 4. İnanılmaz rekor bu normal de günde 1 paketi bitirir 2. paketi açardım. |
Alıntı:
ne diyeyim.... ezan başladı, yaktım..... ezan başladı, paketi attım.... rahat bir paketim var benim..... |
Alıntı:
neyse falza birşey kalmadı.... şurda 28 gün sonra inşaAllah aynen devam etmeye devam... |
Kusura bakma ama oha ;D
Yahu o kadar zamanda 1 pakette içilmez ki insanın kusası gelir :S Bazen 24 saat içinde bile benim geliyor, :S Zaten dün çok yedim 2 dal içtim ağırlıktan uyudum ;D Bence azalt bak,en kolay yolu sigaraya yoğunlaşma,ben bunu yaptıysam herkes yapar başarır ;D |
Alıntı:
aga aklıma ne yemek geliyor, nede başka birşey... napalım.... sen tiryaki değilmişsin aga.... kusura bakma....;D |
Biz de hala oruçluyuz diye dolanıyoruz etrafta.. :)
Allah başta onlara sonra bize sabır versin , güç versin.. :) |
Alıntı:
az değil 16 saat herhalde? |
Ramazan ayında 1 saat fark bile çok geliyor bize. Onlar 20 saate yakın tutuyorken , biz 17 saat tutuyoruz. Arada yine de küçümsenmeyecek kadar bir fark var.
Ha sen küçümsüyorsan o farkı , sözüm yok sana kardeşim.. :) |
Ben mi değilim :S
Paketlerimi biriktirsem ikiz binaları geçerim,kapetlerin parasıyla dubai yi satın alırım ;D Ama bende anlamadım ramazanla birlikte öyle hiç aklıma takılmıyor sigaraya :S İlk defa.Normalde sigarasızlıktan gazete kağıdına tüm baharatları toplayıp yakan içen zihniyete hakimdim önceden ;D |
All times are GMT +3. The time now is 07:32. |