Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=124)
-   -   Sizden yediğim küfrü, Kemalistlerden yemedim! / (Emo) Esra Elönü (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=135670)

Ukbâ 08-30-2010 14:36

Bedenlerini teşhir etmekte behis görmeyen milyonlarca insan dan çok daha iyi konumda. :)

İntifada 08-30-2010 14:38

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792956)
Bu resim gerçek mi.. Korkunç, nerden buluyorsun bu foto ları..

esra elönünün kendi resmidir...

BeDeVİ 08-30-2010 14:39

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792964)
Bedenlerini teşhir etmekte behis görmeyen milyonlarca insan dan çok daha iyi konumda. :)

Kapalı olmasında bir sorun yok her ne kadar benim anlayışıma uymuyorsa da.. Sadece kıyafet seçimi korkunç geldi.. Sokakta görsem korkarım..

El Emin 08-30-2010 14:42

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792922)
ne bileyim güzel, hos tespitleri oluyor ama bana nedense bu bayan ahmet hakan in bayan versiyonu geliyor!

Çok muhteşem bir tespit.:güzel:

Hüdaverdi 08-30-2010 14:49

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792964)

Çarşaf giyip pirsing takmak ne hoş olurdu o zaman :)

“Muhafazakâr görünümlü aşk kadınlarına hitabe”

adlı yazısını okumanı isterim.Sadece bir örnek bu.
Oysa yazıda kendisini de anlatmış farkında değil.

Hani bir söyleyiş vardır halk arasında ve sıçcaduyduğum; ''ne varsa kapalı kadınlarda vardır'', veya ''ne varsa gizli kapaklı iş yürütenlerde vardır'' diye, bu emo da bu sözden yaralanmış olacak ki 'motor' diyinceye varan bu sözleri sarfetmiş. Bu sözleri daha çok kemalistler,dinsizler,komonüstler,bilmeneistler,is temezçüler,falandistler söyler.Bu kadını neresi kaşınmış ki,kuyruğu neresine sıkışmış ki coşup bazılarının eline koz verme hakkı var ?

İntifada 08-30-2010 14:50

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792988)

Hani bir söyleyiş vardır halk arasında ve sıçcaduyduğum; ''ne varsa kapalı kadınlarda vardır'', veya ''ne varsa gizli kapaklı iş yürütenlerde vardır'' diye, bu emo da bu sözden yaralanmış olacak ki 'motor' diyinceye varan bu sözleri sarfetmiş. Bu sözleri daha çok kemalistler,dinsizler,komonüstler,bilmeneistler,is temezçüler,falandistler söyler.Bu kadını neresi kaşınmış ki,kuyruğu neresine sıkışmış ki coşup bazılarının eline koz verme hakkı var ?

puhaha ;D;D;D

Hüdaverdi 08-30-2010 14:52

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792989)
puhaha ;D;D;D

Öyle ama ;D
Hele cübbeli ahmet hocama laf söylemiş yazıyı okuamadım yosa ne oruç kalacak bende ne başka şey ;D
Zaten uykuluyum uyumadım uyumadığımda esrar almış gibi oluyorum kafa bir kaç tirilyon :w:

Cihan_ŞümuL 08-30-2010 14:52

emo ne demektir

Ukbâ 08-30-2010 14:58

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792988)

Hüdaverdinin önüne geçin sayın yönetim. :)

Ramazan ramazan belleğimize eksen kayması yaşatıyor. :)

Hüdaverdi 08-30-2010 14:58

Alıntı:

Cihan_ŞümuL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792995)
emo ne demektir

Sübhanallah ibretlik bir soru kardeş.

Şimdi tövbe estağfurullah nasıl desem,en nazik yönlerini anlatayım bunların.
Hayata küstürler,çok garip giyinimleri vardır,farklı olmayı severler,çok süslü gözükürler ama dokansan viyak viyak ağlarlar.Hayata 2*2 küstürler,kendilerini yaşından büyük olgun göstermeyi severler,tavuk gibi bembeyaz yüzleri vardır,saçları desen çok garip şekillidir,giyinimleri insanı korkutur.

Uzun lafın kısası zombi desem anlarsın heralde ;D
Giyinimi aynı o şeklde bu kadının da.

All times are GMT +3. The time now is 04:10.