Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Tokat mitinginde Başbakanı Şaşırtan EVET ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=135684)

Ukbâ 08-31-2010 13:14

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793499)
mesuliyet kısmından bakmamak gerekir abim....
açıkçası, benim içimde hala bazı süpheler var...
Evet yada >Hayır bağlamında gidip geliyorum....
Paketin bütünen değilde, madde oylamasına gitmesini en çok isteyenlerden biriydim...
çok büyük bir hata yapıldı burada...
önümüzde daha 1 haftalık bir süreç var, mesuliyetimi var, vebalimi var düşüneceğiz....

Sevgili kardeşim. Biz evet çıksın diye insanlara ulaşmayı muallakta insan kalmasın diyede sabah akşam geziler ile insanlara birebir markajlarımız oluyor , akşamları cay bahçelerindeki kardeşlerimizi ziyaret ediyor. Bir çok sorumluluklarımızı referandum adına askıya almış oluyoruz. Bunları söylememim sebepi Ak parti teşkilatımızın milletvekilimizin bu eşiğin çok önemli olduğuna dair ki söylemlerine olan inancımıdır.

Evet yada hayır derken sizin kararınızdamı bu gel gitler var. Maddelerin bütünü ile oylanması bana göre teknik olarak mümkün değil en azından büyük karışıklıklara vesile olur.

Ama şuna inanıyorum. Halkımızın büyük ekseriyeti ile anayasal değişikliklerden pek haberdar olamasada chp mhp nin neden hayır diye söyleyemedikleri ifadeler ile bizlerin evette ısrarlı olmamıza eşlik ediyorlar.

unnamed 08-31-2010 13:33

Doğru dersiniz abim...
aynı şekilde, Partimiz adına bizlerde konuşup, standlarda halka dilimz döndüğünce anlatmaya gayret ediyoruz...
bu benim kendi düşüncem...
dün akşam standın yanında cehepe liler vardı, önünde duran cehepeli bir ihtiyara amca evet mi hayır mı diye sordum, hayır dedi...
neden dediğimde akepe anayasası dedi, sadece güldüm....
böyle saçma nedenlerin peşinden koşmuyoruz abim...

Ukbâ 08-31-2010 13:40

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793516)
Doğru dersiniz abim...
aynı şekilde, Partimiz adına bizlerde konuşup, standlarda halka dilimz döndüğünce anlatmaya gayret ediyoruz...
bu benim kendi düşüncem...
dün akşam standın yanında cehepe liler vardı, önünde duran cehepeli bir ihtiyara amca evet mi hayır mı diye sordum, hayır dedi...
neden dediğimde akepe anayasası dedi, sadece güldüm....
böyle saçma nedenlerin peşinden koşmuyoruz abim...

Evet haklısın ironi halde duran kalıp fikirlere sahip olan büyüklerimiz ile uğraşmak zaman kaybıdır. Bu söylediğiniz profillere karşı bizde gülüp geçiyoruz daha çok muallakta kalan fikre aç meseleye aç gönülleri bulup onlara izahda bulunmak gerek. Allahın izni ve yardımı ile Türkiye bu zorlu eşiği atlatacaktır.

ALmi´ 08-31-2010 13:51

İzledim bu mitingi. Oruçlu oruçlu o sıcakta kolay değil kaç saat durmak. Şaşırdılar hep beraber ne diyeceklerini (: Sonradan zaten düzeltildi.

Ukbâ 08-31-2010 13:54

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793533)
İzledim bu mitingi. Oruçlu oruçlu o sıcakta kolay değil kaç saat durmak. Şaşırdılar hep beraber ne diyeceklerini (: Sonradan zaten düzeltildi.

Bazen yakın arkadaşlarımız ile ak partiye başbakana olan sevgilerimizi tartarız neler yapıyoruz partimiz başbakanımız diye sorgularız kendimizi , sözde lafta belki sevdanın nüveleri var ama mitinglere gitip o sıcaklarda insanların miting alanını terketmemesi çoşku ile teslimiyet göstermeleri karşısında şaşkına döneriz biz gölgelik aramak olmadı miting alanını terketmek ile sonuçlandırğımız mitingler olmuştur . Bu yoğun sıcak atmosferde ne söylense evet yerine geçer. :)

H.S. GENÇ 09-01-2010 03:05

benim görüşüm bir mesuliyettir bu tabi herkesin tercihi ama bu anayasa degişikligi gerekli ve bu yüzden kendi adıma söliyim mesuliyetim evet demek

All times are GMT +3. The time now is 14:19.