![]() |
En Başarılı AK Partili Büyükşehir Belediyesi
kacaeli desem... ;D
|
yanlız şunu söyliyeyim bende ilçelerde yapıcam çünkü bandırma belediyesi en çok icraat ve değişim yapan belediye oldu ayrıca eski belediye başkanımız şimdiki milletvekilimiz cemal öztaylanda türkiyenin en başarılı iki belediye başkanından biri seçildi ;) 20 yıldır bandırmalıyım cemal abinin recep abinin 4 yılda yaptığını 20 yılda bandırmalı hiç bir belediye başkanı yapmadı ama seçenekler büyük şehir diyo ee bizde istanbulu seçtik istanbulu işlemek zordur belediyede bunu başarıyor ;)
|
sayın basbakanımız 3-4 ayda bir kocaeline geliyor acılıslar için.... :)
zaten ibrahim baskanımızda cok guzel seyler yapıyor..kocaeli cok gelişti...buyuk sehir calısıyor |
Ben Manisa'da oturuyorum ama Ankara'da Melih GÖKÇEK ve Kayseri'de Mehmet ÖZHASEKİ'yi çok beğeniyorum.Başarılarının devamını dilerim.
Nice AKYILLARA |
kocaelıyı gelıp gorseydınız fıkrınız degısırdı arkadaşlar :D
|
Kayseri büyük şehir belediyesi zaten bu yıl en iyi belediye seçildi:)
ama başkanımızın gidiceği yolunda haberler ne kadar doğru bilmiyorum bi kayserili olarak yorumum bu tşkler:) |
VALLA BİZİM BELEDİYE BAŞKANIMIZ DSP Lİ HİÇ ÇALIŞMIYOR . YAPTIĞI TEK ŞEY VAR BOL BOL PARK VE BAHÇE YAPIYOR BAŞKADA YAPTIĞI HİÇ BİR ŞEY YOK BİZDE BU DÖNEM BELEDİYEYİ ALIRSAK ÇOK ŞEYLER YAPACAĞIMIZA EMİNİM
|
Arkadaşlar ben Gebzede oturuyorum
ve Kocaeli Büyük Şehir Belediye BAŞKANIMIZ Bir numara O çok yakında çok ciddi ve daha önemli hizmetlede bulunacaktır buna eminim |
İstanbullu olduüum için istanbul dicem doğal olarak ama kağıthane belediye başkanı Fazlı Kılıç Büyük şehir belediye başkanlığını hakeden isimlerden :)
|
Melih Gökçek çok ii iŞler yapıyor gerçekten Ankara çok daha güzel olmaya devam ediyor..:) Ama oy kullanmak için msj sınırlaması var galiba oy veremedim..:p
|
All times are GMT +3. The time now is 05:09. |