Ruh-i zar |
09-10-2010 21:20 |
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 799526)
"GIDA PAKETLERİ DAĞITILIYOR
Belediyemizin, ilçemizde bulunan dul, yetim, mağdur ve muhtaç ailelere dağıtacağı 700 gıda paketinin dağıtımına başlandı.
Belediye Başkanımız Sayın Suphi Daştan, göreve geldikten bu zamana kadar her yıl Ramazan ayında ilçemizde bulunan dul, yetim, mağdur ve muhtaç ailelere yardım elini uzattıklarını, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma adına önemli bir ay olduğunu” söyledi. Daştan, “Biz de her yıl olduğu gibi bu mübarek ayda yine belediye olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımında bulunuyoruz” diye konuştu.
Daştan, içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu gıda paketleri personelimizce ilçemizde bulunan dul, yetim, mağdur ve muhtaç vatandaşlarımızın evlerine teslim ediliyor” şeklinde konuştu."
Akdağmadeni Belediyesi İnternet Sitesi
Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde belediye başkanlığı seçimini AK Parti kazanmış ve AK Partili belediye halka hizmet ediyor; ama verilen hizmet halka yeterli geliyor mudur bilemem. 12 Eylül 2010 Halk Oylamasında Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde 'Evet' oyları 'Hayır' oylarından daha fazla çıkacaktır diye tahmin ediyorum.
|
Orda ki insanların çok fazla yardıma ihtiyacı yok aslında.
İlgi istiyolar sadece..
Mhpyi kendilerinden görüyolar aralarına girip konuşuyolar çünkü.
Bayramda misafir gibi birbirlerinin evine girip çıkıyolar..
Ben oraya gittiğimde bunları görüyorum..
Yardımdan ziyade haklı bilinçlendirmek için bişeyler yapılmalı..
|