- -
Nasılsınız?
(
https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=137282)
Alıntı:
merve Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 807204)
Yavuz kardeşimin dediği gibi hamd olsun desem, hangi zaviyeden bakmış oluyorum ???
|
Haddim olmadan sorunuza cevap verdim sizde fırsattan istifade şu cahile çok yükleniyorsunuz.El insaf..
|
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 807205)
tam yerinden bakmış olursun...
|
Yavuzcum sen öyle diyorsan tamam :)
Bu konu için sorularım burada bitti, başka konularda görüşmeyi diliyorum :)
|
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 807206)
Haddim olmadan sorunuza cevap verdim sizde fırsattan istifade şu cahile çok yükleniyorsunuz.El insaf..
|
Estağfurullah canım :) Bu akşamlık seninle biraz uğraşmam gerekiyormuş demekki :)
Nasibini aldın diyelim ;1
Ben sana cahil demiyorum aman, tehlikeli sular oralar ben öyle sulara girmem :):)
Şimdi Adem abiniz gelecek, güzelim başlıkta sohbet etmeyin diyecek, azar işitmek istemiyorum.
Sorularıma cevap veren beni aydınlatan Muhammet ve Yavuz a teşekkürler :saygılar::saygılar:
|
Alıntı:
merve Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 807216)
Estağfurullah canım :) Bu akşamlık seninle biraz uğraşmam gerekiyormuş demekki :)
Nasibini aldın diyelim ;1
Ben sana cahil demiyorum aman, tehlikeli sular oralar ben öyle sulara girmem :):)
Şimdi Adem abiniz gelecek, güzelim başlıkta sohbet etmeyin diyecek, azar işitmek istemiyorum.
Sorularıma cevap veren beni aydınlatan Muhammet ve Yavuz a teşekkürler :saygılar::saygılar:
|
Estğ. aydınlatmak ne haddime bu arada görünen köy kılavuz istemiyor sizin demenize gerek yok cahilliğim aşikar.
|
| Terennüm |
09-21-2010 12:19 |
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 807103)
Alimle Cahil arasındaki fark!
|
yanlış bir yorum hocaefendi burada halini arz etmekte.. bir müslümanın nasıl olması gerktiğini bize hatırlatıyor..nedir o havf ve reca hali(korku ve ümit) yani bir müslüman ne Allahın rahmetinden ümidini keser nede ben bukadar günah işledim Allah beni affetmez korkusna düşer..
|
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 807304)
yanlış bir yorum hocaefendi burada halini arz etmekte.. bir müslümanın nasıl olması gerktiğini bize hatırlatıyor..nedir o havf ve reca hali(korku ve ümit) yani bir müslüman ne Allahın rahmetinden ümidini keser nede ben bukadar günah işledim Allah beni affetmez korkusna düşer..
|
Zaten dediğim o niyetleydi.Cahil sadece tek bir açıdan bakar ama alim(alim sadece bilen demek değildir bildiğiyle amel eden demektir.) ise olayı Tüm yönleriyle değerlendirir ve ahiret penceresinden bakar.Ben yorumumun yanlış olduğunu düşünmüyorum.
|
| All times are GMT +3. The time now is 10:43. |
|