![]() |
konuşmanın başında başladı zaten sözleriyle dibe batmaya
saçma bir konuşma bence,iki cümleyi bir araya getiremedi ne yazık ki... |
Her başörtülüyüm diyen..
Daha başörtüsünün ne manaya geldiğini bilmeyen bir kızdan inciler.. Atatürk-Başörtüsü-Kılıçtaroğlu.. Quel Alaka?!!.. |
Kiz gereksiz bir heyecan yapti bence
|
Gereksiz ya da değil yine de takındığı tavrı beğendim ben. Herkes biraz bu şekilde cesaretli olsa, bak bakalım sesleri çok yüksek çıkabiliyor mu Ke.mal ve türevlerinin.
|
Cesaretini ya da özgüvenini etkili konuşarak gösterse daha anlamlı olacaktı. Söylediği söz saçma oldu karşıda Atatürk olduğu için değil insanların konuşmacıyı görmesi için ayağa kalkılır.
|
Alıntı:
Kızımızın hataya düştüğü nokta, Kılıçdaroğlu ve chp'nin gerçekte Atatürk'e değil İnönü'ye benzeme gayesinde olduklarıdır. |
Alıntı:
|
"Humeyni'yi seviyorum, Atatürk'ü sevmiyorum' diyen basörtülü kizmi daha cesur bir cikis yapti yoksa karsimda bir atatürk yok o yüzden ayaga kalkmiyorum diyen basörtülü mü ;)..
ben tercihimi birincisinden yana kullaniyorum.. |
Alıntı:
altaylı atatürkü seviyormusun dedi kız türkiyede atatürkü sevmeme hakkı varmı dedi? altaylıda var dedi... kızda o zaman başıma birşey gelmeyecekse sevmiyorum dedi... sonra humeyniyi seviyormusun diye sordu evet seviyorum dedi... o kız nuray canan bezirgan... gerçi stv onu provokatör yeni fadime şahin oalrak gösterdi haberlerde ama ;ı:;ı:;ı: sen bunu kastediyorsun bende onu tercih ediyorum abi :)muhteşem bir duruş sergilemişti başörtülü ablalar o programda:)kemalist laik hatunlar ağzılarını açıp dinlemişti :) bu kıza gelince kıza sinir oldum :)karşımda atatürk yok ayağa kalkman diyor yani atatürk olsa ayağa kalkacak ;D;D |
stv nin ne dedigi umrumda degil sayin bezirgan o programda beni mestetti.. cok akici konustu, konuya hakimdi ve en önemlisi takiyye yapmadi..
basörtülü kardeslerim zaten ünv lerde basörtüsü takarak cesaretlerini daha dogrusu inandiklarini hic bir dünyevi seye degistirmeyeceklerini gösteriyorlar o halde onlar dahada fazlasini yapabilirler.. kimse kusura bakmasin ama tabular yikilmak icindir o halde yavas yavas su üstümüzdeki ölü topragini atmaliyiz ki 10 sene sonra bugünleri tebessümle hatirlayalim! |
All times are GMT +3. The time now is 01:04. |