![]() |
Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum... Eskaza, şampiyonaya gitsek, şamaroğlanına döneriz...:(:( |
Nihat'ı, Hakan Balta'yı vs oynatıp Volkan Şen'i oynatmamaları Türkiye ligleriyle uzaktan yakından bir alakalarının olmadığını gösteriyor. Babamın deyişiyle bu takım 90 öncesine dönmüş. Kız gibi oynadılar aynı
|
maci izlemedim ve bundan sonrada milli maclari izlememe karari aldim..
takimlarinda oynamayan adamlari sen getirip milli takimda direkt oynatmaya kalkarsan böyle rezil bir sonuc cikar!.. oguz cetinin takimindan utanc duyuyorum! |
yine de protesto etmeyelim iyisiyle kötüsüyle bizim milli takımımız. yarın başarıları ile sevineceğiz inşallah...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Ancak yanıma Adem Etyemez ve Furkanca Bakış ı da istiyorum :w: Yoksa oynamam ;D;D :ayutandım: |
Oğuz Çetin ALLAH belanı versin emi...
Ne hale getirdin bizi... Terimin suçu neydi yahu... Madem bu eski bitik harabeler çağırılacaksa... Terim en azından gazlıyor gönderiyordu... Hiddo onuda yapmıyor... |
Alıntı:
|
o degilde belcika-avusturya macinda tam anlamiya futbol ziyafeti cektik bu maci izledikten sonra bir kez daha oynadigimiz futbodan utandim!
|
Emre Belözoğlu 2012 de milli takımı bırakacağını açıklamış ... Ne kadar üzüldüm !!! Mümkünse o kadar geç kalmasın ve bugün bıraksın...Onunla birlikte , milli formayı giydiğinin farkında olmayan aldığı paraya bakan tüm futbolcular ve teknik ekipde milli takımdan uzak olsunlar ...
|
All times are GMT +3. The time now is 11:45. |