![]() |
Aman Hüdaverdi :)
Bayanlar başlarını açınca Türkiye çağ atlarmı sahi..bu takıntılı zihniyetin tek görevi laikliği korumak..Atatürk'ün ilkeleri...diğerlerini salla gitsin bir önemi yok :)ben kendimi bildim bileli sürekli laiklik ülkeyi muassır medeniyete taşıyacak te ilke... Allahtan bunların söylediğini kayle alan bir ikdidar yok.. |
Alıntı:
Eee muhafazakarlarda bilimden teknikten elini ayağını çekmeselerdi de bu duruma düşmeselerdi , meydanı boş bırakıp islama bütün yönü ile hakim olamassan böyle zorba zihinler gelir sana yıllarca hükmeder. Biraz suçu kendimizde aramamız gerekir. :) Biraz yalçın lık bulaştımı ne bana |
Eee yapacaklarsa adam gibi yapsınlar,ona ayrı buna gayrı muamale yapmak bana göre alçaklıktır.O zamanlarda bu herif olmayabilir belki,başka görevlerdedir ama o zamanlarda yasağın uygulanığı en şiidetli dönemdi.O hristiyan kız ders veriyor ben girebiliyorsam kapalılarda girsin' diye,bu kızgiriyorda kulağında elim kadar haçlı küpe ile,laiklik mi elden gidiyor ? Bunu bir düşünsünler. Birde MAB ın 32.gün programında tartışma olmuştu,bir yahudi genç beyinsiz kafasında kipa ile ''siz girmek istiyorsunuzda ben neden girmek istemeyeyim'' diyordu,örtüyü savunanlarda herkesin istediği gibi girmesi yönünde açıklama yaptığı halde o kipalı lavuğun laikçilerin yanında olması ve onlardan alkış alması garip bir durum değil mi ? ''Bende girme hakkımı kullanmak istiyorum'' diyor laikçilerden tavır alıyor laikçiler bunu alkışlıyor.Acayip bir durum var ortada,söz konusu örtü mörtü özgürlük vs. değil,laiklik üzerinden bir şeyler elde edenler var ve beyinsiz laikçi taban takımı da bunların paspası durumunda ayaklar altında.Ne yaptıklarını çelişkilerini ah bir görseler gam yemicem. ;D
Nuray Canan BEZİRGAN,fatih altaylının programında laikçi kıza 1 soru sordu o soru ölene kadar yeter onlara :w: |
Ben saydırdım cidden...
Urfadan böyle bir adam nasıl çıkmış hayret ediyorum... Şerefsizin önde gideni... Meclis çıkardıktan sonra sana b.k yemek düşer lan gerizekalı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Konuyu muhafazakarların ilim meselelerine dayadık... Başörtüsünü çözemedik bu tartışma için 150 sene geriye gidip kim haklı kim haksız dersek iş sarpa sarar...tabi herşey bir tarafa HAK'a dayanıp çalışmak, medeniyeti ve çağdaşlığı suni şeylerde değil ilim, bilim,teknoloji açısından mücadele etmekle olur... |
Yine aynı tartışmalar yine aynı filmi izliyoruz sözüm ona ilericiler bir arpa boyu ilerleme yok...
|
Şu adama biri sıksa gebertse varya kendimi çölde soğuk suya girmiş gibi rahat hissedeceğim .
|
All times are GMT +3. The time now is 15:34. |