Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Erbakan "Erdoğan'ı siyonitler başa getirdi" (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=140620)

M.Atilla 11-08-2010 16:44

yaparsa hoca yapar...karıştırdım pardon bu Mustafa Akaydın'ın sözüydü..:)

merve 11-08-2010 17:29

İyi ki başımıza getirmişler :hihi2:
Şuan siyonistlere borçlu hissettim kendimi :w:

Hüdaverdi 11-08-2010 17:40

Bizanstık biz hani :)
Biz şimdi yahudimiyiz ;D
Şimdi biz SP ye oy versek müslüman Türk mi olucaz ?
Ben anlayamadım tam olarak ;D

Terennüm 11-08-2010 17:54

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829259)
Şimdi Numan Kurtulmuşun hikayesini bekliyorum :) oda Amerikayamı siyonistlere mi mal edilecek...Allahtan bu millet kimin ne için mücadele ettiğini görüyor...yıkılmış binalarını Kurtulmuş onarmaya çalıştı adamı alaşağı ettiler şimdide kendi reklamını yapıyor...hocaya ne diyeyim artık pess

partinin ambleminde ne var..güneş..kesin zerdüşt ilan eder...

Asi_isyankar 11-08-2010 18:11

Hoca garibandır
Bırakın kendi kendine böyle konuşsun.
Saf olduğu için böyle sözler sarfediyor.

Iceshield 11-09-2010 00:20

Sizce Erbakan bir partiye genel başkan olduğunu anlayabiliyor mu ? Hani çok yaşlılara dakikalarca birşey anlatırsın, sonra da anlamadığını, unuttuğunu bildiğin halde sorarsın ''Anladım dimi ihtiyar ''diye. Bu da ona benziyor.

Bence ne olduğunun farkında ible değil. Yaşına veriyorum.;1

Mavera 11-09-2010 00:24

hocam, fatih kocaman adam oldu artik gönül rahatligiyla partiyi teslim edebilirsin ondan sonrasinida siyonistler düsünsün!

HaArP 11-09-2010 00:55

Doğruyu Söylemek En büyük Cihaddır... ! Erbakan Hoca dediğinde Haklıdır ! Erdoğan'ı Siyonistler başa getirmiştir ! bu Doğru ! Ama asıl mesele Erdoğan'ı şu an tasviye etmek isteyenler kimlerdir ? SİYONİSTLERDİR ! Demekki Siyonistleri Oraya Erdoğan GETİRMİŞ !!!

Iceshield 11-09-2010 01:38

Erdoğan'a ben kendi irademle oy attım. Ve her seferinde de böyle oldu. Bilmem istihbarat örgütleri bell partileri şişirmiş derler istedikleri ülkede. Bu böyle olmadı ! İstanbul'daki belediye başkanlığı döneminde de siyonistlermi yardım etti Erdoğan'a ? O zaman canım,evladım... Şimdi ne oldu ?

Sayın Erbakan'ın bu çıkışları beni şüphelendiriyor kimin siyonist yanlısı olduğu konusunda.

HaArP 11-09-2010 01:42

Alıntı:

Iceshield Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829543)
Erdoğan'a ben kendi irademle oy attım. Ve her seferinde de böyle oldu. Bilmem istihbarat örgütleri bell partileri şişirmiş derler istedikleri ülkede. Bu böyle olmadı ! İstanbul'daki belediye başkanlığı döneminde de siyonistlermi yardım etti Erdoğan'a ? O zaman canım,evladım... Şimdi ne oldu ?

Sayın Erbakan'ın bu çıkışları beni şüphelendiriyor kimin siyonist yanlısı olduğu konusunda.

Siyonistler sadece Hedef saptırmak için siyasi bir argümandır... satanist Masonlar demek daha doğru ! Masonların belli sistemleri vardır ! Genelde bir yerlere gelmiş olanları seçip suyu kendi tarlalarına doğru akıtma sistemini tercih ederler... Erdoğan konusuda o şekilde başladı bu hakikattir... Lakin Cümlemi sonuna kadar ve düşünerek okuduğunuzda Hakikat ortada kalacaktır :

Ama asıl mesele Erdoğan'ı şu an tasviye etmek isteyenler kimlerdir ? SİYONİSTLERDİR ! Demekki Siyonistleri Oraya Erdoğan GETİRMİŞ !!!

All times are GMT +3. The time now is 10:03.