Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   'Bir Liderin Doğuşu' nasıl yazıldı? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=140853)

unnamed 11-26-2010 18:55

lan orhan hakkaten andavalsın he..
hiç birşe yaramayan, birilerinin güdümünde kendini güvende hisseden insancıksın...
laf söylüyoruz, duvara söylersek anlardı...
sen bi duvar kadar bile olamadın...

M.Atilla 11-26-2010 19:46

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835381)
ben sana anlatayım.hani atatürkün nutku gibi uydurma yazıyla anlatılmaz.erdoğanı anlatmak için ta kasımpaşadan başlayıp ondan önce rizeden başlayacaksın ailesini tanıyanlardan başlayıp daha sonrada 30 senedir ak dediğine nasıl kara dediğine geleceksin . özelliklede 1991 ile 2001 arası ise tam bir facia erdoğan için .neyse..

İlla ki anlatacaksanız tüm bildiklerinizi hani o bahsettiğiniz rizeden başlayarak o facia dönemi olarak nitelediğiniz dönemle devam ederek anlatınız..cümlenin başına "ben sana anlatayım" cümlenin sonuna "neyse" koymakla anlatım olmaz..ancak benim bildiklerim yaz yaz bitmez forumlarda yazarak konuşulacak kadar az değil diyorsanız siz de bir kitap yazınız..tabi ki alan olur mu bilemem...

orhan gündoğdu 11-27-2010 17:43

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835717)
lan bilgisiz...
üç generali açığa aldılar konusuna gel...
Moron olmuş suratını görmek için sabırsızlanıyorum...
Bilgisiz cahil...

geldim ama yazdıkların boş.rütbe esasları bilmediğinden yada hangi makam nereye atanır bilmediğinden atıyorsun.boş yazıyorsun..

orhan gündoğdu 11-27-2010 17:51

Alıntı:

M.Atilla Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835753)

İlla ki anlatacaksanız tüm bildiklerinizi hani o bahsettiğiniz rizeden başlayarak o facia dönemi olarak nitelediğiniz dönemle devam ederek anlatınız..cümlenin başına "ben sana anlatayım" cümlenin sonuna "neyse" koymakla anlatım olmaz..ancak benim bildiklerim yaz yaz bitmez forumlarda yazarak konuşulacak kadar az değil diyorsanız siz de bir kitap yazınız..tabi ki alan olur mu bilemem...

28 şubatın yazıldı alan çok oldu merak etme.hemde bizzat şahitleriyle .daha hapiste iken askeriyeye ne kadar taviz vereceğini anlatan bir insandan bahsediyoruz..dahasıda var.mesala partiyi böleceğini ilk öğrenen kişi olarak nurettin yıldız hocaya sorabilirsiniz.bak ben isimde veriyorum.yani işkembeyi kübradan atmıyorum.

orhan gündoğdu 11-27-2010 17:55

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835718)
lan orhan hakkaten andavalsın he..
hiç birşe yaramayan, birilerinin güdümünde kendini güvende hisseden insancıksın...
laf söylüyoruz, duvara söylersek anlardı...
sen bi duvar kadar bile olamadın...

lan unluamed andavallık inan sana çok yakışıyor.ben sana birilerinin güdümünde olma gel islamın güdümünde RESULULLAHIN güdümünde ol diyorum andavallığın yüzünden gidip batının veya işbirlikçilerinin güdümünde oluyorsun.gel her olaya islam penceresinden bak diyorum yok biz erdoğanın pencersinden bakacağız diyorsun.lafı anlamayan cidar dan beter olan kim dersin.aynaya bak göreceksin.batı ve işbirlikçilerden bahsettiğinde tekrar aynaya bak ne kadar çirkinleştiğini göreceksin.ancak islam penceresinden bakın bak kendin bile kndine hoş gelecek..

Mavera 11-27-2010 18:00

siz bu orhani adam yerine koyup cevap veriyorusnuz ya size helal olsun arkadaslar :).. bunlar ezbere konusan insanlardir her mesajinda din, iman derler ama gider iftar gibi kutsal bir ortami basmaktan geri kalmazlar..

orhan gündoğdu 11-27-2010 18:11

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836112)
siz bu orhani adam yerine koyup cevap veriyorusnuz ya size helal olsun arkadaslar :).. bunlar ezbere konusan insanlardir her mesajinda din, iman derler ama gider iftar gibi kutsal bir ortami basmaktan geri kalmazlar..

mavera sanada defalarca yazmama rağmen ya kafan gerçekten basmıyor yada aptal numarası yapıyorsun.dedikki iftara gideb birisiyle konuşmadan böyle saçma sapan yazma .yoksa seni adam yerine koyup mesajlarına cevap yazmam.aynı iftiraları atıp duruyorsun.dediğim gibi senin gibi gençlikle bu ülkenin sonu hiç hoş görülmüyor.çünkü yalancı bir okadarda ukalasın

Mavera 11-27-2010 18:14

ne yani iftari basanlar arasinda sen yokmuydun yok yazilarindan sende sözde mücahit havasi görüyorum yani sadece laf..
birde ikide bir yalan, iftira, camur gibi laflari kulaniyorsun ya herhalde bunlardan iyi anliyorsun yani tecrübe konusuyor :)

orhan gündoğdu 11-27-2010 18:25

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836117)
ne yani iftari basanlar arasinda sen yokmuydun yok yazilarindan sende sözde mücahit havasi görüyorum yani sadece laf..
birde ikide bir yalan, iftira, camur gibi laflari kulaniyorsun ya herhalde bunlardan iyi anliyorsun yani tecrübe konusuyor :)

şükürki yoktum ayrıca benim yazdıklarımda bir tane iftira bulamssın.ama seninkiler delilsiz uydurma bakış açısı husumet olan bririnin yazıları gibi duruyor..

Mavera 11-27-2010 18:28

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836119)
şükürki yoktum ayrıca benim yazdıklarımda bir tane iftira bulamssın.ama seninkiler delilsiz uydurma bakış açısı husumet olan bririnin yazıları gibi duruyor..

bak simdi kalbimi kirdin hic bir müslüman kardesine yalanci dermi hani sen tebligciydin bize dogru yolu gösterecekdin niye simdi böyle kiviriyorsun orhan :)

All times are GMT +3. The time now is 13:07.