Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Başbakan yine GERİ ADIM ATTI (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=141260)

orhan gündoğdu 11-22-2010 19:27

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834167)
Komuta Türkiye'de değil dendi de biz mi duymadık...???

Eee ne kuyruk acın var...?
4990 sortiymiş...
Ne bitmez rakammış bu sürekli yükseliyor...
İki sene önce 4200'deydi...
790 sorti ne zaman atıldı...???
Irak'tan amerika çekildi...:)
Haberiniz ola...
Madem o kadar şeyin bütündü niye gitmedin Iraklı kardeşlerine savaşmak için...???
Sanal alemde höykürmek yerine oraya gitsen bir anlamı olurdu...???

şahsa karşı yazmayayım diyorum ama cehaletin böylesinede yazmadan edemiyorum.öncelikle 4990 sorti senin milli savunma bakanının açıklaması.kaç kere kaynağı ile verdik.arşive bak cehaletin azalsın.ikincisi utanmadan okadar şeyin büyüktü gidip kardeşlerine yardım etmedin diyecek kadar zavallısın.insanda biraz utanma olur.nato denilen siyonist örgüte destek verip 1 milyon afganlının yine 1 milyon ıraklının ölümüne sebep olan kim.bizmiyiz.ezelinden beri yapmayın etmeyin müslümanın kanı üzerinden pazarlık yapmayın demedikmi.ELHAMDULİLLAH bu konuda biz çok rahatız.sen düşün.zalimlere destek verenlerle aynı safta olan düşünsün.inan ben ve benim gibi milli ve manevi değerlere bağlı insanlar çok rahatlar.sen haline yan ve tövbe etki RABBİMİZİN rahmeti geniş.gül ve erdoğan kendilerini kurtaramaz ki seni kurtarsın.

İntifada 11-22-2010 19:36

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834151)
28 şuabtı yaşın genç tam manasıyla yaşamadığın için böyle saçama sapan bir yorum yazmanı mazur görüyorum.ancak 28 şubatı o buhranlı günlerde hakaret,tehdit ve her türlü kitle harekete geçmişken dışarıda milli görüşü yıkmak için her türlü dolabı çevirenlere sorsan daha doğru olur.kim neyin peşindeydi göreceksin ve duyacaksın.ayrıca ben erbakan hocanın hayatında hiç patinaj yaptığını görmedim duymadım.ancak yukarıdaki yazıyı okuyunca eminim kimlerin patinaj yaptığını göreceksin..eğer anlarsan..

alırım eski mesajlarını bu yazının altına koayrım görürsün patinajı...
bir öylesin bir böyle...

EpiVaTeS 11-22-2010 19:52

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834192)
şahsa karşı yazmayayım diyorum ama cehaletin böylesinede yazmadan edemiyorum.öncelikle 4990 sorti senin milli savunma bakanının açıklaması.kaç kere kaynağı ile verdik.arşive bak cehaletin azalsın.ikincisi utanmadan okadar şeyin büyüktü gidip kardeşlerine yardım etmedin diyecek kadar zavallısın.insanda biraz utanma olur.nato denilen siyonist örgüte destek verip 1 milyon afganlının yine 1 milyon ıraklının ölümüne sebep olan kim.bizmiyiz.ezelinden beri yapmayın etmeyin müslümanın kanı üzerinden pazarlık yapmayın demedikmi.ELHAMDULİLLAH bu konuda biz çok rahatız.sen düşün.zalimlere destek verenlerle aynı safta olan düşünsün.inan ben ve benim gibi milli ve manevi değerlere bağlı insanlar çok rahatlar.sen haline yan ve tövbe etki RABBİMİZİN rahmeti geniş.gül ve erdoğan kendilerini kurtaramaz ki seni kurtarsın.

benim bahsettiğim olay MGFlilerdendir...
sende onlardansın...
yani aynı ağacın elması...
ikincisi rahatım demişsin...
rahatsan problem yok...
ne diye bülbül gibi şakıma derdindesin...
Yok rahatsızsan niye rahatım yazıyorsun o ayrı mevzuuu...
Erbakan seni kurtacak demi...:)
Tövbe Tövbe...

unnamed 11-23-2010 00:20

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834151)
28 şuabtı yaşın genç tam manasıyla yaşamadığın için böyle saçama sapan bir yorum yazmanı mazur görüyorum.ancak 28 şubatı o buhranlı günlerde hakaret,tehdit ve her türlü kitle harekete geçmişken dışarıda milli görüşü yıkmak için her türlü dolabı çevirenlere sorsan daha doğru olur.kim neyin peşindeydi göreceksin ve duyacaksın.ayrıca ben erbakan hocanın hayatında hiç patinaj yaptığını görmedim duymadım.ancak yukarıdaki yazıyı okuyunca eminim kimlerin patinaj yaptığını göreceksin..eğer anlarsan..

bırak bu işleri orhan...
yaşın küçüktü şuydu buydu...
demagoji yapma bana...
ne olduğunu çözdüm zaten senin...

Mavera 11-23-2010 00:22

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834115)
Kaynak haber5 değilde Sözcü olabilir mi ? Stil çok benziyor...

o degilde arkadas herhalde eskiden kalan aliskanlikla haber5 e giriyor cünkü haber5 erbakanla yollarini ayirdi artik kurtulmusu destekliyor yani adami hem dövüyorlar hemde onun kaynaklarini kullaniyorlar :)

unnamed 11-23-2010 00:30

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834332)
o degilde arkadas herhalde eskiden kalan aliskanlikla haber5 e giriyor cünkü haber5 erbakanla yollarini ayirdi artik kurtulmusu destekliyor yani adami hem dövüyorlar hemde onun kaynaklarini kullaniyorlar :)

bu tipler öyle...
kurtulmuş ayrıldı, ikinci güne kalmadan işbirlikçi oldu...

orhan gündoğdu 11-23-2010 14:19

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834332)

senin zihniyetinle bizim aramızdaki fark bu işte.bir türlü bunu kafanıza sokamadınız.biz doğru nereden gelirse gesin bu düşmanımda olsa doğrudur.eğer inanıyorsan eğer adalet diyorsan bu böyledir.biz birilerinin peşine peygamber gibi sanki vahiy alıyormuş gibi o yapıyorsa bir bildiği vardır o imzalıyorsa senin kadar düşünemiyormu gibi abuk subuk 1930 lar chp zihniyetiyle kimseyi aşağılamıyor ve o zihniyeti tasvip etmiyoruz.kaynak doğru olduğu zaman en sevmediğim zihniyetin gazetesi cumhuriyette olsa doğruysa alırım.ayrıca tövbe edin dediğim bazı zevatın zoruna gitmiş bizim cenahtanda yanlış olursa siz yazın ben hiç gocunmam tövbe ederim.o çok ulvi ve erdemli tavırdır.bazılarının anladığı manada kötüleme aşağılama değildir.zihniyet farkı.biz hiçbir zaman erbakan için veya bir başka sı için peygamber gibidir demedik dikkatinizi çekerim...

Mavera 11-23-2010 21:02

bizde yedik :).. milli görüscüler kadar taassub sahibi, lider ne derse dogrudur diyen koyu bir zihniyet daha varmidir bilemiyorum o aciadan burada edebiyat yaparak zamaninizi harcamayin sizin cigerinizi bilirim cigerinizi gerci o ciger 5 para etmez ama neyse :)

orhan gündoğdu 11-23-2010 22:07

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834544)
bizde yedik :).. milli görüscüler kadar taassub sahibi, lider ne derse dogrudur diyen koyu bir zihniyet daha varmidir bilemiyorum o aciadan burada edebiyat yaparak zamaninizi harcamayin sizin cigerinizi bilirim cigerinizi gerci o ciger 5 para etmez ama neyse :)

senin gibi ciğeri satılık insanlar nerden bilecek.merak ettiğim konu sen ve senin gibilerin insanları sen şucusun sen bucusun demeniz hangi akla ve mantığa göre anlamadım.sen niyet ve kalp okuyabiliyorsun herhalde.kimin hangi görüşte olduğunu kim nereye yazdıda biz göremedik.senin ciğerin beş para etseydi kimseyi aşağılayamaz kimseye hakaret edemzdin.gerçi sen cahil olduğundan sana kızmıyorum bu forum eğer gerçekten güzel tartışma ortamına kavuşmasını isteyen forum yöneticileri varsa, bölüm sorumlularına, kategori sorumlularını doğru seçmeli.zır cahil ve iftirayı meslek edine bilgi ve donanımı olmayanlardan seçilmemeli.hele helede ciğeri 5 para etmeyenlerden asla...ne dersiniz...

Mavera 11-23-2010 22:13

bittimi orhan? yok forumun düzeni hosuna gitmediyse tutan yok gerci amacin pravakatörlük oldugu icin forum düzeni filan hikaye..
senin gibileri cok geldi, geldigi gibide gitti! ;)

All times are GMT +3. The time now is 01:46.