Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Cizreden bir katre... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=141437)

Terennüm 11-26-2010 14:57

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835645)
inanmıyorum Batmana mı geldin hocam :)

bağlı olduğunuz grupla hareket etmek zorunda kalmasaydınız görüşürdük, tabi iş işten geçtikten sonra konuşmak boş.

nasıl beğendiniz mi Batman (: havaalanı yeni yapıldı, sizin gelişinizi şereflendirmek için yeni bir havaalanı yaptılar. Bölgenin en büyük havaalanı.

batmanla ilgi bir de anımız anlatayım...
uçaktan indik abiler bizi aldılar bahçevan adlı bir restoranta götürdüler.ikindiyi falan kıldık..sağolsunlar arefe günü güzel bir oruç açtırdılar bize..saç kavurması meşhurmuş :)yemekleri yedik sonra künefelri sipari verdik..tam künefler yarı oldu cam kenarında oturuyorduk...şangır diye bir ses..cam kenarında abinin kafasına cam kırıkları falan geldi...tabi restoranda hava değişti..cama gelen bir nesne ne olduğunu hala çözemedik kurşunmu yoksa taşmı bilemiyorum..hala daha ne olduğunu çzömüş değilim açıkcası..tabi ben kendimce yorumu yaptım abilere şakayla karışık akşam vakti geçiyor rabbim bizi uyardı vakti geçirmeyin diye:)namazı kıldık cizreye yola çıktık:)yani batmanda böyle bir anımız oldu:)

Terennüm 11-26-2010 15:07

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835644)
Çok duygulandım ya ne güzel dillendirmişsiniz yaşadığınızı :(
Allah sizden ve sizin gibilerden razı olsun..

yaptığımız birşey yok aslında...yapılanlar yapılmayanların yanında konuşulmaya bile değmez..birileri yıllardır bölgeye ayrık otu ve kin ekmiş ..bizlere düşen ise belli ekilen kin ve nefrete karşı sevgi tohumları ekmek...kurbanla yakınlaşmak...Allah bizi yakınlaştırsın inşallah...

Beylerbeyi 11-26-2010 15:09

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835647)
batmanla ilgi bir de anımız anlatayım...
uçaktan indik abiler bizi aldılar bahçevan adlı bir restoranta götürdüler.ikindiyi falan kıldık..sağolsunlar arefe günü güzel bir oruç açtırdılar bize..saç kavurması meşhurmuş :)yemekleri yedik sonra künefelri sipari verdik..tam künefler yarı oldu cam kenarında oturuyorduk...şangır diye bir ses..cam kenarında abinin kafasına cam kırıkları falan geldi...tabi restoranda hava değişti..cama gelen bir nesne ne olduğunu hala çözemedik kurşunmu yoksa taşmı bilemiyorum..hala daha ne olduğunu çzömüş değilim açıkcası..tabi ben kendimce yorumu yaptım abilere şakayla karışık akşam vakti geçiyor rabbim bizi uyardı vakti geçirmeyin diye:)namazı kıldık cizreye yola çıktık:)yani batmanda böyle bir anımız oldu:)

saç tava mı ? bahçevanın saç tavası nefistir. ben de ne zaman misafirim gelse bahçevana götürüp saç tava yediriyorum. siz ordayken camın kırılması da iyi olmamış, kurşun olduğunu sanmıyorum, umarım durumu iyidir. Allah hayrınızı kabul etsin.

Terennüm 11-26-2010 15:18

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835654)
saç tava mı ? bahçevanın saç tavası nefistir. ben de ne zaman misafirim gelse bahçevana götürüp saç tava yediriyorum. siz ordayken camın kırılması da iyi olmamış, kurşun olduğunu sanmıyorum, umarım durumu iyidir. Allah hayrınızı kabul etsin.

çok şükür kimsede bir sorun yok..biz memnun kaldık batmandan...he bir de Woldmarda kurbanın yanında çocuklar için hediye oyuncaklarda almıştık...nasıl bir kalabalıktır öyle şaşırdım doğrusu..

Gönülden 11-26-2010 16:56

Kurbanın paylaşım ruhunu ne güzel yansıtmışsınız güzel abim...
Anadolu insanı misavirperver, sıcak ve şevkatli bir bağra sahip...kurban vesilesi ile oraya giden gülen yüzlere ve şevkat erlerine de gönülden teşekkürler...Mevlam razı olsun

Terennüm 11-26-2010 17:02

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835675)
Kurbanın paylaşım ruhunu ne güzel yansıtmışsınız güzel abim...
Anadolu insanı misavirperver, sıcak ve şevkatli bir bağra sahip...kurban vesilesi ile oraya giden gülen yüzlere ve şevkat erlerine de gönülden teşekkürler...Mevlam razı olsun

Allah cümlemizden cümle ümmeti Muhammedden razı olsun inşallah..doğuyu ve doğuda ki kardeşlerimizi çok ihmal etmişiz vesselam...kırık dökük Kürtçe ile hayırlı bayramlar dediğimizde yüzlerdeki tebessümü görmeliydiniz...

Gönülden 11-26-2010 17:10

Halam ve amcam 90'lı yıllarda biri Mardinde biri Şırnakta olmak üzere öğretmenlik yapmıştı...orda yaşanılanları anlattıklarında her zaman empati yapar ve üzülürdüm....ama bütün olumsuzluklarının içinde anadolu insanının gözünde hep bir ışık vardır...
Herşeye rağmen sıcak kanlı ve din kardeşliğimizin bağlarıyla bir ana şevkatini hisetmemeniz, sıcak bir tebessümle karşılaşmamanız mümkün değil....

Özgür Çağrı 11-26-2010 18:04

Allah razı olsun adem abi duygu yoğunluğum tavan yaptı resmi görünce :( Allah tekrar tekrar razı olsun ...

unnamed 11-26-2010 18:34

güzel kare...
Allah veren ellerden eylesin cümlemizi...

Terennüm 07-13-2011 03:45

Bir daha nasip olur inşallah..

All times are GMT +3. The time now is 13:53.